|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 10:54 am Předmět: |
|
|
| mirormaster napsal: | | eSso, ač na to nevypadá. Tak drsnej opravdu je, poznám z vlastní zkušenost. |
Se známe?
| Draper napsal: | | eSko napsal: | | danny1744 napsal: | Lezou mi na nervy lidi co přijdou do posilovny cvičit jenom bicák a tricák a maj pocit, že odvedli dobrou práci |
Na to už jsem si za těch pár let zvyknul, ale co mi nejde přes srst a nikdy nepůjde, je jejich nechávání závaží na stanovišti. Kdo to kurva má po nich jako doprdele sundavat?! Jednou to fakt nevydržim, vemu tu naloženou činku a hodim ji dotyčnýmu do úsměvu, aby pocitíl, jakou váhu za sebou kretén nechal... |
ty jo to jsem nevedel ze ses takovej drsnak |
Si piš Chucku, ten největší _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
danny1744

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 11:02 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | danny1744 napsal: | Lezou mi na nervy lidi co přijdou do posilovny cvičit jenom bicák a tricák a maj pocit, že odvedli dobrou práci |
Na to už jsem si za těch pár let zvyknul, ale co mi nejde přes srst a nikdy nepůjde, je jejich nechávání závaží na stanovišti. Kdo to kurva má po nich jako doprdele sundavat?! Jednou to fakt nevydržim, vemu tu naloženou činku a hodim ji dotyčnýmu do úsměvu, aby pocitíl, jakou váhu za sebou kretén nechal... |
Sundavat po někom kotouče mi ani nějak nevadí když to neni 200kg a víc...
|
|
| nahoru |
|
 |
katushka

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 11:20 am Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | | eSko napsal: | | danny1744 napsal: | Lezou mi na nervy lidi co přijdou do posilovny cvičit jenom bicák a tricák a maj pocit, že odvedli dobrou práci |
Sundavat po někom kotouče mi ani nějak nevadí když to neni 200kg a víc... |
též mi toto vadí.. jako by do posky chodili jen chlapi
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 11:44 am Předmět: |
|
|
to ale nedělaj clapi, ale tupé bábovky, nebo jsi snad viděla chlapa, kterej tam nechal 200kg??? ti co přijdou a zvedaj 30kg na biceps a jupí jsem borec nejsou chlapi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
katushka

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 11:51 am Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | to ale nedělaj clapi, ale tupé bábovky, nebo jsi snad viděla chlapa, kterej tam nechal 200kg??? ti co přijdou a zvedaj 30kg na biceps a jupí jsem borec nejsou chlapi :) |
no, nemluvím o vahách, ale o tom, že to prostě nesundají.. i když v poslední době se kluci dost polepšili...
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 12:41 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | I.N.G. napsal: | Ser* mě Městská policie Brno. |
co je boticka? |
Botka je pohoda, ale odtah... Je to banda nekompetentních k*k*t*. Jako to fakt na*s*r*e nehorázně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 12:42 pm Předmět: |
|
|
Neviem ako u vas,u nas sa da s odtahom vyjebat  ale pokial si stal niekde naozaj ako hovado a blokoval...plat _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Neviem ako u vas,u nas sa da s odtahom vyjebat |
Rád se nechám poučit, jak na to.
| citace: | ale pokial si stal niekde naozaj ako hovado a blokoval.... | ee, jen jsem podle těch kriplů nestálo dost daleko od konce křižovatky (neboli jsem stál asi 1 metr za obloukem -edit:= vjezd do jednosměrky...). Fakt strašnej problém, zjevně ty kurwy potřebujou splnit limit pokut, dobytci.
Naposledy upravil I.N.G. dne čt listopad 04, 2010 2:21 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 1:44 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | | Fakt strašnej problém, zjevně ty kurwy potřebujou splnit limit pokut, dobytci. |
ne limit ne. ale bracha toho co te nechal odtahnout, ma odtahovku ....
nadruhou stranu, pokud auto ktere nestoji stanovenych 5 metru od hranice krizovatky, blokuje vyhled do krizovatky a tudiz vyrazne zhorsi bezpecnost sil. provozu ... tam asi nema co delat. ale kdyz ono vetsinou neni kde stat.
BTW
u nas ted po cca 25ti letech predelali 3 parkoviste. sem myslel ze po tech letech proste prestali svoji kapacitou stacit a tudiz dojde k jejich zvetseni neb za poslednich 25 let stoupl pocet automobilu xxkrat. noo.. a vysledkem je, ze mame paradni parkoviste, nova dlazba, zelen, ale mist ubylo + zakaz zastaveni v prilehle ulici, kde se take do te doby parkovalo. co sem tak napocital, tak ubylo cca 40 pakovacich mist ... a stalo to nas vsechny nekolik milionu korun ...
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 10:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 10:39 am Předmět: |
|
|
 Tak ted nevydelaj tuplem! Pitomci! _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 10:40 am Předmět: |
|
|
Tak to mi prijde jako hodne dementni napad... Urcite je Homeless Placu jedno jestli cvicis poctive, de mu jen o to aby si tam chodil co nejcastejc a kupoval si koktejly na baru.. Co kdyz onemocnenis, zranis.. to hned musis nahlasit ve fitku? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|