|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: út říjen 26, 2010 10:26 pm Předmět: |
|
|
Plavání
750m mix
Pohodička, celej den sem si odpočíval, tak to šlo samo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 4:01 pm Předmět: |
|
|
Posilovna
Zašel sem si do bezplatný posilovny na pláži, všechny stroje jsou jenom s vlastní váhou, což mě při mých sto kilech trošku limitovalo  , ale odjel sem tlaky na ramena, veslo, stahování kladky a shyby.
Plavání
Klasický blbnutí v rozbouřenejch vlnách, strašně fouká vítr takže se nedá přesně říct, kolik toho člověk naplave, ale 30 minut čistýho času to dneska bejt mohl, takže tak 750m prsama.
Jsem na pár dnů v Tel Avivu. První zkušenost je ta, že jsem si uhnal z jídla v letadle zřejmě střevní chřipku, ale už jsem to po dnu v klidu rozchodil. Výsledek je ten, že přijedu domů pohublej a hladovej a pak jojo efektem zase naberu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st listopad 03, 2010 10:13 pm Předmět: |
|
|
sobota
poplavávání v moři, byly 5m vlny, takže to bylo spíš skákání přes vlny než nějaký plavání
shybovaná
ne - 5x3
po - 7x3
út - 3x5
st - 3x7
plavání
500m prsa, 15 minut
Od víkendu totálně rozesranej časově, takže jsem si doma jen dělal shyby. Blížím se pomalu ke svýmu standardu, 10 shybům při TH 100kg. Dneska plavání, šlo to dost slušně, až mě překvapilo, že sem se vůbec nezadejchal  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 11:10 pm Předmět: |
|
|
Plavání
750m mix
Dneska pohodovej výklus, abych nenakynul. Ráno sem si střihl 8 shybů v kuse, 10 je na dostřel  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so listopad 06, 2010 9:58 pm Předmět: |
|
|
Plavání
20x25m sprint kraul
Dneska jsem vyhrál historicky první zápas ve vodním judu. Mazácky sem soupeře unavil a potom ho svižným chytem za krk a nastavením boku důsledou prací kyčlí přehodil na záda  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st listopad 10, 2010 2:02 am Předmět: |
|
|
Plavání
500m mix
Tanečky
30 minut salsa, 30 minut disco stue
Dneska pohodička, návštěva brněnského klubu 2faces, kde v úterý v noci bylo asi 600 lidí a z toho tak 50 hezkejch holek, to bylo velmi v pořádku  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po listopad 15, 2010 2:31 am Předmět: |
|
|
Plavání
500m prsa, 200m kraul
Dneska zlehka na protažení. Čím sou blíž Vánoce, tím míň mám času a energie na šaškárny. Jediné, co mě drží nad vodou, je moje domácí hrazda a antistresová pohanková myš  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 10:30 pm Předmět: |
|
|
Po-So
30 shybů denně
Trénink
bench up to 3x90kg
iso peckdeck up to 3x85 (všechny cihly)
tlaky na ramena up to 5x50kg
veslování up to 10x65kg
Dneska po dlouhý době fitko, abych úplně neatrofoval  . Zítra vyzkouším maximálku shybů, vidím to na šťastných 10  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 5:02 pm Předmět: |
|
|
Test maximálky shybů
10 kousků
Vzhledem k domácí hrazdě si to ještě zopáknu ve fitku příští týden, byla tam rezerva, ale protože mám hrazdu níž než je ve fitku, tak se to tak nějak asi vyškrtá. Ale jinak to na 100kg macka je ok, věřím že na 15, což by bylo PR, to za dva týdny vyženu.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 8:31 pm Předmět: |
|
|
Plavání
500m mix relax
Dneska rozplavba, příští víkend jedu do lázní na Slovensko, tak se chci do tý doby trochu dostat do formy, abych tam nebyl jak německej turista  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 6:07 pm Předmět: |
|
|
Rekordní shybovaná
12 kousků
Proshyboval jsem se po týdnu opět trošku vejš. Strava stojí poslední dobou za hovno, protože někam jezdím, ale cítím že odpočatej to zase za tejden vyženu na takovou 15 (nice PR).
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so listopad 27, 2010 12:46 am Předmět: |
|
|
Plavání
500m prsa
Pohodička, sem tlustej a neobratnej, ale mám hezký záda  .
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so listopad 27, 2010 6:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so listopad 27, 2010 7:27 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | kamo co vaha? | 97kg, úplnej tom cruise
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|