LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: út říjen 26, 2010 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
750m mix

Pohodička, celej den sem si odpočíval, tak to šlo samo.
LJ

PříspěvekZaslal: pá říjen 29, 2010 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilovna
Zašel sem si do bezplatný posilovny na pláži, všechny stroje jsou jenom s vlastní váhou, což mě při mých sto kilech trošku limitovalo , ale odjel sem tlaky na ramena, veslo, stahování kladky a shyby.

Plavání
Klasický blbnutí v rozbouřenejch vlnách, strašně fouká vítr takže se nedá přesně říct, kolik toho člověk naplave, ale 30 minut čistýho času to dneska bejt mohl, takže tak 750m prsama.

Jsem na pár dnů v Tel Avivu. První zkušenost je ta, že jsem si uhnal z jídla v letadle zřejmě střevní chřipku, ale už jsem to po dnu v klidu rozchodil. Výsledek je ten, že přijedu domů pohublej a hladovej a pak jojo efektem zase naberu .
LJ

PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2010 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota
poplavávání v moři, byly 5m vlny, takže to bylo spíš skákání přes vlny než nějaký plavání

shybovaná
ne - 5x3
po - 7x3
út - 3x5
st - 3x7

plavání
500m prsa, 15 minut

Od víkendu totálně rozesranej časově, takže jsem si doma jen dělal shyby. Blížím se pomalu ke svýmu standardu, 10 shybům při TH 100kg. Dneska plavání, šlo to dost slušně, až mě překvapilo, že sem se vůbec nezadejchal .
LJ

PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2010 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takhle to nějak se mnou teď vypadá. Hodím domácí protahovačku a jedu do patiserie . Koupil jsem si dneska tvarohovej dort s višněma a míšu z tvarohu, že si udělám hezké odpoledne. Pod nohama mi pořád běhal pes, tak jsem si dorty dal na notebook na stole. Pes vyskočil na stůl a shodil na zem notebook i s dortama . Co na to říct, pro hezkou figuru je třeba trpět!
LJ

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
750m mix

Dneska pohodovej výklus, abych nenakynul. Ráno sem si střihl 8 shybů v kuse, 10 je na dostřel .
LJ

PříspěvekZaslal: so listopad 06, 2010 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
20x25m sprint kraul

Dneska jsem vyhrál historicky první zápas ve vodním judu. Mazácky sem soupeře unavil a potom ho svižným chytem za krk a nastavením boku důsledou prací kyčlí přehodil na záda .
LJ

PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2010 2:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
500m mix

Tanečky
30 minut salsa, 30 minut disco stue

Dneska pohodička, návštěva brněnského klubu 2faces, kde v úterý v noci bylo asi 600 lidí a z toho tak 50 hezkejch holek, to bylo velmi v pořádku .
LJ

PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2010 2:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
500m prsa, 200m kraul

Dneska zlehka na protažení. Čím sou blíž Vánoce, tím míň mám času a energie na šaškárny. Jediné, co mě drží nad vodou, je moje domácí hrazda a antistresová pohanková myš .
LJ

PříspěvekZaslal: so listopad 20, 2010 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po-So
30 shybů denně

Trénink
bench up to 3x90kg
iso peckdeck up to 3x85 (všechny cihly)
tlaky na ramena up to 5x50kg
veslování up to 10x65kg

Dneska po dlouhý době fitko, abych úplně neatrofoval . Zítra vyzkouším maximálku shybů, vidím to na šťastných 10 .
LJ

PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2010 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Test maximálky shybů
10 kousků

Vzhledem k domácí hrazdě si to ještě zopáknu ve fitku příští týden, byla tam rezerva, ale protože mám hrazdu níž než je ve fitku, tak se to tak nějak asi vyškrtá. Ale jinak to na 100kg macka je ok, věřím že na 15, což by bylo PR, to za dva týdny vyženu.
LJ

PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2010 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
500m mix relax

Dneska rozplavba, příští víkend jedu do lázní na Slovensko, tak se chci do tý doby trochu dostat do formy, abych tam nebyl jak německej turista .
LJ

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2010 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rekordní shybovaná
12 kousků

Proshyboval jsem se po týdnu opět trošku vejš. Strava stojí poslední dobou za hovno, protože někam jezdím, ale cítím že odpočatej to zase za tejden vyženu na takovou 15 (nice PR).
LJ

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 12:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
500m prsa

Pohodička, sem tlustej a neobratnej, ale mám hezký záda .
m4l

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 6:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kamo co vaha?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
kamo co vaha?
97kg, úplnej tom cruise

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: