|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 10:53 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | ...cim ledovejsi, tim lepsi... | A pak muzu hned do posilovny, protoze me bude tak brat zub, ze to tam vsechno roztrham:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bounter
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 26, 2010 4:25 pm Předmět: |
|
|
Vcera jsem si vymyslel vynikajci recept na ovesnou kasi. Mozna uz to tu bylo, ale nikdy jsem to nezkousel az vcera me to napadlo.
Zaklad jako vzdy stejny, zaliju ovesne vlocky varici vodou, pridam sladidlo a necham je, aby vodu nasaly, cimz nabydou na objemu. Az nasaji, dam je do lednicky na vychlazeni (pokud ma nekdo radeji teplou kasi, tak to nemusi davat do lednicky pripadne si to muze jeste ohrat v mikrovlnce). Az vlocky zchladnou, primicham do nich cokoladovy proteinovy protein, ale pouze samotny prasek (ja osobne davam Pharma Whey od PHD Nutrition. 1 vrchovata odmerka na cca 50g vlocek). Pokud jsou vlocky z lednicky prilis ztvrdle, jakozto ze tomu tak byva, staci do nich nalit pul dcl vody nebo mleka a rozmichat. Opravdu vyborne, vcera jsem takto sezral 700g vlocek  Pro zpestreni lze pridat treba ovoce nebo cokoli jineho.
Tiohle je celkem rychla a nejdietnejsi verze, jina a jeste lepsi, ale casove narocnejsi je ta, ze vlocky vodou nezalivam, ale misto toho si udelam kasi klasicky v hrnci a s mlekem, pak uz je postup stejny, necham nasat, trochu zchladnout a pridam proteinovy prasek. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne září 26, 2010 5:21 pm Předmět: |
|
|
Po kolika jíš ty vločky? Já teď snídám 200g a to už je pořádnej kotel...
Jinak můj recept posledních dní: 200g vloček, polévková lžíce medu, polévková lžíce burákového másla, zalít vařící vodou, zamíchat a nechat chvilku odstát... dobrota neskutečná _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne září 26, 2010 5:28 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Draper napsal: | vcera jsem takto sezral 700g vlocek | a 14 odměrek proteinu? omg :-) |
že se ještě vůbec divíme
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 26, 2010 5:48 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Draper napsal: | vcera jsem takto sezral 700g vlocek | a 14 odměrek proteinu? omg :-) |
nj tak to vcera trochu uteklo no :) ale zase jsem nevypil skoro zadne mliko a kefir, kdezto dosud jsem pil s proteinama 4 l denne :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Zonaxxx

|
Zaslal: út říjen 19, 2010 6:12 am Předmět: |
|
|
| abc123 napsal: | Takze zeru si takhle vlocky, v pohode vid a ted se kouknu od misky a plave tam mol. Tak ji vyhodim, prohrabuju se vlockami a tam dalsi, tak jsem nasranej vsechno splachnul a koupil si novy vlocky. Mam je doma otevreny tak tyden, ale pevne uvazany, aby se tam nic nedostalo. Zase si udelam vlocky s mlikem, zeru je a za chvyli si vsimnu ze mi tam plavou 4 larvy a malem jsem se poblil.
Stava se vam to taky. Me uz to pekne sere, rpestavam zrat vlocky. Nejaka jina nahrada? |
nechováš tú háveď náhodou doma?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út říjen 19, 2010 9:11 am Předmět: |
|
|
To mi ani nepřipomínej. Nám se každý rok objeví potravinoví moli ve spíži. Už mi tak zničili kreáč.  Otevřu a uvnitř pavučinky molí. A z mrd jeden mol chcíplý dokonce v závitech víčka, jak se prodíral ven/dovnitř. Vybílit spíž asi budu muset a mekupovat mouku v hypermarketech. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út říjen 19, 2010 12:12 pm Předmět: |
|
|
Nejake mole, ktore sa dostali do kreatinu aj prezili? Ako vyzerali? Prirastky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 5:19 pm Předmět: |
|
|
Drapere, jestli potřebuješ nějak ochutit vločky, proč si nekoupíš příchutě? Protein bych do nich kvůli chuti rozhodně nesypal
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Drapere, jestli potřebuješ nějak ochutit vločky, proč si nekoupíš příchutě? Protein bych do nich kvůli chuti rozhodně nesypal |
protoze mne to chutna s proteinem....
A kdyz tobe ne, tak si ho do nej nesyp nikdo te nenuti :)......ja si ho tam sypu nekolikrat denne a je to me v soucasne dobe nejoblibenejsi jidlo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Study napsal: | | Drapere, jestli potřebuješ nějak ochutit vločky, proč si nekoupíš příchutě? Protein bych do nich kvůli chuti rozhodně nesypal |
protoze mne to chutna s proteinem....
A kdyz tobe ne, tak si ho do nej nesyp nikdo te nenuti :)......ja si ho tam sypu nekolikrat denne a je to me v soucasne dobe nejoblibenejsi jidlo. |
no já se jen ptám... samozřejmě taková kakaová kaše dochucená čokoládovým proteinem taky není špatná
jenže jsem ted narazil na jeden fitness shop, kde prodávájí různé příchutě a od té doby se nemůžu každé ráno rozhodnout jakou příchut vybrat, protože všechny co mám jsou děsně dobré
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 5:33 pm Předmět: |
|
|
jo ten obchod znam neboj, do nedavna jsem od nich bral cokoladove prichute ve velkem (a to opravdu ve velkem:) )
| citace: | | samozřejmě taková kakaová kaše dochucená čokoládovým proteinem taky není špatná |
ne ta neni spatna, ta je naprosto dokonala jen je traba ji umet spravne udelat :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 5:35 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | jo ten obchod znam neboj, bral jsem od nich cokoladove prichute ve velkem :)
| citace: | | samozřejmě taková kakaová kaše dochucená čokoládovým proteinem taky není špatná |
ne ta neni spatna, ta je naprosto dokonala jen je traba ji umet spravne udelat :) |
hodně kakaovýho prášku + hodně sladidla =
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|