|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 9:11 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: |
jasný no, určitě to půjde pomaleji, jde o to o kolik se to spomalí... ale do léta si myslím že bych to dát snad měl....sranda bude, až za pár let porovnám mrtvolu s benčem a dřepem... |
jako jestli mas maximalku ja nevim 110 na drep nebo kolik tak tu mrtvolu nemas sanci zvednout na 250, to je hlavni vec.
A ano plati, uz jsem si i prepsal nazev logu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | grogy napsal: |
jasný no, určitě to půjde pomaleji, jde o to o kolik se to spomalí... ale do léta si myslím že bych to dát snad měl....sranda bude, až za pár let porovnám mrtvolu s benčem a dřepem... |
jako jestli mas maximalku ja nevim 110 na drep nebo kolik tak tu mrtvolu nemas sanci zvednout na 250, to je hlavni vec.
A ano plati, uz jsem si i prepsal nazev logu |
ne, na dřep mám 120, ale tam je obrovská rezerva, troufám si říct že dám alspoň 140 (ale i to je zoufale málo )
já ti dam že nemám šanci co jsem teď tahal tu max. tak s nahama problém nebyl vůbec, problém byl natáhnout to zádama...
jak to že sis to už přepsal? já můžu, ale tebe teprve 200 čeká
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 9:29 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Ani ne, ja bych ti ty dve kila zatahl, minule byl problem v hlave, ne v sile, takze nedelej frajera |
to by jsi asi zatáh, protože těch 190 šlo nahoru pěkně, ale problém je že jsi to nezatáh, tak do příštího týdne můžu dělat frajera
ono je toho o hlavě daleko víc.... i trénink jako takovej..
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 10:46 pm Předmět: |
|
|
jak jsem slíbil, dneska jsem se změřil, a trochu to porovnal, tady to máte.
(zajímají vás jen ty poslední 2 sloupce, pokud by jste to náhodou někdo nechápaly, rád vysvětlím  )
btw- ta váha není přesná, ve skutečnosti jsem na začátku vážil víc, protože ta váha ze září byla navážena ještě v dietě tzn. týden po tom jsem měl asi o 2 kila víc (voda a zaplnění střev a žaludku)
jinak si myslím že jsem sice přibral docela dost tuku, ale nějaký svaly v tom taky jsou
|
|
| nahoru |
|
 |
Brun0
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 10:50 pm Předmět: |
|
|
ten bicák musí byt zaliaty
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 10:54 pm Předmět: |
|
|
| Brun0 napsal: | | ten bicák musí byt zaliaty |
já bych řekl že ne víc, než při těch 37mi cm.
ještě plánuju fotky, tak pak můžeš posoudit
ale 3 cm si myslím není zas tak extra moc
mě spíš zarazilo stehno..skok o 10 cm..ale to asi bude i tím že jsem po dietě natáhl víc vody..
|
|
| nahoru |
|
 |
Brun0
|
Zaslal: po listopad 08, 2010 12:33 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Brun0 napsal: | | ten bicák musí byt zaliaty |
mě spíš zarazilo stehno..skok o 10 cm..ale to asi bude i tím že jsem po dietě natáhl víc vody.. |
no neviem jak to tu kukam tak jedine z coho by porastli ruky je benč a ani tam nedavaš nejake moc velke cislo....
|
|
| nahoru |
|
 |
Brun0
|
Zaslal: po listopad 08, 2010 12:45 am Předmět: |
|
|
ale nehnevaj sa na mna na ten vek je to dobre -aspon ten tah
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 5:52 am Předmět: |
|
|
no jo ten pas je moc velký, tam bude dost tuku. Ale což, na prkna ještě nejdeš :) Držím palce u té mrtvoly, ale být tebou tak teĎ srazím váhy a zapracuju na technice, tahat 250 se zádama jako luk, to už je hodně na pováženou. Dost možná i proto cítíš rezervu v nohách a slabinu v zádech.
Až jednou dám taky 200 na mrtvolu, tak moje připomínky můžeš brát vážně
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 7:18 am Předmět: |
|
|
| Brun0 napsal: | | grogy napsal: | | Brun0 napsal: | | ten bicák musí byt zaliaty |
mě spíš zarazilo stehno..skok o 10 cm..ale to asi bude i tím že jsem po dietě natáhl víc vody.. |
no neviem jak to tu kukam tak jedine z coho by porastli ruky je benč a ani tam nedavaš nejake moc velke cislo.... |
a víš že ti rostou ruce i když je vůbec necvičíš? stačí cvičit komplexní cviky
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 7:23 am Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | no jo ten pas je moc velký, tam bude dost tuku. Ale což, na prkna ještě nejdeš :) Držím palce u té mrtvoly, ale být tebou tak teĎ srazím váhy a zapracuju na technice, tahat 250 se zádama jako luk, to už je hodně na pováženou. Dost možná i proto cítíš rezervu v nohách a slabinu v zádech.
Až jednou dám taky 200 na mrtvolu, tak moje připomínky můžeš brát vážně |
v pase bylo dost tuku furt já sem chtěl na jaře dietu, ale zase mě sere že pak hovno zvednu, ještě uvidím
na prkna v životě nejdu
tam nejde o to že bych techniku neuměl, ale když tam naložím víc, tak už to prostě nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 7:23 am Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | no jo ten pas je moc velký, tam bude dost tuku. Ale což, na prkna ještě nejdeš :) Držím palce u té mrtvoly, ale být tebou tak teĎ srazím váhy a zapracuju na technice, tahat 250 se zádama jako luk, to už je hodně na pováženou. Dost možná i proto cítíš rezervu v nohách a slabinu v zádech.
Až jednou dám taky 200 na mrtvolu, tak moje připomínky můžeš brát vážně |
v pase bylo dost tuku furt já sem chtěl na jaře dietu, ale zase mě sere že pak hovno zvednu, ještě uvidím
na prkna v životě nejdu
tam nejde o to že bych techniku neuměl, ale když tam naložím víc, tak už to prostě nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po listopad 08, 2010 10:07 am Předmět: |
|
|
No netvrdim, ze mam paradni ukazkovou techniku, ale tenhle clovek je magor, kterej driv nebo pozdeji skonci v nemocnici
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|