EDIT: chtěl jsem se zeptat, tobě nevadí, tahat tyhle větší váhy bez bot? já jsem to taky párkrát bez bot zkoušel a kolem 130-150ti kg už to na ty nohy bylo celkem dost nepříjemné
Malinko cítim paty, třeba ten den večer, ale nic co by stálo za zmínku ... no a během tahů necítim nic, snažim se soustředit jenom na to, jak tu činku zvednu, takže nevnímam nic
Hlavne u tahu MAS byt bez bot, kdyz mas boty = cinka musi vykonat vetsi drahu = min zvednes
Někdy příští týden budu zkoušet maximálku, tak se uvidí buď to urvu, nebo mě to zabije
Ale podle toho videa jsi o kus dál než já, tobě fakt už skoro nic nechybělo
no máš čas skoro až do toho deadline co sme si dali jako Vánoce, protože já pravděpodobně 200 nebudu zkoušet dřív, takže mě nejspíš dostaneš :) ale jestli se tak stane, tak tě pak hodlam natrhnout o 25 kg :D
grogy napsal:
EDIT: chtěl jsem se zeptat, tobě nevadí, tahat tyhle větší váhy bez bot? já jsem to taky párkrát bez bot zkoušel a kolem 130-150ti kg už to na ty nohy bylo celkem dost nepříjemné
Malinko cítim paty, třeba ten den večer, ale nic co by stálo za zmínku ... no a během tahů necítim nic, snažim se soustředit jenom na to, jak tu činku zvednu, takže nevnímam nic
Tak já si ten příští týden na 200 stejně nevěřím, takovej talent nejsem
Můžeme pak stanovit další hranici, alspoň bude zábava
My se tady vykecáváme a majesty nám mezitím natrhne prd*l a vyhraje
tak je asi nějakej problém u mě, protože mě u těch vyššch vah, bolely nohy přímo při cvičení...a ne zrovna málo.
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Můžeme pak stanovit další hranici, alspoň bude zábava
To si piš :)
grogy napsal:
My se tady vykecáváme a majesty nám mezitím natrhne prd*l a vyhraje
Ať to klidně potáhne dřív, aspoň bude větší motivace ho následujícím maxkem totálně zesměšnit
grogy napsal:
tak je asi nějakej problém u mě, protože mě u těch vyššch vah, bolely nohy přímo při cvičení...a ne zrovna málo.
Dost možná jenom o zvyku.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Po týdnu zpět, teď bude následovat netradiční silovka rozdělená na 3 fáze. Zaměření je na celkovou techniku, hlavně techniku mrtvol, takže se bude pracovat i na asistenčních svalových skupinách atd. Dokud nebudu mít techniku naprosto OK nebudu se s MT snažit jít nijak rapidně nahoru ...
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Strečing :
+ Statickej strečing celýho těla: 30-45 sec v poloze; hamstringy, anus a lower back 2x navíc
+ Coach Pedlay: Upper and Lower body stretches
Powerclean+Military Press : 8*2 dynamika / technika
- ??x3x35 - nácvik, 6x45, 3x55, 3x60, 2x70, 2x70, 2x70, 2x65, 2x65, 2x65, 2x65, 2x65 - v plánu bylo míň, ale až do těch 70 se to zdálo hodně lehký ... i když bych to zvlád odjet celý se 70, tak sem si 5kg ubral, abych měl větší rezervu, přece jenom se teď snažim o dynamiku/techniku ... + Pushpress : 10x65, 9x65 - jen tak na doražení ramen :)
CG Benchpress : 4*10 Warm-Up: Stahovaní horní kladky s provazy: 30x7.5
- 12x15, 10x35, 6x55, 10x65, 10x65, 10x65, 10x65 - po těch military pressech to nebyla zas až takova sranda ...takhle napumpovaný tricepsy už sem neměl dlouho
DOPLŇKY :
Benchpress s JČ : 15x15, 12x20, 8x30, 6x30, 6x30
Incline Benchpress s JČ : 8x25, 6x25, 6x25
Decline Benchpress s JČ : 6x25, 6x25, 6x25
Biceps s JČ v sedě na střídačku : 15x10, 15x12.5, 10x15, 10x15, 10x15
Biceps s EZ "21" : 21x18, 21x18, 21x18
Strečing :
+ Statickej strečing celýho těla: 30-45 sec v poloze; hamstringy, anus a lower back 2x navíc
Videoprurez z treninku pozdeji ...
[color=green] Strečing :
[/u]
To si doslova delas prdel
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Tim myslim samozrejme gluteus ... takže jo, dělam si prdel :D
Je fakt,že ten bench by byl lepší před výrazy,tam tolik unavený triceps nevadí když zrovna nejedeš na ty váhy...
Jinak co říkaš na ten GM,sranda se rozbit s těmi par kili co?
Už jsem nad tim přemejšlel to přehodit, tak to asi zkusim a uvidim, jak mi to bude vyhovovat ...
... no GM strašný :D.. od pondělí večer nemůžu vůbec chodit a ve středu sem tomu ještě přidal :)) ale to je po tý pauze, pak už to bude snad bez svalovky :) hamstringy úplně zničený a řiť taky dostava :)
Přidávam to video
Mrtvý tah : 8*2 ~ 60% 1RM (dynamika / technika)
- 8x45, 6x75, 3x95, 3x115, 2x120, 2x120, 2x120, 2x120, 2x120, 2x120, 2x120, 2x120, ?? x 1 x 120 - technika mt vesměs pořád stejná .. viz. video, možná poslední 2 pokusy o malinko lepší ... poznatky : nejsem prostě pořád schopnej ohnout spodní záda (narovnat je) ... reps. jsem schopnej, ale jenom v hlubokym dřepu, což je pro mt nepoužitelný .. pořád to vidim na nějakou malou flexibilitu a dneska jsem možná přišel na to, čeho ... zkoušel jsem hamstringy, ty sou podle mě v pohodě > ve stoje snožmo dosáhnu bez prolémů na zem, při troše úsilí položim i dlaně ... ostatní taky relativně dobrý, ale zjistil jsem že když jsem v poloze - sedim na zemi, roztáhnu nohy a snažim se předklonit, tak toho nejsem schopnej s rovnýma zádama, když je ohnu, tak to jde (taky žádná sláva ale jde to), ale jak je mam mít narovnaný a předklonit se, tak to nejde téměř vůbec ... takže musim nějak tohle "strečovat" ... třeba v tej pozici se za něco přitahovat ?? ... ani nevim co to je, že to nejde, že by něco jako zkrácený boky ??
CG Benchpress : 4*10 ~ 50% 1RM Warm-Up: Stahovaní horní kladky s provazy: 30x7.5
- 12x15, 10x35, 6x55, 12x65, 11x65, 10x65, 10x65 + 8x55+10x35 (shazovaná série) - dneska lehoučký, jak před tim nebylo nic těžkýho ... první série sem si i přidal opak, abyc se neflákal a nakonec sem si dal shazovanou sérii
Strečing :
+ Statickej strečing celýho těla: 30-45 sec v poloze; hamstringy, gluteus a lower back 2x navíc
+ Coach Pedlay: Upper and Lower body stretches ... u Upper body stretches jsem se už dostal cca na 20cm z každý strany tyče, tam je progress rychlej docela :)
Nakonec mé MT snažení ...
Naposledy upravil Morico dne st listopad 17, 2010 2:48 pm, celkově upraveno 1 krát
CG Benchpress : 4*10 ~ 55% 1RM Warm-Up: Stahovaní horní kladky s provazy: 35x7.5
- 12x15, 10x35, 6x55, 10x75, 10x75, 10x75, 10x75 + shazovaná série - u třetí série byl trochu boj s posledním opak ... ale bylo to asi krátkou pauzou, čtvrtá opět v poho ...
DOPLŇKY :
Výpony v sedě s JČ "na kolenou" (na úzko) : 20x15+15, 20x20+20, 20x30+30, 20x30+30, 20x30+30
Výpony na legpressu (na široko) : 30x50, 30x100, 30x100
Výpady za chůze s činkou na zádech : 10+10x20, 10+10x20, 10+10x20
Barbell hip thrust : nácvik, 5x55, 5x55
Zkracovačky s nohama na míči + Přednožování ve visu : Supersérie
- 3 x (max+max)
Strečing :
+ Statickej strečing celýho těla: 30-45 sec v poloze + Hip Flexor Flexibility (five-second isometric hold up top): Single-leg glute bridge 2x10, Bird dog 2x10
Naposledy upravil Morico dne po listopad 15, 2010 6:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru