|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: čt listopad 11, 2010 9:06 pm Předmět: |
|
|
Prima, ted jak rozebiraji ty cipy pro psy v souvislosti s tou ztracenou Anickou, proboha... Vsadim se za kazda vystrasena matka u ty TV sedi, ani se nehne, pozorne posloucha a uz premysli ze by neco takovyho nechala implantovat svojemu decku...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
myval

|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: po listopad 22, 2010 5:55 pm Předmět: |
|
|
přestávám mít motivaci se dál zlepšovat a nemůžu se přes to dostat: (
přestávaj mě bavit věci, který jsem dřív miloval.
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: po listopad 22, 2010 5:58 pm Předmět: |
|
|
Paye: Dej si pauzu nebo zkus na chvili neco jinyho (jinej sport. jinej trenink) a chut & sila i motivace pokracovat dal prijdou zpet samy! _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po listopad 22, 2010 10:54 pm Předmět: |
|
|
Poslední dobou jsem nehorázně rozežranej... Kdybych měl kundu tak mám podezření ze jsem těhotnej.... Teď jdem dojedl celou milku a už zase koukám co bych kde našel...:/ co s tím ?:D prosím pomoc.... H...E...L...P.......M...E _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po listopad 22, 2010 11:32 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Poslední dobou jsem nehorázně rozežranej... Kdybych měl kundu tak mám podezření ze jsem těhotnej.... Teď jdem dojedl celou milku a už zase koukám co bych kde našel...:/ co s tím ?:D prosím pomoc.... H...E...L...P.......M...E |
musim se smát,ikdyý je to spíš k pláči,já mám stejne problém,nejvíc chutě mam večer
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po listopad 22, 2010 11:50 pm Předmět: |
|
|
Jděte na pivo.
Já osobně se takhle rozežeru když nemám několik nocí do čeho píchnout (obrazně řečeno  )
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 6:29 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Poslední dobou jsem nehorázně rozežranej... Kdybych měl kundu tak mám podezření ze jsem těhotnej.... Teď jdem dojedl celou milku a už zase koukám co bych kde našel...:/ co s tím ?:D prosím pomoc.... H...E...L...P.......M...E |
a na tom je něco nenormálního??? já to tak mám pořád :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 6:57 am Předmět: |
|
|
vzdycky se musim smat, kdyz tu nekdo rika, ze je rozezranej, pak napise ze snedl jednu milku a ma chut jeste na neco jineho. Vy fakt asi nevite, jak vypada rozezranost a mozna budte i radi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 7:39 am Předmět: |
|
|
| citace: | | vzdycky se musim smat, kdyz tu nekdo rika, ze je rozezranej, pak napise ze snedl jednu milku a ma chut jeste na neco jineho. Vy fakt asi nevite, jak vypada rozezranost a mozna budte i radi |
:))) taky tak :)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 8:22 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | vzdycky se musim smat, kdyz tu nekdo rika, ze je rozezranej, pak napise ze snedl jednu milku a ma chut jeste na neco jineho. Vy fakt asi nevite, jak vypada rozezranost a mozna budte i radi |
tak tohle bychnetvrdil sice asi fakt žereš hodně, ale nejseš sám
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 8:38 am Předmět: |
|
|
ja viem ako vyzera obzerstvo vo velkom style,nastastie to uz je peknych par rokov za mnou _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 10:43 am Předmět: |
|
|
Na tomhle fóru jsem dost dlouho na to abych věděl co je Draper zač  ...ale na moje poměry to obžerství bylo :D.... pak jsem zmařil ještě půl bábovky a završil to velkou jogobellou.... Ale dneska už se chci ohlídat _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 11:55 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Na tomhle fóru jsem dost dlouho na to abych věděl co je Draper zač ...ale na moje poměry to obžerství bylo :D.... pak jsem zmařil ještě půl bábovky a završil to velkou jogobellou.... Ale dneska už se chci ohlídat |
Soudě podle fotky by jsi to tak měl dělat každý den...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 11:59 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Draper napsal: | vzdycky se musim smat, kdyz tu nekdo rika, ze je rozezranej, pak napise ze snedl jednu milku a ma chut jeste na neco jineho. Vy fakt asi nevite, jak vypada rozezranost a mozna budte i radi |
tak tohle bychnetvrdil sice asi fakt žereš hodně, ale nejseš sám |
Ja si v tomhle verim na 100% a troufam si tvrdit, ze kdyby byla soutez ve zrani, tak mne nikdo z vas tady neporazi, protoze mam bezedny zaludek a neznam pocit plnosti a pokud ano, tak trva tak maimalne do 10 minut _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|