Ma to spolecnyho tak mozna to, ze tady rikas nejaky nesmysly o mrtvym tahu
Tak to sem neplet...nemusíš semnou souhlasit ale když už tak bud konkrétní v čem nemám pravdu? Většinu toho si mužeš sám zjistit. Zjisti jak se dřív cvičilo, zjisti si toho víc a pak mluv a nesouhlas s někým než napíšeš šmejd postřeh.
zztop .....to video je ukázkové jak necvičit mrtvolu a našel si ho na jednom nejmenovaném webu vid
Já tomu sice moc nerozumím ale přesně takhle se cvičí tzv. "zdravotní mrtvý tah" na rehabilitaci zad. Nevím odkud to je, ale až takový nonsens to není.
a znáš nějaký lidi který jí cvičí takhle ?já myslým že tak 98 % trenéru a lidí jí nezná a za tohle provedení by tě zmrdali
_________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
Se nediv...
Tady na foru je největší koncentrace odborníků na mrtvolu z celého světa...
Každý kdo potáhne 100kg se tu chce podělit o ty hektolitry zkušeností které díky tomu získal...
Souhlas jako prase. Před 30 lety to byl jen dolňkovej - rozhodně ne prvořadej cvik bez kterýho to docela rostlo taky. Dnes je profláknutej protože to cvičí ti nejlepší, ti co se jim chtějí podobat a ti kteří mají chut makat ale co nejjednodušeji. Každej má jiný duvody ale řekl bych že tady najdu víc programu s MT než třeba s hrazdou... Je to v lidech protože cvičit bežně série hrazdy po 20 opakováních to by se nikdo nemusel ani ptát co že to cvičíte. Naložit na činku 200 kg je pěkný ale vědí to akorát u vás v posilce a v logu pěkně tučným písmem.Já si tu otázku kladu docela často...proč je to tak moderní?????????????
Tak to jsme se nepochopili,muj příspěvek byl o něčem jiném
zztop .....to video je ukázkové jak necvičit mrtvolu a našel si ho na jednom nejmenovaném webu vid
Já tomu sice moc nerozumím ale přesně takhle se cvičí tzv. "zdravotní mrtvý tah" na rehabilitaci zad. Nevím odkud to je, ale až takový nonsens to není.
a znáš nějaký lidi který jí cvičí takhle ?já myslým že tak 98 % trenéru a lidí jí nezná a za tohle provedení by tě zmrdali
U nas na moravě je taky 98%treneru úplně nahovno.
To co běžně vídám ve fitku má se zdravým sportem pramálo společného...
nemel jsem to tu davat ,moje chyba..,akorat jste se kvuli tomu pohadali a jen jsem chtel vedet co na reknou po strance techniky atd (kdo to treba jeste nevidel) a ne aby se tu hadali...
nemel jsem to tu davat ,moje chyba..,akorat jste se kvuli tomu pohadali a jen jsem chtel vedet co na reknou po strance techniky atd (kdo to treba jeste nevidel) a ne aby se tu hadali...
prosimte nedelej ze te tak trapi nejaka blba hadka a navic se tu hada jeste nejaky dunnowayne a toho musis brat s rezervou
edit: jo a vrat to zpatky, chci to videt :-)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Zaslal: čt listopad 11, 2010 11:45 pm Předmět: moskyta si dnes asi nepohnětl svoje prsa
moskyto, s vyvojem informacnich medii vzrusta i informovanost lidi, co ti na tom prijde divnyho?A opravdu komplexnost mrtvyho tahu nenahradis hrazdou at se budes snazit jakkoliv. A to ze se driv necvicila mrtvola je dalsi bullshit. Castejsi bylo, ze kultaci zanedbavali nohy, nez ze by necvicili mrtvy tah, takze v ramci zamezeni dopadu modernich trendu bys mel vsechny zacit odrazovat od cviceni stehen a klast si pritom dalsi bunch of stupid questions.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Zaslal: pá listopad 12, 2010 1:22 pm Předmět: Re: moskyta si dnes asi nepohnětl svoje prsa
Lunreal napsal:
moskyto, s vyvojem informacnich medii vzrusta i informovanost lidi, co ti na tom prijde divnyho?A opravdu komplexnost mrtvyho tahu nenahradis hrazdou at se budes snazit jakkoliv. A to ze se driv necvicila mrtvola je dalsi bullshit. Castejsi bylo, ze kultaci zanedbavali nohy, nez ze by necvicili mrtvy tah, takze v ramci zamezeni dopadu modernich trendu bys mel vsechny zacit odrazovat od cviceni stehen a klast si pritom dalsi bunch of stupid questions.
Hele ty chytráku, hlavičko prostořeká! Tu první větu co jsi napsal, to si nech pro matku, nejsem popshoit abych se nepřenesl přes fakt. O tom jsem taky psal, cvičí se protože má ten cvik reklamu, protože je zábavnější, protože je komlexnější, protože nechce nikdo nechce být slabší aspon teda vypdat........co ještě ti mám napsat???
Co se týče té minulosti vím svoje a to z první ruky. Muj otec zavodil za RH Přerov stejně tak trénoval s Jiřím Mráčkem a to starým borcum nemusím zdurazňovat kdo to byl. Proto vím jak tihle borci trénovali a mužeš se přít jak chceš. Nenapsal jsem že MT nikdo neznal a nezcvičil. Napsal jsem že se cvičil málo a duležitější byl kdejakej jinej cvik na záda, minimálně ta hrazda kterou zmínil právě muj otec a asi ví proč. Tobě to napíšu přímo: Jasně že pro ně byla soutěž už na tréninku, kdo je silnější , ten druhej chtěl být taky ale kdo přišel frajeřit že dřepnul nebo zvednul tolik a tolik kilo tak dostal okamžitě přes pazoury když se ho někdo zeptal" a kolikrát se přitáhneš ke hrazdě? Rozumíš tomu už o čem jsem psal já? Tak se rozhlídni tady po webu a bude ti to jasný.To je ten rozdíl kde se vytrácí základní myšlenka cvičení. Mimochodem kdekoliv na světě je známkou zdatnosti silově ovládat svoje tělo a né tyhle výkony, komplexní MT.............rozhlídni se po webu, váhách MT a následně těm zádum...nepoměr jako prase, protože zase tak kvalitní a nezbytnej na záda zkrátka není. Pokud je tak v čem je chyba ptám se? Proč nevidím záda?Pořádný, u těch chlapcu tady...???Každýho věc ale vědí to, uvědomují si to???
Když napíšu příspěvek tak bych řekl že se ozve akorát ten kterej si rozmyslí protiargumenty, jestli vubec nějaký jsou a mužou být, vidíš že jsou a mužeš dělat frajera na webu jak chceš. Použil si slovo bullshit? Tak si ted naser do tlamy a nikoho nezesměšnuj. Bud nadávej a hrej si na chlapa a nebo si vlez do kalhotek tvý starý a kvokej jak zdechlina. Obecné vědomosti si nech, ty sou jasný i bez tebe a to co píšeš že jsem si snad "vymyslel" tak si zjisti než budeš někoho napomínat. Píšu jen jak to je a bylo, větší péro a svaly díky tomu nezískám, hovado rozumný..
dunno nech toho dobre vis , ze mas svoje mozna nekdy i ortodoxni nadhledy k cviceni , tak by bylo lepsi od takovych veci upustit , ses preci dospelej , mas snad zapotrebi tady s nekym prit ?
Ty jsi pro mě docela záhada. Někdy působíš, že jsi nad věcí a jindy (jako třeba teď) se projevíš jak hysterka a vyplodíš text co nemá hlavu ani patu.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
dunno nech toho dobre vis , ze mas svoje mozna nekdy i ortodoxni nadhledy k cviceni , tak by bylo lepsi od takovych veci upustit , ses preci dospelej , mas snad zapotrebi tady s nekym prit ?
Máš pravdu ale proč by mi měl někdo psát slovo bullshit? Já si nevzpomínám že by mi to někdy nějakej negr řekl a tady ty vole zkusí někdo napsat že kecám? Ne jednu stranu mi napíše obecný věci jako kdybych byl dement a vylezl dnes ze sklepa a na argumenty kterých se málokdo kde dopátrá mi na to napíše vyhublá troska že kecám.....
Je škoda že to takhle funguje.... radši jdu regenerovat.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru