sklopky s MB 2x10
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
kolečko 2x15
ČAS: 17:00min + 10min
I když jsem včera tvrdil, že dnes trénink nebude, přece jenom byl. Cítím se dnes obzvláště dobře a asi po tom master resetu se cítím takový vyčištěný.
Dnes nebyla obvyklá kondice kruháčem, ale taková směs různých cviků s KB. Těžko to popisovat. Ze začátku tam byly pokusy o turecký vstyk s KB nad hlavou, ale to je kua těžký. Výpady s KB nad hlavou, přemístění, trhy, floor-pressy, swingy s přehazováním z ruky do ruky, takové osmičky v předklonu mezi nohama. Možná ještě něco, ale už si nevzpomínám. Kromě toho turka to bylo všechno minimálně 2x. Pak jsem si dal břicho. Prima trénink na začátek života jako nový člověk.
Suplementace:
nic
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
kliky na bradlech 5x5xTH+18kg, 5x10
shyby 5x5xTH+18kg, 5x10
floor-press s JČ 3x6x45kg
přítahy v předklonu s JČ 2x8x45kg
upažování 3x15x6kg
zapažování 3x15x6kg
ČAS: 1:18 hod
Dnes byl teda pořádný trénink, zničující. Trochu jsem změnil koncepci shybů a kliků, protože to bylo pokaždý hrozně dlouhý. Dal jsem 5 sérií po 5 opakováních a pak 5 po deseti s větší dynamikou na takové to domácí pumpování.
Na floor-pressu dnes vyrovnaný PR, ovšem cennější, protože posledně, když jsem dal tolik to bylo jako druhý cvik po lehkých 3x10 shybech. Teď jako součást regulerního tréninku. Přítahy v předklonu jsem zkrátil, protože se mi nedařila technika a nechtěl jsem to rvát za každou cenu blbě.
Suplementace:
40g B a 60g S po tréninku
Bez posilovny to jde báječně. Chtěl jsem se vrátit na dva měsíce před koncem roku a splnit si cíl 220kg v MT, ale vysral jsem se na to. Doma to jde dobře, extra výborně mi vyhovuje, že si dám 15 minutový trénink a nemusím nikam chodit. Když bych cvičil za peníze, bylo by mi blbý cvicit jen tak krátce. Takhle můžu cvičit častěji. Návrat asi přijde, neplánuju, ale až se budeme stěhovat do svého (někdy přiští rok doufám), nevím, zda bude místo na cvičení. Pokud ano, zůstanu doma. Pokud ne, vrátím se do posilovny.
Progres neměřím, někdy se vyfotím, až se budu cítit dobře.
Jo to chapu, neni nad domaci treninky, pekne v klidku a zvlast, kdyz clovek nema moc casu, protoze ta posilovna neco zabere. Kdyz jsem kdysi cvicil doma, tak to bylo asi me nejlepesi treninkove obdobi. Tenhle trenink - typ treninku te stejne ale nebude bavit do nekonecna a stejne tak asi nebude porad fungovat a i kdyz udelas nejake drobne zmeny, porad to bude podobne, takze neco asi vymyslet budes muset. Mozna by nebylo spatne zkombinovat domaci trenink s posilovnou (posilka treba jen 1-2x tydne), kde by sis dal tezke zakladni cviky, ktere doma cvicit nemuzes a zbytek si odcvicil doma. Ty urcite neco vymyslis, az bude treba :) Zajimalo by me, jak jsi na tom silove u BP, MT a SQ, kdyz je ted necvicis.
Jinak jeste jsem se chtel zeptat, kdyz cvicis swings jednoruc, tak ruce stridas a za jednu serii pocitas, az vystridas obe ruce jako treba u pritahu JR a nebo jedna serie = jedna ruka? A jaky je v tom rozdil, kdyz to cvicis jednoruc a obouruc, krome toho ze jednoruc je to tezsi? A na jake svaly je swings obecne zameren? Asi predevsim na stred tela a nohy (prdel, hamstringy), protoze to je to, co mam po tom vzdy nejvic rozsekany. A celkem by me zajimala, jakou technikou swings cvicis...
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Už začínám chystat menší nebo větší změny. Pozornější si jistě všimli, že nějak vynechávám nohy. To chci teď napravit a postupně je zařazovat v různých cvicích.
S tou silou je to taky složitější. Já to už jednou psal. Když jsem chodil normálně do posilovny, něco málo jsem zvedal a připadal jsem si silný, ale jen v posilovně. Jinak to nebylo nic moc. Teď, co jsem posílil úplně jiné svaly se cítím silnější pořád. Dělá mi úplnou radost, když může někdě něco zvednout, čím hůř se to zvedá, tím líp.
U swingů počítám samozřejmě za jednu sérii výměnu obou rukou. Teda dám 15x pravou rukou, pak 15x levou a to celé je jedna série. Rozdíl jednoduč a obouruč je jednoznačně v obtížnosti. Nechtěl jsem navyšovat počet opakování a jednoruční varianta mě zničí spolehlivě v kratší sérii. Posiluje to hlavně svaly středu těla, ale i boky, stehna, zadek. Nevynechával bych ani přední delty.
Technika je asi taková:
Jednoruč tam není, ale to je velmi podobné.
diky za odpoved.
ja ted swingy taky cvicim a bavi me, jen nevim proc, ale vubec se mne nedari drzet rovna zada jako ti instruktori na videu a jeste jdu narozdil od nich s cinkou vice nahoru az skoro nad hlavu. Nekdy bych si to chtel zkusit s KB, jaky je to rozdil oproti JR.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Draper: to ze des hodne nahoru rozhodne neni na skodu, naopak je to narocnejsi provedeni cviku.. To s tema zadama nemuze to bejt tim, ze ses limitovanej tou zranenou nohou a nemuzes jit moc "do drepu"?
Draper: to ze des hodne nahoru rozhodne neni na skodu, naopak je to narocnejsi provedeni cviku.. To s tema zadama nemuze to bejt tim, ze ses limitovanej tou zranenou nohou a nemuzes jit moc "do drepu"?
nebudu to tu Daymoonovi zasirat a zitra nebo pozitri, az pujdu cvicit, to natocim. I kdyz myslim, ze do drepu jdu celkem dost i pres me omezeni
trhy s JČ 3x4x45kg PR výrazy 3x10xKB
swingy s KB jednoruč 2x15
ČAS: 0:42 hod
Je to tam, je to tam. Byl jsem nervózní jako pes, ale je to tam. Trhy mi tak zvedly náladu, že jsem byl zbytek tréninku úplně high. Levá ruka dokonce lepší technika a síla než pravá. Je to soustředěním, u pravé totiž vím, že to tam nějak urvu, ale levá musí mít precizní techniku, jinak selže. Pak už výrazy s KB, na odlehčení. Věřím, že z takových tréninků to správně roste.
JO JO JO.
Suplementace:
{
shyby 10x
kliky na míči 15x
výpady s KB nad hlavou 2x8
sklopky s MB 10x
windmill s KB 2xpár
} x3
ČAS: 25:50min
Musím říct, že to bylo dost náročný. Hlavně teda windmill, což mi absolutně nejde, protože jsem na to absolutně slabej. Časem to vytrénuju. Výpady zase moc pěkný a krásně jsem cítil nohy, což jsem už dlouho nezažil. Cestou z práce jsem docela kus běžel na tramvaj a normálně jsem se sám divil, že to tak pěkně jde :-) Ta kondice nebude tak mizerná :-)
Suplementace:
nic
Dnes to teda byla síla. Včera mi trénink nevyšel, byl jsem dlouho v práci a pak nebyla ani energie, i když bych to časově zvládl. Dnes relativně nabit energií, ale jen relativně. Jak se ochladilo, jsem nějaký ztuhlý a trvalo pěkných pár minut, než jsem se dostal do provozní teploty. V podstatě jsem nechal trénink jak minule, jen přítahy o sérii víc, ale kdyby bylo stejně jako minule, nebylo by to zlý. Floor-pressy jako poslední cvik tréninku perfektní, protože síla zůstala. Příště bych rád trochu ubral a dal víc opakování s menší vahou u všech těžších cviků a možná dám pullovery, na který se chystám vždycky, když je vidím na videu ale to už je pozdě.
Suplementace:
trhy s JČ 5x3x45kg
výrazy 3x3x45kg
swingy s KB jednoruč --
upažování 3x15x6kg
zapažování 3x15x6kg
planks na míčích 3xMAX
ČAS: 1:01 hod
Dnes opět dynamika. Včera volno, nechtělo se mi, byl jsem zničenej a chtěl jsem si hrát :-) A to vážně.
U trhů bylo dnes cílem zvýšit objem tréninku. Nikoli přes opakování, ale přes počet sérií. Vynikající to bylo.
Výrazy těžké, nebylo cílem to drtit přes moc, takže 3x3 a s mírnou rezervou pěkně odcvičeno. Swingy jsem nedal, protože z předchozích dvou cviků spodní záda byla cítit. Dám je zítra při kondici.
Nakonec rehabkopumpovací upažování a zapažování a na úplný konec planky na míčích. Nohy na gymnastickém míči a ruce na mediku.
Suplementace:
30g B a 80g S po tréninku
Kdy zkusis trhy s 50kg? Mas u tve nakladaci jednorucky jeste moznost nejake vahy mezi 45 a 50kg? Z tech 45 na 50 uz to bude velky skok.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru