|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 10:39 am Předmět: Co si přejete pod stromeček? Co byste rádi dostali? Pište :) |
|
|
Ahoj,
Vánoce se blíží rychlým tempem, tak mě napadlo, že bych založil topic o tom, kdo si co přeje pod stromeček, tak pište, třeba to pro někoho bude inspirací nebo dobrým nápadem na koupi dárku svým blízkým.
Tak já začnu, rád bych dostal Knihu "Bro Code" od Barneyho Stinsona - kdo zná How I met your mother, ví  .
V posilce začíná být zima, tak asi nějaku mikinu s klokani kapsou.
No a nakonec, po 2 týdnech přemýšlení, jsem se rozhodl, že bych se rád naučil japonsky (z dlouhodobého hlediska dle mého dobrá volba) - alespoň základy, takže by se mi líbilo zaplacení 15 týdenního kurzu v Praze. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
YUD

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 11:13 am Předmět: |
|
|
Jako každej rok: světovej mír a fusekle. Uvidíme, co z těch dvou věcí klapne.
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 11:15 am Předmět: |
|
|
ja bych si pral, aby sis smazal ten podpis, od ted jsou tvoje prispevky jeste vic otravnejsi
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 11:26 am Předmět: |
|
|
Stavebny pozemok, naj aj s RD :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 11:39 am Předmět: |
|
|
| witus napsal: | | ja bych si pral, aby sis smazal ten podpis, od ted jsou tvoje prispevky jeste vic otravnejsi |
Tak si dostal předvánoční dárek, smazal jsem ho. Co jsem ti udělal když píšeš, že moje příspěvky jsou ještě více otravnější? Svoje osobní problémy sem na forum netahej, nikdo na to není zvědavej
Kdybys radši odpověděl k tématu a zprávu o smazání topicu mi napsal do PM, udělal bys daleko lépe a nepředvedl by ses u toho jako moula. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: so listopad 20, 2010 11:43 am Předmět: |
|
|
Víceméně nevím,už pár roků nic,vše co potřebuji mám.Možná ať nám firma konečně udělá plastové okna na bytě:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so listopad 20, 2010 11:58 am Předmět: |
|
|
Rukavice do fitka , creatin,protein ,sacharidák . A hlavně aŤ už se konečně zadaří prcek
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so listopad 20, 2010 12:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | zdravé mimčo... |
prcek přijde sám i bez ježíška, ten je potřeba až potom
já si přeju už pět let minimálně televizi, která se sama zapne ve všední den v 17.55 na CT1 na počasí a pak se hned vypne, taky sama. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 12:36 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | od jeziska bych si pral aby mi odvezl auto do servisu a prelakoval ho na cernou , ale jezisek dobre vi , ze jestli na to nebudu mit , tak nezrobi ani on nic |
vždyt nemáš ani papíry ...jinak existujou i takový ty nalepovací folie, když se to dobře udělá, tak nikdo téměř nic nepozná, a další výhoda je ta, že se ti nepoškrábe původní lak...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 12:38 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | kubaz napsal: | od jeziska bych si pral aby mi odvezl auto do servisu a prelakoval ho na cernou , ale jezisek dobre vi , ze jestli na to nebudu mit , tak nezrobi ani on nic |
vždyt nemáš ani papíry ...jinak existujou i takový ty nalepovací folie, když se to dobře udělá, tak nikdo téměř nic nepozná, a další výhoda je ta, že se ti nepoškrábe původní lak... |
u nás nechytaj né ale s tím bílým můžu jezdít každý den na myčku
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Setty
|
Zaslal: so listopad 20, 2010 1:34 pm Předmět: |
|
|
Abych do Vánoc stihl dodělat bakalářku, ať už od ní mám pokoj. A taky aby bylo od 25. do Nového roku hezky-tj. žádný déšť a jiné bílé svinstvo-u nás klidně, ale ne ve Slovinsku!:P
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|