|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
redvous

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 1:41 pm Předmět: |
|
|
já jsem chtěl do vánoc stihnout dát v trojboji 500kg což se mi podařilo už ted takže spokojenost a přes vánoce snad dám do kupy bakalářku at se s tím na jaře nemusím otravovat a můžu v klidu cvičit:o) _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Paye
|
Zaslal: so listopad 20, 2010 1:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 2:20 pm Předmět: |
|
|
Celkem bych si přál Samsung Galaxy Tab ... ale přemejšlím, jestli to potřebuju, když mám galaxy s  jinak proteiny jsem si koupil už teď, nějak se nechtělo čekat na ježicha :D
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 2:20 pm Předmět: |
|
|
Aby zdraví a práce a příjmy zůstaly aspoň tak jak jsou a zákazníci platili aspoň do měsíce po splatnosti
No a pak možná nějaké ty Deadlitovy starosti _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
katushka

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 3:10 pm Předmět: |
|
|
Nic me nenapada..... mozna jen zdravou nohu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 3:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 3:40 pm Předmět: |
|
|
Zdraví, no a pak by mohl Ježíšek přihodit novou muškařskou šňůru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so listopad 20, 2010 6:50 pm Předmět: |
|
|
pár kvalitních kil navíc...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 6:53 pm Předmět: |
|
|
pch, 20 kilo bw a 150 kilo v trojboji navic
ja tenhle rok ale slavim vanoce sam asi, takze si stejne budu nadelovat darky sam
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 6:56 pm Předmět: |
|
|
zenskou _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 10:04 pm Předmět: Re: Co si přejete pod stromeček? Co byste rádi dostali? Pišt |
|
|
| Frozz. napsal: |
No a nakonec, po 2 týdnech přemýšlení, jsem se rozhodl, že bych se rád naučil japonsky (z dlouhodobého hlediska dle mého dobrá volba) - alespoň základy, takže by se mi líbilo zaplacení 15 týdenního kurzu v Praze. |
Preco po japonsky? Podla mna je naucit sa po cinsky prespektivnejsie. Okrem toho je japoncina ovela tazsia.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|