|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 10:15 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | jedinou věc ! Zahodit své 4 telefony a zmizet na tejden do tepla a o ničem nevědět a přemejšlet maximálně nad tím jak co nejrovnoměrnejc ogrilovat na sluníčku a jak je fajn , že mi není zima |
to by se dalo snadno zařídit
(pokud máš tvary jako tady na tý malý fotce)!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 10:44 pm Předmět: Re: Co si přejete pod stromeček? Co byste rádi dostali? Pišt |
|
|
| spider1029 napsal: | | Frozz. napsal: |
No a nakonec, po 2 týdnech přemýšlení, jsem se rozhodl, že bych se rád naučil japonsky (z dlouhodobého hlediska dle mého dobrá volba) - alespoň základy, takže by se mi líbilo zaplacení 15 týdenního kurzu v Praze. |
Preco po japonsky? Podla mna je naucit sa po cinsky prespektivnejsie. Okrem toho je japoncina ovela tazsia. |
No co jsem tak četl, tak Japonsky mluví daleko více lidí, navíc je tu plno Japonských firem a podniků, kde bych ji mohl využít. A ohledně složitosti, o tom se dá diskutovat, japonština je těžší tuším na psaní, ale naopak jednoduší na výslovnost oproti čínštině (tuším že to tak je).
Ale v té složitosti už mezi nima nebude velký rozdíl. Každopádně se určitě ještě poptám. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 12:23 am Předmět: Re: Co si přejete pod stromeček? Co byste rádi dostali? Pišt |
|
|
| Frozz. napsal: | | spider1029 napsal: | | Frozz. napsal: |
No a nakonec, po 2 týdnech přemýšlení, jsem se rozhodl, že bych se rád naučil japonsky (z dlouhodobého hlediska dle mého dobrá volba) - alespoň základy, takže by se mi líbilo zaplacení 15 týdenního kurzu v Praze. |
Preco po japonsky? Podla mna je naucit sa po cinsky prespektivnejsie. Okrem toho je japoncina ovela tazsia. |
No co jsem tak četl, tak Japonsky mluví daleko více lidí , navíc je tu plno Japonských firem a podniků, kde bych ji mohl využít. A ohledně složitosti, o tom se dá diskutovat, japonština je těžší tuším na psaní, ale naopak jednoduší na výslovnost oproti čínštině (tuším že to tak je).
Ale v té složitosti už mezi nima nebude velký rozdíl. Každopádně se určitě ještě poptám. |
Tak japonsky určitě víc lidí nemluví ( už vzhledem k počtu obyvatel 1,3mld. vs. 0,13 mld., a čínština je nejrozšířenější cizí jazyk ve světových velkoměstech)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 1:08 am Předmět: Re: Co si přejete pod stromeček? Co byste rádi dostali? Pišt |
|
|
Máš pravdu Shawn to jsem netrefil. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 7:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
|
| nahoru |
|
 |
gObla
|
|
| nahoru |
|
 |
LuckaSvecova

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 11:28 pm Předmět: |
|
|
Já si přeju k Vánocům kocourka :) A mám takovej pocit, že tohle se mi splní :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
gObla
|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 11:42 pm Předmět: |
|
|
| LuckaSvecova napsal: | | Já si přeju k Vánocům kocourka :) A mám takovej pocit, že tohle se mi splní :))) |
aspon nekdo
|
|
| nahoru |
|
 |
300lbs

|
Zaslal: po listopad 22, 2010 11:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: po listopad 22, 2010 11:28 am Předmět: |
|
|
Mam takove skromne (vice mene nesplnitelne) pranicko  ..... aby od Noveho Roku zacali zavirat, pripadne vyhazovat politiky z jejich postu stejne tak jako jine obcany CR _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: po listopad 22, 2010 11:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po listopad 22, 2010 11:44 am Předmět: |
|
|
ja si prajem krasny velky zlty banan pre popshita _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po listopad 22, 2010 11:47 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | ja si prajem krasny velky zlty banan pre popshita |
+1
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po listopad 22, 2010 12:18 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Petey napsal: | | ja si prajem krasny velky zlty banan pre popshita |
+1 |
A já bych doplnil o umístění do jeho zadnice
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|