|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 6:22 pm Předmět: |
|
|
...proč rasisto? - cigoši, rudí, zelení, bílí...to je jedno - děláš bordel - měl bys nést následky...a je pravda, že mezi cikánama je větší procento lidí, kteří kdyby na tomto světě nebyly, tak si jen oddechneš ( ...a to jsem měl roky za sousedy velmi slušné cikány, pracovali, nebyli hluční, milí...kteří měli doma uklizeno tak, že jsem to snad nikde jinde neviděl )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
Tam vubec neslo o to jakou meli kuzi no
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | No_pain napsal: | | Grimley napsal: | Na tomhle fóru jsem dost dlouho na to abych věděl co je Draper zač ...ale na moje poměry to obžerství bylo :D.... pak jsem zmařil ještě půl bábovky a završil to velkou jogobellou.... Ale dneska už se chci ohlídat |
Soudě podle fotky by jsi to tak měl dělat každý den... |
Ač se to možná nezdá, tak jsem endomorf :D resp. ještě před dvěma roky jsem byl typickej špekoun se 179cm a 97kg .... Pak jsem se nasral a o rok později se ze mě stal typickej rachytik se 181cm a 68kg a teď jsem díky výcviku ve výškově na 182/82 ... nevím jestli z endomorfa můžu najednou sklouznout k ekto...:D ale každopádně chystám objem ...uz mám cosi ve svým logu takže kila přibudou |
Ne každý špekoun je endomorf, ale dost špekounů se na geny vymlouvá. Pokud takhle hýbeš s váhou, budeš spíše mezomorf
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 1:37 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | ...že se vždycky najde nový nick , očividně člověk , který sem chodí, ví o všem všechno nejllíp, zná všechny lidi, vždycky má pravdu, všude byl nejmíň 5x a a kde nebyl tak je to jen proto, že to je pro něj málo nobl, a žgryndá za každou cenu do uplně všeho.... |
jo to si obcas rikam taky, ale ty nicky jsou casto pruhledne, stejne tak styl psani a staci aby napsali par prispevku a hned je jasne kdo je kdo :) (pokud je to teda nekdo, kdo sem drive casto chodil) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 1:41 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | ...že se vždycky najde nový nick , očividně člověk , který sem chodí, ví o všem všechno nejllíp, zná všechny lidi, vždycky má pravdu, všude byl nejmíň 5x a a kde nebyl tak je to jen proto, že to je pro něj málo nobl, a žgryndá za každou cenu do uplně všeho.... |
posledně jsem viděl tu tvoji 330i s karbonovým deklem šplhat do vaňkovky a nějak podivně to chrochtalo? že voni tě vošulili?
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 1:42 pm Předmět: |
|
|
| BMW-fan napsal: | | tysonek napsal: | ...že se vždycky najde nový nick , očividně člověk , který sem chodí, ví o všem všechno nejllíp, zná všechny lidi, vždycky má pravdu, všude byl nejmíň 5x a a kde nebyl tak je to jen proto, že to je pro něj málo nobl, a žgryndá za každou cenu do uplně všeho.... |
posledně jsem viděl tu tvoji 330i s karbonovým deklem šplhat do vaňkovky a nějak podivně to chrochtalo? že voni tě vošulili? |
pozdě prodala jsem ji a koupila si trojku kupátko v Mku , já na Vaňkovku nejezdím
Naposledy upravil tysonek dne pá listopad 26, 2010 1:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 1:44 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | BMW-fan napsal: | | tysonek napsal: | ...že se vždycky najde nový nick , očividně člověk , který sem chodí, ví o všem všechno nejllíp, zná všechny lidi, vždycky má pravdu, všude byl nejmíň 5x a a kde nebyl tak je to jen proto, že to je pro něj málo nobl, a žgryndá za každou cenu do uplně všeho.... |
posledně jsem viděl tu tvoji 330i s karbonovým deklem šplhat do vaňkovky a nějak podivně to chrochtalo? že voni tě vošulili? |
pozdě prodala jsem ji a koupila si trojku v Mku , já na Vaňkovku nejezdím |
já vím, a bydlíš na zámku /vzdušném/
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 1:46 pm Předmět: |
|
|
| BMW-fan napsal: | | tysonek napsal: | | BMW-fan napsal: | | tysonek napsal: | ...že se vždycky najde nový nick , očividně člověk , který sem chodí, ví o všem všechno nejllíp, zná všechny lidi, vždycky má pravdu, všude byl nejmíň 5x a a kde nebyl tak je to jen proto, že to je pro něj málo nobl, a žgryndá za každou cenu do uplně všeho.... |
pozdě prodala jsem ji a koupila si trojku v Mku , já na Vaňkovku nejezdím |
já vím, a bydlíš na zámku /vzdušném/ |
vůbec ne už byla viděna :o) bohužel jezdím tolik , že se už měsíc chystám ji vyfotit a hodit sem , ale vracím se furt za tmy nebo chčije a je to zasekaný
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 1:49 pm Předmět: |
|
|
pro mě ne , fakt jsem z toho zatím tak nadšená , že někam jedu třeba si zacvičit i když nemusím , prostě mi to autinko sedlo neskutečně
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 1:54 pm Předmět: |
|
|
tak jsem si to myslel hnedka spravne, ze ten tvuj prvni post byl smerovanej na BMWecko a on se i nalezite ozval :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | tak jsem si to myslel hnedka spravne, ze ten tvuj prvni post byl smerovanej na BMWecko a on se i nalezite ozval :) |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|