Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 242, 243, 244 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:
rasisto
...proč rasisto? - cigoši, rudí, zelení, bílí...to je jedno - děláš bordel - měl bys nést následky...a je pravda, že mezi cikánama je větší procento lidí, kteří kdyby na tomto světě nebyly, tak si jen oddechneš ( ...a to jsem měl roky za sousedy velmi slušné cikány, pracovali, nebyli hluční, milí...kteří měli doma uklizeno tak, že jsem to snad nikde jinde neviděl )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majesty

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:
rasisto

Tam vubec neslo o to jakou meli kuzi no
Bazzy

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole
Mablung

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
No_pain napsal:
Grimley napsal:
Na tomhle fóru jsem dost dlouho na to abych věděl co je Draper zač ...ale na moje poměry to obžerství bylo :D.... pak jsem zmařil ještě půl bábovky a završil to velkou jogobellou.... Ale dneska už se chci ohlídat

Soudě podle fotky by jsi to tak měl dělat každý den...

Ač se to možná nezdá, tak jsem endomorf :D resp. ještě před dvěma roky jsem byl typickej špekoun se 179cm a 97kg .... Pak jsem se nasral a o rok později se ze mě stal typickej rachytik se 181cm a 68kg a teď jsem díky výcviku ve výškově na 182/82 ... nevím jestli z endomorfa můžu najednou sklouznout k ekto...:D ale každopádně chystám objem ...uz mám cosi ve svým logu takže kila přibudou

Ne každý špekoun je endomorf, ale dost špekounů se na geny vymlouvá. Pokud takhle hýbeš s váhou, budeš spíše mezomorf
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2010 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...že se vždycky najde nový nick , očividně člověk , který sem chodí, ví o všem všechno nejllíp, zná všechny lidi, vždycky má pravdu, všude byl nejmíň 5x a a kde nebyl tak je to jen proto, že to je pro něj málo nobl, a žgryndá za každou cenu do uplně všeho....
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2010 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
...že se vždycky najde nový nick , očividně člověk , který sem chodí, ví o všem všechno nejllíp, zná všechny lidi, vždycky má pravdu, všude byl nejmíň 5x a a kde nebyl tak je to jen proto, že to je pro něj málo nobl, a žgryndá za každou cenu do uplně všeho....

jo to si obcas rikam taky, ale ty nicky jsou casto pruhledne, stejne tak styl psani a staci aby napsali par prispevku a hned je jasne kdo je kdo :) (pokud je to teda nekdo, kdo sem drive casto chodil)
BMW-fan

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2010 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:

posledně jsem viděl tu tvoji 330i s karbonovým deklem šplhat do vaňkovky a nějak podivně to chrochtalo? že voni tě vošulili?
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2010 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BMW-fan napsal:
tysonek napsal:

posledně jsem viděl tu tvoji 330i s karbonovým deklem šplhat do vaňkovky a nějak podivně to chrochtalo? že voni tě vošulili?

pozdě prodala jsem ji a koupila si trojku kupátko v Mku , já na Vaňkovku nejezdím

Naposledy upravil tysonek dne pá listopad 26, 2010 1:44 pm, celkově upraveno 1 krát
BMW-fan

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2010 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
BMW-fan napsal:
tysonek napsal:

pozdě prodala jsem ji a koupila si trojku v Mku , já na Vaňkovku nejezdím

já vím, a bydlíš na zámku /vzdušném/
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2010 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BMW-fan napsal:
tysonek napsal:
BMW-fan napsal:
tysonek napsal:

pozdě prodala jsem ji a koupila si trojku v Mku , já na Vaňkovku nejezdím

já vím, a bydlíš na zámku /vzdušném/

vůbec ne už byla viděna :o) bohužel jezdím tolik , že se už měsíc chystám ji vyfotit a hodit sem , ale vracím se furt za tmy nebo chčije a je to zasekaný
BMW-fan

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2010 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je fakt pech
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2010 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pro mě ne , fakt jsem z toho zatím tak nadšená , že někam jedu třeba si zacvičit i když nemusím , prostě mi to autinko sedlo neskutečně
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2010 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem si to myslel hnedka spravne, ze ten tvuj prvni post byl smerovanej na BMWecko a on se i nalezite ozval :)
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2010 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže dragone řekni kolegům ať koukaj jinam když uviděj modré Mko už 2x se mi lepili na zadek
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2010 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
tak jsem si to myslel hnedka spravne, ze ten tvuj prvni post byl smerovanej na BMWecko a on se i nalezite ozval :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 242, 243, 244 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: