Jsi vysokej, takže jedinou kompenzací pro úplně rovná bedra u MT je to, že by jsi musel víc do dřepu. Mně se ty záda nezdají nijak strašná.
Btw. u MT s VČ s ní málo třískáš, nejsi správnej HC tahač
ja vim, ale jeste si na to triskani netroufam, protoze nemam takovou drsnackou cernou mikinu s kapucou bez rukavu jak mas ty. Az po jeziskovi, ktery mne ji snad prinese, zacnu
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
bench press
77,5kg x 8,8,8,8,8
-pridal jsem jen 2,5kg, preci jen bench je ma slabina (respektive jedna z mych mnoha slabin ) a minule to bylo tak akorat. I ty 2,5kg ovsem byly znat, ale 5x8 dle planu splneno, posledni serie byla ale ta nejtezsi serie bench pressu od pauzy. Priste 80kg a asi 6ky nebo 7ky.
mrtvy tah
115kg x 8,8,8,8,8,8
-tady super, pridano 5kg a pocitove stejne tezke jak minule, i presto ze jsem citil jeste od utery unavu spodnich zad. Priste zkusim 5-6x8x 120kg, coz bych rad splnil. Opet jsem se uchylne natacel, vim, ze ty videa nejsou nijak zajimava, ale 100% muzu rict, ze se diky tomu o hodne lepe soustredim na techniku a zamerne natacim ty tezsi serie.
5. serie
premisteni a tlak
52,5kg x 9,9,9,9,9
-welcome to hell a tohle fakt uz peklo bylo :), ovsem co je hlavni, opet splneno a mam z toho cviku vyborny pocit. Minule jsem psal, ze vahu pridavat nebudu a jen zvysim pocet opakovani, protoze mne jde hlavne o dynamiku a takto mne ten cvik da vic, nez tam rvat vahy, ale pridavat samozrejme budu.
2. serie: (tady to jeste neni uplne na krev a pohyb je plynuly az do konce serie)
5. serie: (tady je videt, ze posledni opakovani uz bylo hodne pomale a na krev)
bicepsovy zdvih EZ - skotovka
35kg x 9,9,8,8,8
-gut, ale tezsi nez minule
francouzsky tlak
37,5kg x 9,9,9,9,9
-gut, zhruba stejne tezke jak minule
pritahy JR
37,5kg x 9,9,9,9,9
-zase jsem po delsi dobe pridal, prava (slabsi) ruka sla opet lepe, ovsem napumpovanejsi jsem mel tu silnejsi stranu :) To je fuk, sedlo to pekne
sikmy bench na MP
70kg x 8,8,8,8,8
-od minule zase neco pridano, posledni serie heavy
superserie: extenze JR za hlavou ve stoje + bicepsovy zdvih JR - kladivo 25kg x 11,11,11,11,11 + 17,5kg x 11,11,11,11,11
-pridal jsem alespon jedno opakovani, tricaky celkem ok, ovsem u bicepsu uz ke konci povoloval uchop, jinak ale gut pumpa
swing
25kg x 10,12,12,12,12,12
-puvodne jsem vahal, jestli to mam dnes vubec davat, protoze jednak byla trochu unava ve spodnich zadech, jak uz jsem psal vyse a jednak bricho dostava celkem pekne zabrat u jinych cviku, ale nakonec jsem to zkusil a jednim slovem super, miluju tenhle cvik :) Vzal jsem hned 25ky jako minule s tim, ze pojedu 10ky, ale prvni serie byla lehka, tak jsem dalsich 5 serii odjel po 12 opakovanich. Vse ok, celkem krtke pauzy a docela vrazedny cvik, ale krasne jsem u toho citil stred tela.Myslim, ze diky temto cvikum (swing, premisteni a tlak s JR/VC, mrtovoly s JR/VC) pekne sili stred tela, citm to a take asi i diky tomu, ze jsem si odvykl cvicit tyto cviky s pasem, nevim, proc jsem si ho drive bral na kazdou serii. Video mam jen posledni serii, tam je uz ke konci znat trochu ojebana technika, moc hrbim zada, alespon myslim, ale do vseho se snazim dat maximalni rychlost s jit s cinkou co nejvyse.
6. serie:
svicka (mirne naklonena lavicka)
15,15,15,15,15
-dobry, ale uz ten cvik zacina byt sterotypni, chybi mne v BG balon, abych na nem mohl cvicit zkracovacky.
predklony na stroji
50kg x 20,20,20,20,20
-jeste na dojeti...
pullover
27,5kg x 15,15,15,15,15
-na zaver tototo treninku jako vzdy komplexni dojizdeci cvik na cely vrsek tela. Dnes jsem pridal vahu a opet super protazeni, vzdy mam po tomto cviku dalsi dny poradnou svalovku v latech a prsach.
TIME: 135 minut
-opet trenink brzo rano po necelych 6 hodinach spanku a opet naprosto super :) i kdyz uz to zacina pekne tezknout, kazdopadne ale je zatim kam pridavat a uz se tesim na dalsi. Citim ze rostu, sice to jde i do tuku, ale kaslu na to a roste i sila :)
-jinak zatim zadne doplnky krome proteinu nezeru, protoze ted jeste profituji ze svalove pameti, nekterych novych cviku a samozrejme obzerstvi, ale brzy se chystam na kreatin, zvazuji jestli klasicky monohydrat nebo zkusit novinku crea-trona. Jeslti uz nekdo krome Melounka, ktery stejne muj log necte , crea-tronu mel, tak muze napsat, jak to fungovalo :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Mě připadá, že u těch swingů se hrozně moc předkláníš, to samý s hlavou a záda by taky mohly být rovnější. Styl je takový....jak bych to řekl, neandrtálský, ale nemyslím to špatně. Klidně mě vůbec neposlouchej, jen chci poradit.
edit: a nemyslel jsem to jen na tvoje swingy z treningu č.14, ale i z předešlých.
Podívej třeba sem:
0:54s - 1:00min
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jj s tou hlavou mas pravdu, ale to bylo hlavne u tehle posledni serie, protoze uz nebyla sila, jinak to myslim nebylo tak moc, s tim predklonem mas take pravdu a toho jsem si vedom, ovsem nevim, jestli je to jen muj subjektivni pocit, ale lepe tak citim bricho. No a co se tyka toho neandrtalskeho stylu, tak i v tomto mas pravdu, take mne to tak pripada, ale snazim se to jet co nejrychleji a pak to tak vypada. Ale zkusim s tim neco udelat, dik za rady
Můžu mít otázku?? K čemu jsou dobré ty swingy? co se tím procvičuje? podle mého asi dynamika a síla ale nejsem si jistej, tak se radši zeptám jinak přeju hodně nabrané kvalitní hmoty a zdraví
snazim se to jet co nejrychleji a pak to tak vypada
Moje otázka je, proč se to snažíš cvičit tak rychle? To samé u mrtvých tahů s JČ. Víc videí jsem neviděl, tak nevím, zda ještě někde jinde, ale zdá se mi, že někam chvátáš.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Nevim Petre, nikam nespecham, ale asi me to tak bavi a vyhovuje ale ty MT mne nejaky rychly neprijdou
Mi neprijde, ze by nekam spechal treba vubec. Pamatuju, kdyz sem v minulosti daval svoje video drepu (130 na cince, jestli si dobre pamatuju) a jel jak masina. Proste je to jeho tempo, ktere muze nekomu pripadat rychlejsi a nekomu uplne normal. Me treba ve fitku prijde tempo nekterych lidi tak unavne pomaly, ze se divim, ze tam u toho neusnou.
hej tak z tohodle treninku bych asi chcipnul :Dto musis bejt pekne mrtvej co
naopak, takovy trenink me nakopne na cely den, z posilovny vyjdu s 2x tak vetsi energii nez kdyz tam jdu a pres den, dokud se na delsi dobu nezastavim, jsem mnohem vice funkcni a to opravdu nekecam.
Je fakt, že to hodnocení rychlosti je velmi subjektivní :-) Já bych někdy naopak mohl zrychlit :-)
to bys mohl :)
Ale take bude rozdil ve vahach, ty jsi trochu jinde nez ja a to uz pak ta cinka jde nahoru podstatne pomaleji. Ja cvicim sice s lehcima vahama, ale snazim se (u nekterych cviku) zapojit co nejvice dynamiky, protoze ty svaly opravdu lepe citim a myslim ze i tvuj oblibeny Chad drive ve svych trenincich prosazoval "as fast as possible" (ted nevim, protoze ho uz nesleduji) Ted jsem ale premyslel, proc jedu ty mrtve tahy tak rychle (i kdyz mne to ale nejak extra rychle stejne neprijde :) ) a je to asi hlavne kvuli uchopu a tam uz jde trochu o cas bych splnil dany pocet opakovani a udrzel jednorucku v ruce :) ale jak rikam, ty rychlejsi opakovani mne u nekterych cviku vyhovuji a jak si tam budu postupne prikladat, tak ta rychlost pujde do haje.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru