|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BMW-fan
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 2:24 pm Předmět: |
|
|
Já ti to přeju z celého srdce. Sám jsem nad Mtrojkou zvažoval, ale nakonec jsem usoudil, že je to spíš auto pro ženské...
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 2:32 pm Předmět: |
|
|
už se docela ale ztrapňuješ , chtěl sis rejpnout nevyšlo ti to a teď začínáš plácat uplné hlouposti , ve tvém věku docela zbytečné nezdá se ti?
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 2:35 pm Předmět: |
|
|
No nevím, dávala jsi sem před časem fotky, která jsi označovala jako 330i a potom jsem to auto potkal a evidentně mělo dieselový motor. Tak nevím, kdo se ztrapňuje
Krom toho, prvně jsi si začala otírat svoji hubu ty o mně. Jinak bych si tě nevšímal.
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 2:37 pm Předmět: |
|
|
edit: aha, teď to vidím, ty nemáš M3, ale trojku s M-paketem.
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 2:38 pm Předmět: |
|
|
| BMW-fan napsal: | No nevím, dávala jsi sem před časem fotky, která jsi označovala jako 330i a potom jsem to auto potkal a evidentně mělo dieselový motor. Tak nevím, kdo se ztrapňuje
Krom toho, prvně jsi si začala otírat svoji hubu ty o mně. Jinak bych si tě nevšímal. |
popřeji ti krásný den , auto diesel není a nebylo, a pochybuju že ten 60tiletej pán co s ním jezdí teď by z něj dieselové udělal jen proto abys měl pravdu , měj se hezky jdu dělat něco konstruktivního a nebudu ztrácet čas hloupostma.
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 8:04 pm Předmět: |
|
|
Nasralo me ze Berdych dostal ctyri a pul melounu jen za to ze nedokazal postoupit ze zakladni skupiny na turnaji mistru. Pritom je spousta sportovcu v odlisnych sportech kteri makaji prinejmensim stejne, pravdepodobneji vsak tvrdeji nez on a o takovych penezich za svoje vykony si muzou leda nechat tak zdat, a to i kdyby byli mistri sveta. Ach jo..
e: tim samozrejme nechci snizovat vykony Berdycha, jen me sere tahle nastavena situace :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 8:34 pm Předmět: |
|
|
Docela me sere, ze se JOga dosud nebyl schopny vyjadrit k narceni z toho, ze je Itachi a ze veskere jeho udavane vykony jsou jen jedna velka snuska lzi stejne tak jako on sam, coz me utvrzuje v tom, ze nase pochyby a obvineni jsou pravdiva a on je psychicky nemocny clovek, ktery potrebuje pomoct. Mlceni z jeho strany si vykladam jako souhlas, takze je vec zrejme uzavrena. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 9:52 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Docela me sere, ze se JOga dosud nebyl schopny vyjadrit k narceni z toho, ze je Itachi a ze veskere jeho udavane vykony jsou jen jedna velka snuska lzi stejne tak jako on sam, coz me utvrzuje v tom, ze nase pochyby a obvineni jsou pravdiva a on je psychicky nemocny clovek, ktery potrebuje pomoct. Mlceni z jeho strany si vykladam jako souhlas, takze je vec zrejme uzavrena . |
zase nepředbíhej...třeba je na nějakej čas mimo pc, nebo tak něco...
každopádně, mě taky zajímá co napíše...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 9:56 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Draper napsal: | | Docela me sere, ze se JOga dosud nebyl schopny vyjadrit k narceni z toho, ze je Itachi a ze veskere jeho udavane vykony jsou jen jedna velka snuska lzi stejne tak jako on sam, coz me utvrzuje v tom, ze nase pochyby a obvineni jsou pravdiva a on je psychicky nemocny clovek, ktery potrebuje pomoct. Mlceni z jeho strany si vykladam jako souhlas, takze je vec zrejme uzavrena . |
zase nepředbíhej...třeba je na nějakej čas mimo pc, nebo tak něco...
každopádně, mě taky zajímá co napíše... |
ne, zjistil ze se to provalilo tak seme nenapise uz ani radku.. pochopitelne tedy jen ne pod prezdivkou jOga, proste si vymysli dalsi internetovou identitu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 10:14 pm Předmět: |
|
|
Sakra další skandální odhalení  mám strach až jednou přijde řada na mě _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 10:23 pm Předmět: |
|
|
JOga mne napsal PM, kterou zverejnovat bez jeho svoleni nebudu, ve ktere ovsem mimo jine tvrdi, ze Itachi neni a ze na forum nechodi, protoze je to tu pry o hovne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 12:03 am Předmět: |
|
|
od doby co mel dodat videa je to tu o hovně :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|