Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jo no jo...jen si na to vzpomenout nez jdu do posilovny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Coolik

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale prdlajs, od toho delas prece ty videa, ne? to vypilujes jedna dve!
magion

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nehledej v tom zadnou vedu.. proste dodrzuj to co u drepu, mrtvoly... rovna zada, tlacit prdel co nejvic dozadu, pohyb musi vychazet z boku... ty ruce tam jsou jen k drzeni cinky, a maj byt uvolnene.. nevyvijet zadnou silu z ramen jak nahoru tak dolu... tu cinku nad tu hlavu musis dostat jen "rozhoupanim se" s pomoci vzprimovacu, noh a zadku..
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Nehledej v tom zadnou vedu.. proste dodrzuj to co u drepu, mrtvoly... rovna zada, tlacit prdel co nejvic dozadu, pohyb musi vychazet z boku... ty ruce tam jsou jen k drzeni cinky, a maj byt uvolnene.. nevyvijet zadnou silu z ramen jak nahoru tak dolu... tu cinku nad tu hlavu musis dostat jen "rozhoupanim se" s pomoci vzprimovacu, noh a zadku..

tak tohle imho delam, i kdyz to tak mozna nevypada. Uz jsem to tu i nedavno psal, ze ruce slouzi jen jako jakysi "drzak na cinku". Nahoru jdu predevsim silou stredu tela a ne rukama, proto z toho take citim to bricho
magion

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobry, tak ted uz zbyva nejit tolik do predklonu (coz ma za nasledek to zkulateni spodku zad)... ja to resil tim, ze sem si do toho vic drepnul, a ted je otazka, jestli muzes jit jeste trochu niz?
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Dobry, tak ted uz zbyva nejit tolik do predklonu (coz ma za nasledek to zkulateni spodku zad)... ja to resil tim, ze sem si do toho vic drepnul, a ted je otazka, jestli muzes jit jeste trochu niz?

myslim, ze jdu tak nizko, co mne to v orteze pusti, bez ni by mne to nepustilo ani takhle.....no uvidime, nastuduji techniku a priste zkusim s mensi vahou
agnez

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz se divam na ty videa,tak se smeju (ne tobe) ale tem lidem,nemysli si o tobe uz i oni,ze jsi blazen?
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 3:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Kdyz se divam na ty videa,tak se smeju (ne tobe) ale tem lidem,nemysli si o tobe uz i oni,ze jsi blazen?

Moc nechapu, proc to pises. To, ze si par serek natocim, jim muze byt u prdele a jak jsem uz rikal, je to hlavne kvuli soustredeni se na to, abych serie odcvicil kvalitne, coz mne hodne pomaha, ale kdyz uz tu svoji (ne)normalitu :) srovnam s nedavnym obdobim, kdy jsem byl on juice , denne jsem pres 3 hodiny lital po posilovne s propiskou a sesitem, kam jsem si zapisoval kazdou serii a kazde opakovani, s mobilem v ruce, kdy jsem si presne meril prestavky mezi seriema, s roztrhanou igelitkou, kde jsem mel mimo jinych kramu pixlu s BCAAckama a zhruba po kazde 3. serii si do hrsti odsypaval, kdy jsem jeste po treninku denne hodinu zurive vesloval a dalsi debility, tak ted si pripadam naprosto normalne . Prijdu, odcvicim (je pravda ze podstatne tvrdeji nez 90% lidi tam, coz neni samochvala, ale realita a ma to sve klady i zapory, ale nestydim se za to:) ), trochu to tam zamocim od sveho potu a za 2 hodiny hotovo :)
spekounP

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 5:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

premisteni a tlak
55kg x 8,8,8,8,8

Tohle je podle me uz velmi slusny. A kdyz koukam na to video s jakou lehkosti to tam svihas, tak docela zavist.
Ja s vahou nad 50kg uz docela bojuju.
Bazzy

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Draper napsal:

premisteni a tlak
55kg x 8,8,8,8,8

Tohle je podle me uz velmi slusny. A kdyz koukam na to video s jakou lehkosti to tam svihas, tak docela zavist.

to teda jo 55 kilo to uz je vazne hodne
Frozz.

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušel si MT na jedné noze? Samoz. s menší pracovní váhou.

[/video]
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 3:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
spekounP napsal:
Draper napsal:

premisteni a tlak
55kg x 8,8,8,8,8

to teda jo 55 kilo to uz je vazne hodne

vzdyt ted tolik ani nebenchujes....
jinak Marku, pokud si dobre pomatuji, push press jsi mel mozna silnej, ovsem tvuj military press (coz delam v tomto cviku ja, protoze nohama si stale pomahat nemuzu, jen si k tomu pridam premisteni) se pohyboval ve tve zivotni forme pri 117kg neco mezi 60-70kg pro 5x5, takze nevim, co ti na tom pripada tak vtipne :)
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1/12 TRENINK c.17

kliky na bradlech
Draper x 10,10,10,10,10
-sice to same jak minule, ale technicky uz mnohem lepsi, nepredklanim se tolik, lokty drzim vice u tela a netrepu se u toho jak rosol i mnohem lepe citim tricepsy.

mrtvy tah s JR
50kg + 50kg x 11,11,11,11,11,10
50kg + 50kg x 13 (haky)
-no fuj, od predchoziho treninku jeste vse boli a tak jsem byl rad, ze jsem dal vubec to co minule, uchop byl opet ke konci serie odchazel. Ovsem zada (latissimy) to pumpuje lepe nez klasicka mrtvola s VC. Priste uz 55ky, zacnu tak na 7-8 opakovanich (snad uchop dovoli) a v kazdem treninku se budu snazit zvysovat volume.
4. serie (vsiml jsem si, ze dnes vice krcim lokty a v horni fazi se snazim roztahnou laty, proto asi ten pumping)

premisteni a tlak s JR
27,5kg x 9,9,9,9,9,10
-sice jsem psal, ze pridam, ale unava z minule byla dnes znat vice (hlavne v core, ktery je u tohoto cviku hodne dulezita cast) a moc jsem si neveril a ani se mne do toho popravde nechtelo, takze jsem dal to co minule, v posledni serii o jedno opakovani vic. Kdyz pominu to, ze se mne od zacatku do konce tohoto cviku chtelo blit, tak to sedlo krasne a rekl bych, ze i lepe nez minule, ovsem bylo to velke sebeprekonavani se, protoze CNS dnes nejak nespolupracovala, asi narusena souhra CNS diky kofeinu, ktery jsem pred treninkem pozil Ve vetsim poctu opakovani je to nejbrutalnejsi cvik na svete :) Priste ale uz 30ky.
6. serie:

bicepsovy zdvih JR
20kg x 7,7,7,7,7
-byl jsem po predchozich cvikach znicenej, takze jen tak bez nejakyho vzrusa nez jsem opet chytl druhy dech :)

bench press hlavou dolu
70kg x 10,10,10,9,8,8
-celkem rychlovka, takze ke konci odchazela sila

pritahy VC
85kg x 8,8,8,8,8,8
-mel jsem na jedne strane jednu tezsi 15ku a bylo to citit, ale krome 4. a 5. serie, to celkem sedlo

military press
55kg x 7,7,7,7,7
-gut posledni na krev

superserie: francouzsky tlak EZ + bicepsovy zdvih VC
32,5kg x 11,11,11,11,11 + 37,5kg x 11,11,11,11,11
-super, tady uz jsem chytl druhy dech a CNS zacala lepe spolupracovat, jen skoda, ze uz byl konec :)

upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
10kg x 15,15,15,15,15
-cvik vypada tak, ze se predklonim, jednou rukou se o neco chytnu, vetsinou o siknou lavicku a druhou rukou upazuji, pak bez prestavky vystridam ruce. Celkove to bere mnohem lepe zadnu delty nez klasicke upazovani v predklou s obouma rukama zaroven

superserie: stahovani kladky na hrudnik + protismerky
55kg x 12,12,12,12,12 + 20kg x 18,18,18,18,18
-oba posledni cviky pekne v tempu s minimalnima pauzama, takze aerobka a slusny pumping na zaver

TIME: 121 minut (myslel jsem, ze se to dnes diky tem prvnim cvikum protahne, ale cas byl dokonce o 2 minuty lepsi nez minule :)

-vcera silena rozbitost, cvicit jsem jit dnes nemel, ale bohuzel zitra bych to asi nestil a v patek na 100% ne, takze jsem musel jit chte nechte dnes a to jeste po na hovno spanku, coz asi v souctu melo za nasledek, ze CNS uplne nespolupracovala. Silove to slo, ale stalo to mnohem vice usili a sebeprekonavani se, potlacovani pocitu na zvraceni atd ale i to je dobra prprava. Hlavni bylo, ze mam motivaci, bavi me to a diky tomu jsem to dal. Krize byla hlavne u prvnich tezkych cviku, u doplnku se to zklidnilo a CNS zacala spolupracovat, bohuzel uz byl ale konec :) Zitra a pozitri 100% volno, coz myslim ze prospeje. Mozna uz nasadim ten kreac nevim, jestli klasicky monohydrat nebo crea- tronu.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Natoč ty kliky na bradlech, celkem by mě zajímalo, jak to jezdíš.
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
Natoč ty kliky na bradlech, celkem by mě zajímalo, jak to jezdíš.

jo to chci ,ale jaksi neni odkud :) Leda nekomu reknu, ale zase na sebe nechci moc upozornovat :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: