REBORN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - REBORN  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> REBORN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wwwpower

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neděle
dřepy 4x8 -150kg
bench press 5x5 -107kg
kliky na bradlech se zátěží 2x8 -TH +30kg , 2x8 -TH +20kg
shyby podhmatem 3x8 -TH
výpony na lýtka 5x15 -145kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wwwpower

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trošku jsem ořezal původní trénink a něco jsem tam zase přidal, takhle by to mohlo být dobré ne? Ještě jsem chtěl přihodit jednou dřepy, ale to by asi už bylo moc

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
trošku jsem ořezal původní trénink a něco jsem tam zase přidal, takhle by to mohlo být dobré ne? Ještě jsem chtěl přihodit jednou dřepy, ale to by asi už bylo moc

rekl ybch ze dobry, jenom bych osobne prohodil push press a inc bench
digitalm

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co takto

A.drep+bench
B.MT+ 1xpowerclean a pushpress
C.drep+cg bechpress

??
CIZO

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

digitalm napsal:
MT+ 1xpowerclean a pushpress

to nebude fungovat, ver mi :)

ten trenink musi byt pestrejsi, pokud je to priprava na strongmany, zakladni cviky jsou fajn, ale od urcity vykonnosti a intenzity uz to ma svuj limit

Derek Poundstone
digitalm

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok, verim ti ... ja lenze Marvin Eder velmi rad cvicil powercleany spolu s MT, tak som to vyskusal a velmi mi to vyhovovalo... tak som skusil poradit nieco tymto smerom (samozrejme ja strongman ambicie nemam, takze uz mu tu do toho radsej nebudem kecat :) )
wwwpower

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
digitalm napsal:
MT+ 1xpowerclean a pushpress

to nebude fungovat, ver mi :)

ten trenink musi byt pestrejsi, pokud je to priprava na strongmany, zakladni cviky jsou fajn, ale od urcity vykonnosti a intenzity uz to ma svuj limit

Cizo já v tom trošku plavu, nemám se strongmany zkušenosti. Tohle by měla být jen příprava v posilovně. Celkově jsem v háji, nemám pneu, zatim nemám kufry a ni betonou kouli. Pro mě je hlavně stěžejní nabrat tak 10kg, protože si myslim že s 99kg na 181cm bych tam neměl co dělat.
CIZO

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:

Cizo já v tom trošku plavu, nemám se strongmany zkušenosti. Tohle by měla být jen příprava v posilovně. Celkově jsem v háji, nemám pneu, zatim nemám kufry a ni betonou kouli. Pro mě je hlavně stěžejní nabrat tak 10kg, protože si myslim že s 99kg na 181cm bych tam neměl co dělat.

váha je jeden faktor, hrubá síla druhý, technika třetí, jakmile jedno chybí, nebude to 100%

Nech tam základní silové cviky a přidej něco, čím doplníš tréninkový objem, třeba trojkové výrazy doplníš pár sériema tlaků jednoruček v sedě, dřepy třeba bulharským dřepem, tahy shybama atd. Tyhle cviky se dají odjet i ve více opakováních abys taky vybudoval nějakou tu silovou vytrvalost a zároveň se tím úplně neodvaříš, jako kdybys zkoušel odjet maximální tréninkový objem jen ve dřepech, tazích, výrazech apod.

Derek Poundstone
wwwpower

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
wwwpower napsal:

váha je jeden faktor, hrubá síla druhý, technika třetí, jakmile jedno chybí, nebude to 100%

Nech tam základní silové cviky a přidej něco, čím doplníš tréninkový objem, třeba trojkové výrazy doplníš pár sériema tlaků jednoruček v sedě, dřepy třeba bulharským dřepem, tahy shybama atd. Tyhle cviky se dají odjet i ve více opakováních abys taky vybudoval nějakou tu silovou vytrvalost a zároveň se tím úplně neodvaříš, jako kdybys zkoušel odjet maximální tréninkový objem jen ve dřepech, tazích, výrazech apod.

Díky za radu Cizo. Ale je mi jasné, že nebudu moct ani při maximálnim tréninku šanci konkurovat těm, kteří ten sport už dělají nějakou dobu a nebo hlavně těm, kteří si vybudovali hmotu a sílu díky sypání.
No_pain

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I bez sypání to jde!
wescoast

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 12:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:

Díky za radu Cizo. Ale je mi jasné, že nebudu moct ani při maximálnim tréninku šanci konkurovat těm, kteří ten sport už dělají nějakou dobu a nebo hlavně těm, kteří si vybudovali hmotu a sílu díky sypání.

Tak proč na strongmany trénuješ? Pokud to víš, tak se podle toho zařiď. Tzn. buď se na to vykašli, začni sypat a nebo se do toho prostě opři a zkus to. Znám no_paina i pár dalších lidí co nesype a strongmani jim jdou...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
wwwpower

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wescoast napsal:
wwwpower napsal:

Tak proč na strongmany trénuješ? Pokud to víš, tak se podle toho zařiď. Tzn. buď se na to vykašli, začni sypat a nebo se do toho prostě opři a zkus to. Znám no_paina i pár dalších lidí co nesype a strongmani jim jdou...

Jasně já se do toho opřu, ale sypat jako nehodlám. Nechci to ani tak hrotit, chtěl bych si dát 2-3 závody za rok, kde mě by stačilo kdybych se umíst'oval tak v polovině, to je můj cíl.
wwwpower

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý
dřepy 5x5 -165kg
bench press 4x8 -100kg
shyby širokým úchopem 5x8
millitary press 4x8 -76kg
francouzské tlaky 3x5 -61kg
bicepsové zdvihy 3x5 -66kg

Novej trénink začnu asi od pátku nebo od příštího tejdne, záleží jen na tom kdy mi příjde suplementace :-)
Wygh

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný.... Jak jedeš ten dřep ? s páskem a bandama nebo uplně raw ?

Jesse Marunde
wwwpower

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wygh napsal:
Pěkný.... Jak jedeš ten dřep ? s páskem a bandama nebo uplně raw ?

Bandy na kolenou mám , ale dost volně , mám je tam spíš jen pocitově a jelikož cvičím v místnosti, která je nevypápěná a je tam někdy i pod nulou tak mi slouží i k udržení tepla v kloubu. Pás používám skoro vždy u každého cviku když je váha nad 100kg.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - REBORN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: