|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wwwpower

|
Zaslal: po listopad 29, 2010 8:49 am Předmět: |
|
|
neděle
dřepy 4x8 -150kg
bench press 5x5 -107kg
kliky na bradlech se zátěží 2x8 -TH +30kg , 2x8 -TH +20kg
shyby podhmatem 3x8 -TH
výpony na lýtka 5x15 -145kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: po listopad 29, 2010 7:09 pm Předmět: |
|
|
a co takto
A.drep+bench
B.MT+ 1xpowerclean a pushpress
C.drep+cg bechpress
?? _________________ ''Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek.''
Mario Andretti
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po listopad 29, 2010 7:12 pm Předmět: |
|
|
| digitalm napsal: | | MT+ 1xpowerclean a pushpress |
to nebude fungovat, ver mi :)
ten trenink musi byt pestrejsi, pokud je to priprava na strongmany, zakladni cviky jsou fajn, ale od urcity vykonnosti a intenzity uz to ma svuj limit _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: po listopad 29, 2010 7:14 pm Předmět: |
|
|
ok, verim ti  ... ja lenze Marvin Eder velmi rad cvicil powercleany spolu s MT, tak som to vyskusal a velmi mi to vyhovovalo... tak som skusil poradit nieco tymto smerom (samozrejme ja strongman ambicie nemam, takze uz mu tu do toho radsej nebudem kecat :) ) _________________ ''Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek.''
Mario Andretti
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po listopad 29, 2010 7:20 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | digitalm napsal: | | MT+ 1xpowerclean a pushpress |
to nebude fungovat, ver mi :)
ten trenink musi byt pestrejsi, pokud je to priprava na strongmany, zakladni cviky jsou fajn, ale od urcity vykonnosti a intenzity uz to ma svuj limit |
Cizo já v tom trošku plavu, nemám se strongmany zkušenosti. Tohle by měla být jen příprava v posilovně. Celkově jsem v háji, nemám pneu, zatim nemám kufry a ni betonou kouli. Pro mě je hlavně stěžejní nabrat tak 10kg, protože si myslim že s 99kg na 181cm bych tam neměl co dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po listopad 29, 2010 8:56 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: |
Cizo já v tom trošku plavu, nemám se strongmany zkušenosti. Tohle by měla být jen příprava v posilovně. Celkově jsem v háji, nemám pneu, zatim nemám kufry a ni betonou kouli. Pro mě je hlavně stěžejní nabrat tak 10kg, protože si myslim že s 99kg na 181cm bych tam neměl co dělat. |
váha je jeden faktor, hrubá síla druhý, technika třetí, jakmile jedno chybí, nebude to 100%
Nech tam základní silové cviky a přidej něco, čím doplníš tréninkový objem, třeba trojkové výrazy doplníš pár sériema tlaků jednoruček v sedě, dřepy třeba bulharským dřepem, tahy shybama atd. Tyhle cviky se dají odjet i ve více opakováních abys taky vybudoval nějakou tu silovou vytrvalost a zároveň se tím úplně neodvaříš, jako kdybys zkoušel odjet maximální tréninkový objem jen ve dřepech, tazích, výrazech apod. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po listopad 29, 2010 10:11 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | wwwpower napsal: |
Cizo já v tom trošku plavu, nemám se strongmany zkušenosti. Tohle by měla být jen příprava v posilovně. Celkově jsem v háji, nemám pneu, zatim nemám kufry a ni betonou kouli. Pro mě je hlavně stěžejní nabrat tak 10kg, protože si myslim že s 99kg na 181cm bych tam neměl co dělat. |
váha je jeden faktor, hrubá síla druhý, technika třetí, jakmile jedno chybí, nebude to 100%
Nech tam základní silové cviky a přidej něco, čím doplníš tréninkový objem, třeba trojkové výrazy doplníš pár sériema tlaků jednoruček v sedě, dřepy třeba bulharským dřepem, tahy shybama atd. Tyhle cviky se dají odjet i ve více opakováních abys taky vybudoval nějakou tu silovou vytrvalost a zároveň se tím úplně neodvaříš, jako kdybys zkoušel odjet maximální tréninkový objem jen ve dřepech, tazích, výrazech apod. |
Díky za radu Cizo. Ale je mi jasné, že nebudu moct ani při maximálnim tréninku šanci konkurovat těm, kteří ten sport už dělají nějakou dobu a nebo hlavně těm, kteří si vybudovali hmotu a sílu díky sypání.
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: po listopad 29, 2010 11:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: út listopad 30, 2010 12:56 am Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: |
Díky za radu Cizo. Ale je mi jasné, že nebudu moct ani při maximálnim tréninku šanci konkurovat těm, kteří ten sport už dělají nějakou dobu a nebo hlavně těm, kteří si vybudovali hmotu a sílu díky sypání. |
Tak proč na strongmany trénuješ? Pokud to víš, tak se podle toho zařiď. Tzn. buď se na to vykašli, začni sypat a nebo se do toho prostě opři a zkus to. Znám no_paina i pár dalších lidí co nesype a strongmani jim jdou...
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út listopad 30, 2010 8:36 am Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: | | wwwpower napsal: |
Díky za radu Cizo. Ale je mi jasné, že nebudu moct ani při maximálnim tréninku šanci konkurovat těm, kteří ten sport už dělají nějakou dobu a nebo hlavně těm, kteří si vybudovali hmotu a sílu díky sypání. |
Tak proč na strongmany trénuješ? Pokud to víš, tak se podle toho zařiď. Tzn. buď se na to vykašli, začni sypat a nebo se do toho prostě opři a zkus to. Znám no_paina i pár dalších lidí co nesype a strongmani jim jdou... |
Jasně já se do toho opřu, ale sypat jako nehodlám. Nechci to ani tak hrotit, chtěl bych si dát 2-3 závody za rok, kde mě by stačilo kdybych se umíst'oval tak v polovině, to je můj cíl.
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út listopad 30, 2010 10:19 pm Předmět: |
|
|
úterý
dřepy 5x5 -165kg
bench press 4x8 -100kg
shyby širokým úchopem 5x8
millitary press 4x8 -76kg
francouzské tlaky 3x5 -61kg
bicepsové zdvihy 3x5 -66kg
Novej trénink začnu asi od pátku nebo od příštího tejdne, záleží jen na tom kdy mi příjde suplementace :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 9:37 am Předmět: |
|
|
Pěkný.... Jak jedeš ten dřep ? s páskem a bandama nebo uplně raw ? _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | Pěkný.... Jak jedeš ten dřep ? s páskem a bandama nebo uplně raw ? |
Bandy na kolenou mám , ale dost volně , mám je tam spíš jen pocitově a jelikož cvičím v místnosti, která je nevypápěná a je tam někdy i pod nulou tak mi slouží i k udržení tepla v kloubu. Pás používám skoro vždy u každého cviku když je váha nad 100kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|