|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po listopad 29, 2010 10:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: út listopad 30, 2010 8:07 pm Předmět: |
|
|
Všude samej debil... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 8:19 pm Předmět: |
|
|
kd\ž jsem viděl ty zprávy tak mě serou ty nízké tresty v ČR . Nějakej zasranej feták ukradne auto , ujíždí policii, veze drogy , řídí nafetovanej a zmrzačí jiného řidiče a hrozí mu až 5 let ( to je fakt moc , policie se mu má omluvit a pustit ho )
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 5:46 pm Předmět: |
|
|
Zima, to je děsný. At jde sní do ....... pryč. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 6:00 pm Předmět: |
|
|
Mě se ta zima naopak líbí.  Doufám,že bude trvat dlouho,bude hodně sněhu a mrznout.Aspoň -20°
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 6:56 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | Mě se ta zima naopak líbí. Doufám,že bude trvat dlouho,bude hodně sněhu a mrznout.Aspoň -20° |
Vidim ze si opak Drapera XD, ten zas slintal blahem v lete, kdy bylo 30+. Btw: taky davam prednost zime a presne tak jako to je ted, tuny snehu a tech -5 az 8
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 7:08 pm Předmět: |
|
|
Jako zima je hrozna,vsude snih,porad mokre nohy,ryfle.Mrznu jak chuj kdyz jde clovek vecer odnekud,tak to je total.Navlikat se porad jak ocas..Tma skoro ve 4.Taky mam radeji leto,sice ne moc vedra,kdy je dusnu a neda se dychat,ale tak akorat.Clovek si zajde pekne na pivko na zahradku,nebo ven nekde grilovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 7:10 pm Předmět: |
|
|
přesně Agnez to vystihl dobře. Neni nad to koupi piva jí se s kámošema vykoupat. Kdežto v zimě jde uplný hov*o. Co děláte proboha v zimě venku? Nechápu lidi co maj rádi zimu a nejsou to lyžaři nebo tak. Co se vám na té zimě libí?
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 7:14 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | přesně Agnez to vystihl dobře. Neni nad to koupi piva jí se s kámošema vykoupat. Kdežto v zimě jde uplný hov*o. Co děláte proboha v zimě venku? Nechápu lidi co maj rádi zimu a nejsou to lyžaři nebo tak. Co se vám na té zimě libí? |
No mne hlavne kdyz snezi a je vsude plno snehu a mam rad i atmosferu vanoc. Proste si jen tak uzivam treba chuzi venku ve snehu. Navic u me snih dobre pusobi na psychiku. Ale nerikam ze nemam rad i leto... no spis jaro kdy jeste nejsou takove vedra. Ale kazde obdobi ma sve kouzlo, i podzim kdyz neni hnusne a zatazeno. Ten sem driv nesnasel.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 7:31 pm Předmět: |
|
|
Zima je vizuálně nejhezčí období. Navíc je mnohem příjemnější než léto. Já netopím nikdy.. slovy Nikdy. Ani když je pod -10C a nemám s tím problém. Chápu, že to řidiči, lidé pracující venku a bezdomovci vidí jinak.
Naposledy upravil Johncreasy dne st prosinec 01, 2010 7:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 7:33 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | prochm napsal: | Mě se ta zima naopak líbí. Doufám,že bude trvat dlouho,bude hodně sněhu a mrznout.Aspoň -20° |
Vidim ze si opak Drapera XD, ten zas slintal blahem v lete, kdy bylo 30+. Btw: taky davam prednost zime a presne tak jako to je ted, tuny snehu a tech -5 az 8 |
Jo a taky ten hnusný hmyz co pořád lítá a otravuje
a taky PAVOUCI,kterých se bojím
|
|
| nahoru |
|
 |
Mňam

|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 8:08 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | prochm napsal: | Mě se ta zima naopak líbí. Doufám,že bude trvat dlouho,bude hodně sněhu a mrznout.Aspoň -20° |
Vidim ze si opak Drapera XD, ten zas slintal blahem v lete, kdy bylo 30+. Btw: taky davam prednost zime a presne tak jako to je ted, tuny snehu a tech -5 az 8 |
Jo a taky ten hnusný hmyz co pořád lítá a otravuje
a taky PAVOUCI,kterých se bojím |
přesně a doufám,že bude aspoň -30,budou nás pouštět ze školy domů dřív _________________ ,,Pokud chcete dobrou radu, neptejte se toho nejmohutnějšího kluka v posilovně. Zeptejte se toho který se nejvíce zlepšil .“ Don Peters
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 11:04 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Zima je vizuálně nejhezčí období. Navíc je mnohem příjemnější než léto. Já netopím nikdy.. slovy Nikdy. Ani když je pod -10C a nemám s tím problém. Chápu, že to řidiči, lidé pracující venku a bezdomovci vidí jinak. |
Jo i podzim je vizualne krasny... to listi, vetve stromu pres ktere prosvicuje slunko. Na jare zas rozkvetajici se priroda.... jen na tom lete jaksi nic vizualne krasneho nevidim, ze by pohled do rozpaleneho slunka bez bryli? XD
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|