|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 7:11 pm Předmět: |
|
|
FREESTYLE
30. 11.2010
5. trénink
záda, ramena, biceps
Přítahy v předklonu
hafo sérek ... do 80kg
Tlaky na ramena v sedě - stroj
do 30 kg
Přítahy EZty k bradě
do 30 kg
Přítahy spodní kladky
do 80 kg
Biceps s JC - v sedě a stoje
do 18 kg _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 7:15 pm Předmět: |
|
|
FREESTYLE
1. 12.2010
6. trénink
prsa lehce, triceps, lýtka, břicho
Rozpažky v leže
10 * 18 kg
10 * 22 kg
10 * 24 kg
10 * 26 kg
10 * 28 kg
9 * 30 kg
Francouzský tlaky
do 27-30 kg
Triceps - provazy
do 30 kg
Tricepsové stahování kladky
do 70 kg
břicho
6 sérek
výpony na lýtka
3 sérky
- tak ty rozpažky mě hooodně potěšily  S tou váhou by se dalo jít ještě o dost dál _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 2:11 pm Předmět: |
|
|
1.12.2010 - VOLNO
NEMOC
8.12.2010 - VOLNO
_________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 2:15 pm Předmět: |
|
|
FREESTYLE
8. 12.2010
7. trénink
prsa, záda, biceps, lýtka
Tlaky s JC
do 40 kg
Shyby
10,9,8
Přítahy v předklonu
2 sérky
Výpony na lýtka
4 sérky
biceps
břicho
6 sérek
výpony na lýtka
3 sérky
- po nemoci... vůbec to nešlo, bez energie  K tomu všemu mi zase nějak jeblo v těch spodních zádech u přítahů, takže sem zase jak nějakej mrzák co se nemůže ohnout _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 9:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 9:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 9:30 am Předmět: |
|
|
Na tom druhem videu je strong.one, ktery sem kdysi chodil, opet super forma. Jinak podle me pri takove vaze uz tu praci z velke casti prebiraji ramena a ruce a nedokazes tak spravne smrstit prsni svaly v horni fazi cviku, coz je docela podstatna cast. Ale treba ses silnej :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 9:39 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Na tom druhem videu je strong.one, ktery sem kdysi chodil, opet super forma. Jinak podle me pri takove vaze uz tu praci z velke casti prebiraji ramena a ruce a nedokazes tak spravne smrstit prsni svaly v horni fazi cviku, coz je docela podstatna cast. Ale treba ses silnej :) |
Jj vím kdo to je. Ano, je to možný, že sem všecko tahal ramenama, rukama a já nevím čím vším, ale říkám, technika vypadala podobně a dal sem to. Nic víc netvrdím
Mě je to v podstatě jedno jestli mi to věříte nebo ne, nějakej pátek sem už píšu, tak snad víte jestli kecám nebo ne
A ještě připomínám, že sem to jel jako první cvik, pochybuju, že bych to dal po nějakých těžkých tlacích, ale nevím, nezkoušel sem. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 9:43 am Předmět: |
|
|
Jasny v poho...
btw u tebe by me vubec nenapadlo pochybovat o tom, jestli mluvis pravdu nebo ne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 4:29 pm Předmět: |
|
|
Dík kluci _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po září 12, 2011 4:42 pm Předmět: |
|
|
---------------------------- září 2011 -------------------------------------- -
Tak mě napadlo, že bych si tu po delší době zase mohl psát co cvičím  Uvidíme, jak dlouho to vydrží...
Co se dělo po dobu, co jsem si log nepsal :
prosinec 2010 - tento měsíc sem přestal cvičit a pauza pokračovala až do února. Cvičil sem občas doma, nějaký tabaty atd, ale nic extra. Spíš nic.
půlka února 2011 - zase začínám chodit do posilky. Většinou nějaký fullbody a nebo klasický splity.
duben 2011 - začal sem s běháním  Chtěl sem trochu zkvalitnit a sesekat ty zbytečný špeky. To zní celkem fajn, ale kvůli běhu sem přestal cvičit nohy
červenec 2011 - začínalo být hnusný počasí, takže už nevycházelo ani běhání. Tak jsem aspon trochu začal cvičit nohy a jinak jsem klasicky chodil do posilky.
Současnost :
Trénink : plán je takovej, že dám fullbody s tím, že každej trénink pojedu jednu partii silovějc (záda, nohy, prsa). 3 x týdně trénink + během týdne snad i další cvičení (běh, tabata, břicho, shyby, nebo něco). Každej týden bych rád přidal na váze, opáčkách a nebo sériích.
Jídlo : Moc to neřeším, nepíšu, nepočítám a taky to tak dopadá  Snažím se omezovat sachry, aspon některý dny v týdnu a k večeru. Ne vždy se to povede a navíc pořád rád jím  Ale tak budu se snažit
Cíl : trošku ještě zkvalitnit hmotu a zlepšit sílu (proto ten trénink se silovějším zaměřením v jednotlivých dnech). Beru ohled na to, že jím mín než obvykle, takže i ty tréninky asi nebudou přesně podle představ, uvidíme.
Trénink vypadá zhruba takto :
Budu rád za jakoukoliv radu, návrh, koment atd. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po září 12, 2011 5:09 pm Předmět: |
|
|
9.9.2011
Fullbody, 1. trénink
Bench
3 * 3 * 80 kg
3 * 3 * 82,5 kg
Bench incline (multipress)
4 * 8 * 60 kg
Legpress
4 * 8 * 210 kg
Přítahy spodní kladky
3 * 12 * 60 kg
Biceps na Scotovce
3 sérky ?
Rozpažky v předklonu
3-4 sérky ?
Biceps s JC
3 sérky
břicho
3 sérky
- bench v poho ale celkově docela zničen, což sem nečekal  Nejvíc mě asi zničilo předělávání závaží na legpressu, páč sem ho jel s přítelkyní _________________ Mám velký průhledný svaly !
Naposledy upravil BUFU dne út září 13, 2011 12:49 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po září 12, 2011 5:11 pm Předmět: |
|
|
10.9.2011
VOLNO _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|