no...kdyby to bylo poprvé - mávnu nad tím rukou...všechny ostatní slečny ve fitku jsou milé a ochotné, ale "toto" teda není ani jedno.
Ve všech fitkách kam chodím a kde jsem kdy byl to funguje tak, že si koupím permici - příjdu k baru...slušně pozdravím - ukážu permici a dostanu klíč. to je vše co po obsluze chci.
Nebudu zmiňovat všechny mé zážitky s touto slečnou, ale třeba minule jsem přišel - pozdravím...nic - "ono" to na mě koukalo a nic - tak ji mávám permicí před obličejem, beru si klíček a jdu - slečna se otočí zády a začne vařit někomu presso. Přezuju se a jdu směrem k šatnám - v tom "ono" haleká - budete platit?...já na to - mám permici - ona, ale to mi ji musíte ukázat - já - vždyť jsem Vám ji ukazoval, bral si klíček a Vy jste se otočila a šla se věnovat něčemu jinému - "ono" já nic neviděla - vařila jsem kafe- to musíte počkat ( ovšem tak 30 s po tom co tupě koukala na tu permici ).
Z toho jsem vydedukoval, že slečna pokud vaří kafe, nevidí ! - přestože se dívá z 20 cm na permici s mým jménem a u baru je jediný skoro 2 m a 120 kg docela nepřehlédnutelný chlap, který si bere jako obvykle klíč.
Po mém trpělivém a hraně klidném - pardon, naivně jsem předpokládal, že když na mě koukáte a já Vám dávám před obličej permici a beru si klíček a široko daleko nikdo není, že je vše vyřízeno - zmátlo mě asi to, že byste se snad jen tak neotočila zády a nešla vařit kafe bez toho, abychom to měli vyřízené
Tohle je jedna z mých zábavných nasr... historek při vstupu do fitka.
Ovšem dnes má ode mě plný počet bodů a jen jí vděčím za 20 kliků na "strojobradlech" se 105 kg
při vstupu:
já : dobrý den
ono.....?
já: vytahuji permici a poučen z předchozích " radostí" se slečnou ji ukazuji a trpělivě čekám
ono: baví se s kýmsi a vysvětluje jak se něco vkládá do pc
já: čekám....tak minutku...dvě...kolem nikde nikdo
ono: pořád hustí tomu chlapíkovi do hlavy něco o pc
já: moje permice a klíč od šatny leží nebezpečně blízko
ono: pořád to samé
já: ...naštvaně vyťukávám jakýsi rytmus do desky baru a koukám ji do očí...a "ono" se to na mě dívá....hurááááá......ale předčasně
ono: ignoruje mě
já: prosím slečno...
ono....?
já: vidíte mě?
ono....prosím
já: že bych si vzal klíč od šatny
ono: paní je před váma, přišla dřív - musíte počkat
já: rozhlížím se kolem a hledám neviditelnou paní
...za chvíli se blíží paní co je teda přede mnou a já se dozvídám proč čekám tak dlouho - paní řekla přesně toto: dala jste mi klíč od pánské šatny
ono: pardon ( vyměňuje klíček )
paní odchází
já: total nasranej - dáte mi ten klíček
ona: paní byla dřív o co jde ? ( dává mi klíček )
ta "anatomicky blízko středu těla ženy" mě nechala drahnou chvíli čekat, aby dala nějaké paní klíče místo toho aby věnovala setinu sekundy pohledu na permici a já si vzal na baru se povalující jeden z klíčů.
dává mi klíček od boxu na boty. Boxů je cca 50 a ve fitku je tak pět lidí - mám jako jediný box ve výšce cca 2 ,3 m - prostě logika...ale co mě to štve jen málo - bo narozdíl od ní tam ty boty nemusím házet, ale dosáhnu

...prostě nechápu.
Když už ze mě nasrání vyprchalo - cvičím crunches a v tom se "ono" přivlní a ve výklenku kde jsem byl s dalšími třemi kluky zhasne světlo a v klidu odchází - docvičuju za tmy a pičuju za zvuku přiteplený latino chujoviny co mě srala už od samotnýho vstupu do gymu ( rada pro obsluhu fitek - pusťte raději radio než nějaký výběr přihřátých latino rytmů - kdo to má do štajgrovy holé lebeně poslouchat?
pro někoho trivialita - ale pokud někam chodíte a vše je ok a pak narazíte cca 4x na takovou hovězí....tak to není náhoda - tu bych vyrazil i s futrama - odradí víc lidí než je její plat ( a ten je doufám malý, pokud je úměrný jejím schopnostem ).
Toliko mé radosti s obsluhou - mimochodem, ze 16 let co chodím do různých fitek jsem něco tak bystrého ještě nepotkal