Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 246, 247, 248 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Holky v plavkách?
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Holky v plavkách?

jn na to jsem zapomnel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mandor

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miluju zimu, hlavně když mi v 4:17AM odjíždí vlak do Brna a právě mě probudil traktor s pluhem, který projíždí naši totálně zasněženou ulici...KUR*A to zas bude výlet
BlondBomberko

PříspěvekZaslal: pá prosinec 03, 2010 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trochu mi lezie na nervy denna aktualizacia fotoalbumov uzivatela/lky (???) ballantinesss
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 03, 2010 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo...je to komedie.
CIZO

PříspěvekZaslal: pá prosinec 03, 2010 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V plánu byl mechanismus, který by podobné "chronické aktualizovače" detekoval a odstranil je z výpisu top4 na hlavní stránce (protože to leze na nervy spoustě lidí). Zkusím se zeptat, jestli je to technicky proveditelné.

Derek Poundstone
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve třídě je to samej kokot, už abych odmaturoval a vypadnul pryč!
MilanS17

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Ve třídě je to samej kokot, už abych odmaturoval a vypadnul pryč!

Kam půjdeš až odmaturuješ?
*já sem v prváku podruhý
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Upřímě budu rád když odmaturuju. Ale už bych se měl rozhodnout. Já teda naštěstí nikdy v životě neopakoval.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě dnes nasr...štvala slečna na baru v quatro fitness - něco tak limitně se blížící idiocii jsem snad ještě nepotkal.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
mě dnes nasr...štvala slečna na baru v quatro fitness - něco tak limitně se blížící idiocii jsem snad ještě nepotkal.

rozveď to sem zvědavej
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no...kdyby to bylo poprvé - mávnu nad tím rukou...všechny ostatní slečny ve fitku jsou milé a ochotné, ale "toto" teda není ani jedno.

Ve všech fitkách kam chodím a kde jsem kdy byl to funguje tak, že si koupím permici - příjdu k baru...slušně pozdravím - ukážu permici a dostanu klíč. to je vše co po obsluze chci.

Nebudu zmiňovat všechny mé zážitky s touto slečnou, ale třeba minule jsem přišel - pozdravím...nic - "ono" to na mě koukalo a nic - tak ji mávám permicí před obličejem, beru si klíček a jdu - slečna se otočí zády a začne vařit někomu presso. Přezuju se a jdu směrem k šatnám - v tom "ono" haleká - budete platit?...já na to - mám permici - ona, ale to mi ji musíte ukázat - já - vždyť jsem Vám ji ukazoval, bral si klíček a Vy jste se otočila a šla se věnovat něčemu jinému - "ono" já nic neviděla - vařila jsem kafe- to musíte počkat ( ovšem tak 30 s po tom co tupě koukala na tu permici ). Z toho jsem vydedukoval, že slečna pokud vaří kafe, nevidí ! - přestože se dívá z 20 cm na permici s mým jménem a u baru je jediný skoro 2 m a 120 kg docela nepřehlédnutelný chlap, který si bere jako obvykle klíč.
Po mém trpělivém a hraně klidném - pardon, naivně jsem předpokládal, že když na mě koukáte a já Vám dávám před obličej permici a beru si klíček a široko daleko nikdo není, že je vše vyřízeno - zmátlo mě asi to, že byste se snad jen tak neotočila zády a nešla vařit kafe bez toho, abychom to měli vyřízené

Tohle je jedna z mých zábavných nasr... historek při vstupu do fitka.

Ovšem dnes má ode mě plný počet bodů a jen jí vděčím za 20 kliků na "strojobradlech" se 105 kg

při vstupu:
já : dobrý den
ono.....?
já: vytahuji permici a poučen z předchozích " radostí" se slečnou ji ukazuji a trpělivě čekám
ono: baví se s kýmsi a vysvětluje jak se něco vkládá do pc
já: čekám....tak minutku...dvě...kolem nikde nikdo
ono: pořád hustí tomu chlapíkovi do hlavy něco o pc
já: moje permice a klíč od šatny leží nebezpečně blízko
ono: pořád to samé
já: ...naštvaně vyťukávám jakýsi rytmus do desky baru a koukám ji do očí...a "ono" se to na mě dívá....hurááááá......ale předčasně
ono: ignoruje mě
já: prosím slečno...
ono....?
já: vidíte mě?
ono....prosím
já: že bych si vzal klíč od šatny
ono: paní je před váma, přišla dřív - musíte počkat
já: rozhlížím se kolem a hledám neviditelnou paní

...za chvíli se blíží paní co je teda přede mnou a já se dozvídám proč čekám tak dlouho - paní řekla přesně toto: dala jste mi klíč od pánské šatny

ono: pardon ( vyměňuje klíček )

paní odchází

já: total nasranej - dáte mi ten klíček
ona: paní byla dřív o co jde ? ( dává mi klíček )

ta "anatomicky blízko středu těla ženy" mě nechala drahnou chvíli čekat, aby dala nějaké paní klíče místo toho aby věnovala setinu sekundy pohledu na permici a já si vzal na baru se povalující jeden z klíčů.

dává mi klíček od boxu na boty. Boxů je cca 50 a ve fitku je tak pět lidí - mám jako jediný box ve výšce cca 2 ,3 m - prostě logika...ale co mě to štve jen málo - bo narozdíl od ní tam ty boty nemusím házet, ale dosáhnu ...prostě nechápu.

Když už ze mě nasrání vyprchalo - cvičím crunches a v tom se "ono" přivlní a ve výklenku kde jsem byl s dalšími třemi kluky zhasne světlo a v klidu odchází - docvičuju za tmy a pičuju za zvuku přiteplený latino chujoviny co mě srala už od samotnýho vstupu do gymu ( rada pro obsluhu fitek - pusťte raději radio než nějaký výběr přihřátých latino rytmů - kdo to má do štajgrovy holé lebeně poslouchat?

pro někoho trivialita - ale pokud někam chodíte a vše je ok a pak narazíte cca 4x na takovou hovězí....tak to není náhoda - tu bych vyrazil i s futrama - odradí víc lidí než je její plat ( a ten je doufám malý, pokud je úměrný jejím schopnostem ).

Toliko mé radosti s obsluhou - mimochodem, ze 16 let co chodím do různých fitek jsem něco tak bystrého ještě nepotkal
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
V plánu byl mechanismus, který by podobné "chronické aktualizovače" detekoval a odstranil je z výpisu top4 na hlavní stránce (protože to leze na nervy spoustě lidí). Zkusím se zeptat, jestli je to technicky proveditelné.

po kouknutí do profilu musím konstatovat , že rychlejší bude , když se některý z pánů obětuje
CIZO

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
CIZOPASNIK napsal:

po kouknutí do profilu musím konstatovat , že rychlejší bude , když se některý z pánů obětuje

Myslíš, že by toho byl nějaký vůbec hoden?

Derek Poundstone
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
tysonek napsal:
CIZOPASNIK napsal:

Myslíš, že by toho byl nějaký vůbec hoden?

já ti nevím, neříkám , že všechny , ale některé fotky ve mě kulantně řečeno vyvolávají nejisté až smíšené pocity

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 246, 247, 248 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: