Mimochodem, ten tvůj Military je tvůj nejlepší výkon vůbec. Lepší než dřep, mrtvý tah a o benči ani nemluvě. Takže zapomeň na své teze o svých slabých a silných stránkách.
Třeba šéf našeho fitu benčne 165kg a 8x76kg by před hlavou nedal ani v sedě.
Mimochodem, ten tvůj Military je tvůj nejlepší výkon vůbec. Lepší než dřep, mrtvý tah a o benči ani nemluvě. Takže zapomeň na své teze o svých slabých a silných stránkách.
Třeba šéf našeho fitu benčne 165kg a 8x76kg by před hlavou nedal ani v sedě.
To mi připadá hrozně velká blbost, rozhodně nepovažuju ramena za svojí silnou stránku, myslim, že to dá každej druhej !Ještě navíc cvičím sám a nevím kolik tak dávaj ostatní. Podívej se třeba na video soutěž strongmanů v Teplicích jak např. F. Bauer snadno téměř čistým tlakem tlačí 126kg, tomu já říkám silná ramena.
Poměry v tvých výkonech jsou jasné. Je to řeč čísel. pokud totiž děláš na military 4x8x76kg. Tak musíš jednorázově dát 8x80kg, to je zhruba 1op. se 105-110kg ve stoje. (ikdyž je to teorie.) Pokud mluvíme čistém tlaku, tak to je hodně slušný.
Když dáš video tvého military, myslím, že tu sklidíš pochvalu.
Prej že to dá každej druhej? Si spadnul odněkud, nebo si z nás děláš srandu. Takovej Cizo je silnej chlap s mrtvým tahem podstatně na čtvrt tuny, ale dost možná, že by military 8x80kg nedal. Řekni něco Cizo.
Prej že to dá každej druhej? Si spadnul odněkud, nebo si z nás děláš srandu. Takovej Cizo je silnej chlap s mrtvým tahem podstatně na čtvrt tuny, ale vsadím se že by military 8x80kg nedal. Řekni něco Cizo.
čistým tlakem jsem dal myslím šestku nebo sedmičku s 80 kilama a to v jedné sérii, víc ani prd :) pushpress 3x120, takže u mě je to hodně o té práci nohou
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Však v pohodě....u strongmanů čistý tlak nikoho nezajímá, a když vytěžíš z pushpressu přes 30kg navíc, je to super. Psal jsem to jenom, abych tady powera vyvedl z omylu.....aby nám tu neomýlal, jaká je to u něj děsná slabina. Fakt bych to rád viděl.
Poměry v tvých výkonech jsou jasné. Je to řeč čísel. pokud totiž děláš na military 4x8x76kg. Tak musíš jednorázově dát 8x80kg, to je zhruba 1op. se 105-110kg ve stoje. (ikdyž je to teorie.) Pokud mluvíme čistém tlaku, tak to je hodně slušný.
Když dáš video tvého military, myslím, že tu sklidíš pochvalu.
co jsem koukal tak by to mělo být RM asi 93kg podle tabulek, ale to je teorie. Mě vůbec připadá že max. výkony nemám o tolik lepší než s čim jezdim serie a to u hodně cviků a nevim čim to je. Např jsem schopnej dát 8x208kg na MT, ale maximální výkon mám někde u 235kg což je podstatně míň než bych měl dát podle tabulek.
Souhlas.....vím, že to byla napodobenina Ap. soukolí, a že to mění hodnotu výkonu...bylo to vidět hlavně u přemístění. Mám pro ně uznání, o tom žádná. Jenom ilustrativně jsem si chtěl sjednotit naše představy o military.
No powere, tak se s Kebou shodneme i na tvém teoretickém maxku a faktu, že tvůj military vůbec není zlej.
bych se z toho zbláznil, od rána mě bolí loket a je to čimdál tim horší, doufám jen, že to není ''tenisový loket''. Mám takovej pocit jestli jsem si ho nerozhodil powerclenama z neděle :- (
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru