|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 11:31 am Předmět: |
|
|
pokud už opar máš - neexistuje přípravek, který by Ti efektivně zaručil, že se Ti na stejném místě nevyskytne. Zkus zovirax. Opar je třeba chytit hned - pokud už naskáčou pupínky a nechytíš to u takového toho " svědění" - je pozdě. Je to infekční, tak si neškrábej ten výsev. Herpes simplex v sobě nosíme skoro všichni a v souvislosti s imunitou, stresem atd. dochází k manifestaci jeho přítomnosti.
Podobně původce pásového oparu Herpes zoster ( úplně stejný případ ).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 11:34 am Předmět: |
|
|
Já na to trpím také.Dělá se mi tak 1x až 2x do roka na rtu.Nic na to nepoužívám za 14 dnů to většinou zmizí samo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 12:11 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Na opary je z moji zkusenosti nejlepsi klasicka kolinska ....poleju s tim opar, pali to jak svine, ale do druhyho dne, je v podstate pryc....na me zadny masticky nezabiraj...herpesin a podobny vymysly |
To bych se bal jizev
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | cocman napsal: | Na opary je z moji zkusenosti nejlepsi klasicka kolinska ....poleju s tim opar, pali to jak svine, ale do druhyho dne, je v podstate pryc....na me zadny masticky nezabiraj...herpesin a podobny vymysly |
To bych se bal jizev |
vousy to jisti
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 12:21 pm Předmět: |
|
|
žádný jizvy nemám a to už jsem měl oparů hafo , tak 6-10 za rok
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 12:29 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | žádný jizvy nemám a to už jsem měl oparů hafo , tak 6-10 za rok |
Jak jsem se bohužel přesvědčil, kůže má v tomto ohledu nechutnou paměť. Kdysi jsem si spálil na horách tlamu a od té doby se to čas od času projeví (naštěstí ne moc silně). Proto jí raději nechávám hojit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 12:33 pm Předmět: |
|
|
kůže na rtu je úplně jina
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 1:11 pm Předmět: |
|
|
Culda13: No a prave proto pisu, ze se mi ty podelany opary delaj vsude jinde na ksichte nez na puse. A jizvy z oparu mam.
Diky vsem za rady. Budu to muset zas nejaky ten tyden vydrzet. Nikdy proste netrefim ten opar vcas, ale kdyz uz mi otece nos (jak zevnitr tak zvenku) a nebo mi na brade naskacou ty pupinky a na zovirax uz je pozde. Nejhorsi je, ze se me nektery opary drzej treba i mesic.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 1:48 pm Předmět: |
|
|
Zasraná škola. Jsme na VOŠ a učitelka frajerka si usmyslí, že si závěrečný (zápočtový) test opravíme tak, že si vyměníme písemky a hurá do toho... Kde to jako jsme? Snad není tak naivní a sází na poctivost v dnešní době, kdy chce každej všechno nejlépe zadarmo.... Samozřejmě, že spolužačky okamžitě propisky do ruky a dopisovačka u každý otázky... Že já kretén jsem se víc nepřipravil na přijímačky na VŠ, z týhle VOŠ je mi na blití.
Při představě, že ten samý diplom budou mít některé spolužačky... bože a pak ta nutriční péče má za něco stát. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 1:55 pm Předmět: |
|
|
každej není takovej šprt jako ty
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 1:59 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Zasraná škola. Jsme na VOŠ a učitelka frajerka si usmyslí, že si závěrečný (zápočtový) test opravíme tak, že si vyměníme písemky a hurá do toho... Kde to jako jsme? Snad není tak naivní a sází na poctivost v dnešní době, kdy chce každej všechno nejlépe zadarmo.... Samozřejmě, že spolužačky okamžitě propisky do ruky a dopisovačka u každý otázky... Že já kretén jsem se víc nepřipravil na přijímačky na VŠ, z týhle VOŠ je mi na blití.
Při představě, že ten samý diplom budou mít některé spolužačky... bože a pak ta nutriční péče má za něco stát. |
a opravils to aspoň nějak rozumně (rozuměj - tak, aby to dal) tomu, jehož test jsi měl opravovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 2:33 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Zasraná škola. Jsme na VOŠ a učitelka frajerka si usmyslí, že si závěrečný (zápočtový) test opravíme tak, že si vyměníme písemky a hurá do toho... Kde to jako jsme? Snad není tak naivní a sází na poctivost v dnešní době, kdy chce každej všechno nejlépe zadarmo.... Samozřejmě, že spolužačky okamžitě propisky do ruky a dopisovačka u každý otázky... Že já kretén jsem se víc nepřipravil na přijímačky na VŠ, z týhle VOŠ je mi na blití.
Při představě, že ten samý diplom budou mít některé spolužačky... bože a pak ta nutriční péče má za něco stát. |
Proč tě tak žerou zrovna spolužačky? To tam nemáš spolužáky a nebo tě vytáčí jen konkrétní slepice?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|