|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
No_pain

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 7:38 pm Předmět: |
|
|
hooodně dobré :) jen tak dál chlape!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Libor90
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 7:40 pm Předmět: |
|
|
Díky moc :-) snažím se a Tvůj log sleduju taky seš bejk! :-) možná se uvidíme příští rok na strongman závodech docela mě to láká.Už sem si doma udělal nějaký soukolí + nějaký pytlse s pískem tak uvidím jak se do toho dostanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
Trh jednoruček výborné. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 6:11 am Předmět: |
|
|
Super... budu se těšit... založ taky log pokud ho už nemáš ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 3:02 pm Předmět: |
|
|
MT 10x10x135kg (1,5x BW) :)
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | MT 10x10x135kg (1,5x BW) :) |
Nářez :) Jen tak dál :)
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 5:47 pm Předmět: |
|
|
Jak dlouhý byly pauzy? jinak pěkná práce...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 6:17 pm Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | | Majesty napsal: | | MT 10x10x135kg (1,5x BW) :) |
Jak dlouhý byly pauzy? jinak pěkná práce... |
Dik, kolem ctyr peti minut, jinak bych to neudejchal
|
|
| nahoru |
|
 |
Misa

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 9:26 pm Předmět: |
|
|
tak to je hnus fialovej teda :) dobry! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 5:10 pm Předmět: |
|
|
proč ? ...když jsem trenoval v Rosicích s lifterama - rozhodně nešli pod 3 min. při MT. Odhaduju, že ten střed mohl být plus minus někde kolem pěti minut. U bic. zhybu s oporou o koleno se dá jezdit s 30 s pauzama, ale těžkou mrtvolu s třeba minutovou pauzou ? To si nedokážu představit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 5:13 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | proč ? ...když jsem trenoval v Rosicích s lifterama - rozhodně nešli pod 3 min. při MT. Odhaduju, že ten střed mohl být plus minus někde kolem pěti minut. U bic. zhybu s oporou o koleno se dá jezdit s 30 s pauzama, ale těžkou mrtvolu s třeba minutovou pauzou ? To si nedokážu představit . |
ja jo :-) ja si zase nedokazu predstavit odpocivat vic jak max 2,5 minuty (a to uz musi byt hodne tezke, abych se tak dlouho valel na lavicce :-) ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 5:15 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Deadlift napsal: | | proč ? ...když jsem trenoval v Rosicích s lifterama - rozhodně nešli pod 3 min. při MT. Odhaduju, že ten střed mohl být plus minus někde kolem pěti minut. U bic. zhybu s oporou o koleno se dá jezdit s 30 s pauzama, ale těžkou mrtvolu s třeba minutovou pauzou ? To si nedokážu představit . |
ja jo :-) ja si zase nedokazu predstavit odpocivat vic jak max 2,5 minuty (a to uz musi byt hodne tezke, abych se tak dlouho valel na lavicce :-) ) | ...no jo, ale ty jsi extrém Gaussovy křivky
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 5:35 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Majesty napsal: | | MT 10x10x135kg (1,5x BW) :) |
pocity?
jinak ty 5 minutove pauzy jsou ale hrozny |
dukladnejsi vrazdu spodnich zad neznam ale celkove nebyl problem s vahou, az jsem se divil, ale s tepovkou nad 180 a dechem jak kdybych vybehl deset pater ale to bylo asi tim ze jsem se to snazil jezdit rychle :) navic jsem si debilne vzal jako piti jablecny dzus, coz mi nedela dobre a ja na to zapomel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|