|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
keba

|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 2:15 pm Předmět: |
|
|
Marienka zobuď sa už prosimťa _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BMW-fan
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 5:13 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | BMW-fan napsal: | | tysonek napsal: |
A tak mimochodem sklutečně jsem byla v pravém pruhu. |
Jela jsi v pravém, v levém bylo volno a on se na tebe lepil, ale nepředjel.
A teď tu o Smolíčkovi. |
bylo to přesně tak , byla jsem v pravém , v levém volno, a on se mi lepil na prdel a bohužel ani mě nepředjel , především nepředjížděl skoro nikdo , taková byla situace ,ale to jistě víš. |
Jo, to je zcela běžné a normální, že se někdo na někoho lepí v pomalém pruhu, když v rychlém je volno. Mám něco odježděno, a podobné chování jsem viděl aspoň miliónkrát, ovšem nikdy v pomalém pruhu. Ta historka je tak pitomá, že snad ani není od tebe. A to je velká poklona.
Jak se zpívá v jedné písničce "words come easy when they're true"
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 5:14 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | Culda13 napsal: | a přitom stačí párkrát přibrzdit a už si bude držet odstup |
to fávo ale nemá ani hodnotu tý metalízy a to si sakra rozmysl효, a jaký má zimáky to nevíš |
jojo a "emkový kola, to se prohneš", ty jsi zrovna ta, co to neřeší kdo v čem jezdí
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 5:18 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | Culda13 napsal: | a přitom stačí párkrát přibrzdit a už si bude držet odstup |
to fávo ale nemá ani hodnotu tý metalízy a to si sakra rozmysl효, a jaký má zimáky to nevíš |
neřekl jsem ,že máš šlápnout na brzdu ,ale rozsvítit brzdový světla , levou nohu máš volnou tak ťukni do brzdového pedálu a uvidíš jakej si bude držet odstup
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 5:34 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil BMW-fan dne pá prosinec 10, 2010 5:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 5:35 pm Předmět: |
|
|
taky to občas dělám - pokud je za mnou auto a já už nevidím ani jeho SPZ jak je blízko - tak pokud se takto na mě tlačí a já nemám možnost zrychlit nebo uhnout - tak "rozsvítím" brzdovky aniž by auto brzdilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 5:35 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | tysonek napsal: | | Culda13 napsal: | a přitom stačí párkrát přibrzdit a už si bude držet odstup |
neřekl jsem ,že máš šlápnout na brzdu ,ale rozsvítit brzdový světla , levou nohu máš volnou tak ťukni do brzdového pedálu a uvidíš jakej si bude držet odstup |
Jednou jsem jel z Prahy, a na výjezdu, když je těch aut ještě moc a ve třech i čtyřech pruzích, přijel ke mně zezadu chlápek s jaguárem, a i když viděl, že je přede mnou vláček aut, stejně začal blikat dálkovýma. Okamžitě jsem mu uhnul!!! Pustil jsem ho před sebe, do té fronty, najel jsem za něj, a začal jsem blikat, troubit, gestikulovat, všechno naráz a tak tři minuty v kuse. Myslím, že už to nikdy neudělal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 5:42 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | taky to občas dělám - pokud je za mnou auto a já už nevidím ani jeho SPZ jak je blízko - tak pokud se takto na mě tlačí a já nemám možnost zrychlit nebo uhnout - tak "rozsvítím" brzdovky aniž by auto brzdilo. |
to jediné perfektně funguje
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 10:33 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší je zapnout nitro, otevřít z bočních dvěří křídla a všechny auta přeleťet. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 10:43 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | jednoduše mi leze na nervy život ( nějaká depka ,ale hodně těžká ) no není lepší jít čistit zbraŇ a zmáčknout to ? |
To znam, ja to ani nikdy nijak neresil a preslo to samo. NAstesti posledni dobou uz ani nepamatuju kdy jsem depku mel. A jak silne to mas, aji treba musis byt zavreny pokoji a nejsi schopny jit mezi lidi? A mas nejake problemy v zivote, nebos to treba jen zdedil...
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 10:51 pm Předmět: |
|
|
sere mě práce ,nesnáším vánoce . Potřeboval bych cvičit každej den , ta hodina v posilce je parádní ,ale pak to přijde . ráno se vykopat z postele je hrozný nejraději bych pořád spal
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 10:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|