|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 5:43 pm Předmět: |
|
|
tak tech 10 opakovani neni zase tak moc a jeste kdyz 5 minut odpovivas. Nejses zvyklej no  Priste to zkus s pauzama do minuty a pak napis, az te pusti z nemocnice, pokud pro tebe stihne prijet zachranka nez exnes _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 5:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | tak tech 10 opakovani neni zase tak moc a jeste kdyz 5 minut odpovivas. Nejses zvyklej no Priste to zkus s pauzama do minuty a pak napis, az te pusti z nemocnice, pokud pro tebe stihne prijet zachranka nez exnes |
ty se smejes ale ja bych se svoji cardio rate takhle fakt skoncil
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: so prosinec 11, 2010 12:22 pm Předmět: |
|
|
mrtvolka nadhernych 170kg
a BP skaredych 98 : ( ( ( uz chci 100kg
|
|
| nahoru |
|
 |
muscle3
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 1:52 am Předmět: |
|
|
220 Kg na BENCH !!!!!!!!!!!!!!!! skoro vytlačenejch  skoro jsem to měěěěěl
a aby jste mě nesežrali za živa tak aktuál 210 Kg maxko
P.S.:a 5 minutové zvedání z lavice..jen sundat ruce z tyče dá zabrat :-D _________________ muscle3
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 9:36 am Předmět: |
|
|
uka video, tady jak da nekdo nad 180kg , tak mu nikdo neveri, kor kdyz to je nejakej 22 letej mladoch... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 10:33 am Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | mrtvolka nadhernych 170kg
a BP skaredych 98 : ( ( ( uz chci 100kg |
MT dobrý a když začneš makat BP tak to přece do 4 týdnů min. o 10% zvedneš .
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 3:18 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | A nejvíc ti nevěří Hovnivál | ne ze neverim, ale vim kteri typci davaj na treningu jen tak nad 200kg na bench a nejak se to neshoduje s fotkama borce ktere ma u toho nicku, ale nerikam, ze to je nemozny... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 3:21 pm Předmět: |
|
|
Tak to s tebou naprosto souhlasím.....ale nikdy nevíš...pár lidí už potvrdilo, že specializací, nebo vyjímečným talentem zvládnou v určitém cviku nečekané.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 3:42 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Tak to s tebou naprosto souhlasím.....ale nikdy nevíš...pár lidí už potvrdilo, že specializací, nebo vyjímečným talentem zvládnou v určitém cviku nečekané. |
Treba takovy JOga, ktery sve vykony sice jeste nepotvrdil, ale na video dukazech jiste intenzivne pracuje, da se svoji postavou https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1289063193_1.jpg a v 19 letech 8x10x60kg na bicak, jezdi 5ky na benchu se 115kg a nebo treba jeho push press 6x5 s 90kg (jako druhy cvik po 5kovych seriich se 170kg na mrtvole ) taky neni v jeho pripade k zahozeni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 3:45 pm Předmět: |
|
|
Benč 190 při TH 100 (RAW). Přestávám být slabá žena ;-) Dvoukilo, třes se :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 3:48 pm Předmět: |
|
|
Za Jogu se omlouvám tobě Drapere a Kubazovi. Tvrdili jste (či naznačovali) že je to podvodník a měli nejspíš pravdu. Já se ho zastal.....protože mi to prostě neleze do hlavy, proč to někdo dělá? Co z toho má? Pokud si ty tréningy vymýšlel, tak to je debilita prvního stupně.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 3:58 pm Předmět: |
|
|
| setit napsal: | | Benč 190 při TH 100 (RAW). Přestávám být slabá žena ;-) Dvoukilo, třes se :-) |
sakra, já vám super benčařům přeci jen někdy trochu závidím :) parádní výkon _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 4:01 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | setit napsal: | | Benč 190 při TH 100 (RAW). Přestávám být slabá žena ;-) Dvoukilo, třes se :-) |
sakra, já vám super benčařům přeci jen někdy trochu závidím :) parádní výkon |
Dík :-) Já si tohle říkám o tvojí mrtvole :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
muscle3
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|