|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
muscle3
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 5:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 6:03 pm Předmět: |
|
|
Muscle: Postavově na to vypadáš, ale tohle forum už navštívilo tolik debílků, že pokud sem nedáš video s výkonem, který je hodně nadprůměrný, tak ti to nikdo žrát nebude ,a už vůbec ne na nicku s 11 příspěvkama založeným 8.12.2010, takže si vezmi mobil, popros sparinga ať tě natočí jak dáš tu 210 a potom ti začne většina fora věřit. BTW: výmluvy jako máme nové fitko není kam dát kameru jsou
Takže tvrď si že dáváš kolik chceš, ale nemysli se že ti to někdo bude věřit dokud nebude důkaz. Není to tím že tady jsou všichni dementi, ale tím, že jsou dementi jako joga, itachi a podobní ťululum.
Věřím že tento výkon je dost možný, v 18 jsem dal na bench 150 tak nevidím důvod proč ve 22 nedát 210.
Takže repete, vezmi mobil,popros sparinga, hoď si s 210 a potom se uvidí
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | Lord_Martas napsal: | mrtvolka nadhernych 170kg
a BP skaredych 98 : ( ( ( uz chci 100kg |
MT dobrý a když začneš makat BP tak to přece do 4 týdnů min. o 10% zvedneš . | myslim ze urcite ne :)
ale i tak dik
a dnes drep 129kg :)
max nikdy nemuzu jet, bo sem v posilce sam a nikde v okoli tu nemaji poradne stojany, ale i tak jsem na tu vahu hrdy :)
pri TH 75
Naposledy upravil Lord_Martas dne ne prosinec 12, 2010 6:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 6:17 pm Předmět: |
|
|
| muscle3 napsal: |
hlubokej dřep dávám s 235 od 18let sám bez sparinga..maxko mám 245 Kg |
a určitě bez bandáží na kolena, že? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 6:19 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Muscle: Postavově na to vypadáš, ale tohle forum už navštívilo tolik debílků, že pokud sem nedáš video s výkonem, který je hodně nadprůměrný, tak ti to nikdo žrát nebude ,a už vůbec ne na nicku s 11 příspěvkama založeným 8.12.2010, takže si vezmi mobil, popros sparinga ať tě natočí jak dáš tu 210 a potom ti začne většina fora věřit. BTW: výmluvy jako máme nové fitko není kam dát kameru jsou
Takže tvrď si že dáváš kolik chceš, ale nemysli se že ti to někdo bude věřit dokud nebude důkaz. Není to tím že tady jsou všichni dementi, ale tím, že jsou dementi jako joga, itachi a podobní ťululum.
Věřím že tento výkon je dost možný, v 18 jsem dal na bench 150 tak nevidím důvod proč ve 22 nedát 210.
Takže repete, vezmi mobil,popros sparinga, hoď si s 210 a potom se uvidí | vsechno je mozny, tam kde sem chodil cvicit 2 manici cvicil biceps v sede s 60tkama jednoruckama :)) Sice technika opravdu hrozna a kazdou chvilku sem cekal kdy se jim ten bicak utrhne, ale kdyz jim to hladi ego tak proc ne ... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 6:20 pm Předmět: |
|
|
muscle3:Vyloženě malý nejsi ale tvá postava opravdu těm výkonům co jsi napsal neodpovídá.Proto ti tu tolik lidí nevěří a požadují jako důkaz video.Promiň ale ty fotky co máš v profilu opravdu nejsou nic extra.Přesto těm výkonům věřím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
muscle3
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Muscle: Postavově na to vypadáš, ale tohle forum už navštívilo tolik debílků, že pokud sem nedáš video s výkonem, který je hodně nadprůměrný, tak ti to nikdo žrát nebude ,a už vůbec ne na nicku s 11 příspěvkama založeným 8.12.2010, takže si vezmi mobil, popros sparinga ať tě natočí jak dáš tu 210 a potom ti začne většina fora věřit. BTW: výmluvy jako máme nové fitko není kam dát kameru jsou
Takže repete, vezmi mobil,popros sparinga, hoď si s 210 a potom se uvidí |
předně si tady nehonim ego..hodim vám sem videjko co mám ve 20letech natočeno..nebudu si tim aby mi tu někdo věřil probůh lámat hlavu s videjkem..já myslím že videjko s 4x200 Kg na bench ve 20musí každému zavřít pusu a otevřít oči, že za 2 roky vytlačim o 10 kg více _________________ muscle3
|
|
| nahoru |
|
 |
muscle3
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 6:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 6:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 6:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 7:08 pm Předmět: |
|
|
| muscle3 napsal: | | Gohan napsal: | Muscle: Postavově na to vypadáš, ale tohle forum už navštívilo tolik debílků, že pokud sem nedáš video s výkonem, který je hodně nadprůměrný, tak ti to nikdo žrát nebude ,a už vůbec ne na nicku s 11 příspěvkama založeným 8.12.2010, takže si vezmi mobil, popros sparinga ať tě natočí jak dáš tu 210 a potom ti začne většina fora věřit. BTW: výmluvy jako máme nové fitko není kam dát kameru jsou
Takže repete, vezmi mobil,popros sparinga, hoď si s 210 a potom se uvidí |
předně si tady nehonim ego..hodim vám sem videjko co mám ve 20letech natočeno..nebudu si tim aby mi tu někdo věřil probůh lámat hlavu s videjkem..já myslím že videjko s 4x200 Kg na bench ve 20musí každému zavřít pusu a otevřít oči, že za 2 roky vytlačim o 10 kg více |
Tak ho sem hoď, do té doby je diskuze naprosto bezpředmětná
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 7:29 pm Předmět: |
|
|
Tak já jsem býval většinou tím, kdo výkony věřil. Ale skutečně mě několik idiotů přesvědčilo o opaku. Takže upřímně tentokrát fakt nevím. Pokud to dáš, tak na to skutečně nevypadáš ...ovšem to si člověk říká i u některých lifterů a ti to tam pak prásknou. Pokud ale postneš video kde ve dvaceti letech zatlačíš cokoliv nad 200kg.....tak to bude famózní výkon na naturála a hodně zajímavý i na sypače.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|