Já používal bezpalcovej úchop u těch protáčivejch držáků při protisměrnejch kladkách na hrudník a levá ruka mi vyklouzla a projela tim otvorem takže jsem ten držák měl až u ramene jakoby nasazenej na ruce
Hovnivale, schválně jestli uhodneš proč to těm lifterům na videu padalo i s palcovym úchopem. Zamysli se a určitě na to přijdeš :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Pruser muze byt kdyz nejaka velka vaha pri benci spadne nekomu na krk nebo na hlavu, to mu to tu hlavu muze aji rozdrtit i kdyz o zadnem takovem pripade nevim.
Hovnivale, schválně jestli uhodneš proč to těm lifterům na videu padalo i s palcovym úchopem. Zamysli se a určitě na to přijdeš :)
me to nezajima proc jim to padalo, bezpalcovej uchop bych nepouzil ani ja na maximalku (kterou nikdy nebudu zkouset) ja psal o bezpalcaku a normalni serii, kdy mam porad cinku pod kontrolou
co reknete na Dereka ? Taky mu budete posilat e maily, at neblazni a at dava normalni uchop ? To neni o uchopu, ale otom cloveku ... Kdyz to je magor, tak mu zadnej palcovej uchop nepomuze ...
Poundstone tuším někde psal že když benčoval dřív jako lifter, tak samozřejmě palcově, ale jelikož závodí už roky ve strongmanech, kde dělá výrazy s tlustou osou bezpalcově (polovina strongmanů to jezdí tak, druhá polovina palcově co jsem tak koukal), tak to tak prostě automaticky chytne i u benče. Ale pochybuju že by to on sám někomu doporučil, kdyby na to přišla řeč.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
jiste, ze to nikdo nikomu nebude doporucovat, ale kazdej si to drzi jak mu to vyhovuje. Pak me pride smesny, kdyz nekdo nekomu radi jak to ma drzet, kdyz ani nebenchuje polovinu co on a videa typu 17 letej blbecek dela frajera, krouti se u toho jak zizala a vyklouzne mu to, to fakt neni argument ... Jak sem psal, je to o cloveku...
Sacharide, ty kdybys videl bencovat Cutlra s prstem v prdeli a jednou rukou,pak tady lidi psali, ze je blbost bencovat s prstem v prdeli, tak ty budes psat ze ne JE TO PRECE CUTLER a bencovat s prstem v prdeli je super.
Tvoje kecy sou fakt mimo. Bencovat timhle stylem je proste hazard. Muzes to jet 10 let a nic, ale 200 co ti leti na ksicht za to nestoji.
Ja uz par let benchuju vyhradne bezpalcovym uchopem a nikdy mne snad ani nenapadlo, ze by mne cinka mohla vyklouznout z rukou. Ted sice benchuju hovno vahy, ale v dobe, kdy jsem zkousel maxka pro 3op s vahou do 140kg, jsem to take jel vzdy bezpalcove a cinka mne i tak prisla naprosto pod kontrolou.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Já používám také bezpalcový úchop.S velkou činkou i z jednoručkami.Jak u tlaků na prsa,tlaků na ramena tak i rozpažek.Sice tak dám o něco menší zátěž ale mnohem lépe danou partii procítím.
suppe nechces si nekdy s tim glokem zahrat ruskou ruletu ? Btw Cutler jezdi palcovej uchop suppe, takze ses zase mimo klasika...
s pistoli hrat ruskou ruletu ? ehmm..nebudu psat co to vypovida o tvy inteligenci. Ses presne ten typ, co by sezral i hovno, jen proto, ze to rekl Coleman...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru