Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 376, 377, 378 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a nielen to
ygg

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hujer. napsal:
hovnival napsal:
suppe nechces si nekdy s tim glokem zahrat ruskou ruletu ? Btw Cutler jezdi palcovej uchop suppe, takze ses zase mimo klasika...

s pistoli hrat ruskou ruletu ? ehmm..nebudu psat co to vypovida o tvy inteligenci. Ses presne ten typ, co by sezral i hovno, jen proto, ze to rekl Coleman...

Noooo .... možná ví co píše

Jinak bych toho nechal...osobně bych se bál, na druhou stranu je to každého věc, a budu já třeba říkat Burešovi že drží činku blbě a je to tak nebezpečné? Bych si přišel jako maxi-debil....
A sacharid celkem rozumně psal o pracovních seriích, tj. cca 5 a více opakování. Jet bezpalcově maximálku mi přijde už hodně o hubu, ale zase ... co do toho budu komu kecat.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
a nielen to
ty ses tu placenej jako '' přicmrndavač'' ? Vypada to tak :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
No_pain

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nikdo ti neříká jak to MÁŠ držet, ale z hlediska bezpečnosti je to lepší, navíc není snad žádná studie na to, že se s bezpalcovým a tím pádem i riskantním úchopem dá zvednout víc... navíc si mnoho borců při tomto typu úchopu v tlaku ohýbá zbytečně zápěstí až to hraničí se zlomením :)
hujer.

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No_pain napsal:
nikdo ti neříká jak to MÁŠ držet, ale z hlediska bezpečnosti je to lepší, navíc není snad žádná studie na to, že se s bezpalcovým a tím pádem i riskantním úchopem dá zvednout víc... navíc si mnoho borců při tomto typu úchopu v tlaku ohýbá zbytečně zápěstí až to hraničí se zlomením :)

co sem slysel je to dano tlakem na nejakej receptor, nebo cidlo tlaku....pri bezpalcaku se ti zda pak ta cinka ,,jakoby,, lehci
No_pain

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o tom jsem nikdy neslyšel.. ale vím třeba že když jedeš tlaky na ramena na multipressu a sparing ti zmáčkne takovej ďůlek pod dlouhou tricepsovou hlavou tak ti to pomůže jako kráva aniž by zabral do rukou směrem nahoru.. ale tak možné je všechno no..
Petey

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
Petey napsal:
a nielen to
ty ses tu placenej jako '' přicmrndavač'' ? Vypada to tak :)

sacharid,nezmenil si sa ani dzusik ti nepomohol (a prosim ta nepytaj sa ma ako blb 100x ze co tym myslim...)stale si rovnako krasny a inteligentny
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey, ale ja nejsu psychous, abych resil tvoje mentalni pochody, tak si me nevsimej ty analni horolezce oki ? :)
Petey

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
Petey, ale ja nejsu psychous, abych resil tvoje mentalni pochody, tak si me nevsimej ty analni horolezce oki ? :)

nauc sa pisat,vrat sa do skoly a potom ma mozes oslovit zas zatial ahoj
kid

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No_pain napsal:

Tak s tímhle nevím (nemluvím o bezpečnosti). Naopak, když nemůžu někoho odnaučit klopit ruce při normálním držení, tak ho chvíli nechám tlačit dlaněma bezpalcově. To samé, když při benči zlobí zápěstí. Osa musí samozřejmě ležet kolmo v prodloužení kosti loketní.
Libor90

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska mrtvola 140kg - 25op
230kg - po 3op 2 rérie
Bolfis

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 6:26 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

muscle3 napsal:
ajáj teď mám strach abych tu nikoho nezklamal
dám sem odkaz na youtube kde mám dvě videjka..

pokus č.1 : se moc nezdařil..šel jsem na 200 Kg hned po tréninku prsou

pokus č.2 : odpočinul jsem si asi 5-10 minut a bylo to super :-)

P.S.: u prvního pokusu co moc nevyšel jsem se trošku nas... prostě takovej hec k výkonu následujícímu, že to musím dát (i po tréninku prsou)..obě videa jsou neplánované, prostě byla chut a brácha dostal nápad to natočit (za nápad jsem vděčen, je na co vzpomínat)..spontální nápad
tu váhu jsem zvedal lépe "lehčejš" když to bylo plánované..to mi nemusíte věřit..jistě

to jsou zase benche
muscle3

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 3:04 am    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

Bolfis napsal:
muscle3 napsal:
ajáj teď mám strach abych tu nikoho nezklamal
dám sem odkaz na youtube kde mám dvě videjka..

pokus č.1 : se moc nezdařil..šel jsem na 200 Kg hned po tréninku prsou

pokus č.2 : odpočinul jsem si asi 5-10 minut a bylo to super :-)

P.S.: u prvního pokusu co moc nevyšel jsem se trošku nas... prostě takovej hec k výkonu následujícímu, že to musím dát (i po tréninku prsou)..obě videa jsou neplánované, prostě byla chut a brácha dostal nápad to natočit (za nápad jsem vděčen, je na co vzpomínat)..spontální nápad
tu váhu jsem zvedal lépe "lehčejš" když to bylo plánované..to mi nemusíte věřit..jistě

to jsou zase benche

a 2 roky staré ale klidně to řeš dál a lámej si tim makovičku
muscle3

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 3:29 am    Předmět: .. Odpovědět s citátem

jinak jsem tedy zkoušel bench s palcem a vůbec nechápu, jak to někdo může takhle jezdit..měl jsem na bench lehkejch 140 a za prvé mi přišlo, že činka mi vyjede každou chvilkou z ruky a za druhé jsem u toho zatínal celou paži..výsledek: vytlačil jsem to jednou a vrazil činku do stojanu z5, takhle bych si nezacvičil řekl jsem sparingovi (který jezdí s palcem mimo jiné), eště jsem to zkoušel na spodky a výsledek to samé :-)

bezpalcákem se mi jezdí mnohem lépe a jistěji, nezatínám ruku v pěst a ani celou paži..jezdim tak od doby kdy jsem jel první bench a nemám s tím problém..ta činka nevyjede jen tak někomu si myslím :-))

bench s palcákem pro mě nepoužitelné
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nekdy natoc, jak jedes sam serii treba se 180x6 opakovani a ty drepy bych chtel videt, peknou serii s 220ti, to by nemel byt problem, kdyz si drepl v 18cti 230kg ne ? :))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 376, 377, 378 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: