|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 11:29 am Předmět: |
|
|
a nielen to _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 11:49 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | a nielen to | ty ses tu placenej jako '' přicmrndavač'' ? Vypada to tak :)
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 11:57 am Předmět: |
|
|
nikdo ti neříká jak to MÁŠ držet, ale z hlediska bezpečnosti je to lepší, navíc není snad žádná studie na to, že se s bezpalcovým a tím pádem i riskantním úchopem dá zvednout víc... navíc si mnoho borců při tomto typu úchopu v tlaku ohýbá zbytečně zápěstí až to hraničí se zlomením :)
|
|
| nahoru |
|
 |
hujer.

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 12:23 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | nikdo ti neříká jak to MÁŠ držet, ale z hlediska bezpečnosti je to lepší, navíc není snad žádná studie na to, že se s bezpalcovým a tím pádem i riskantním úchopem dá zvednout víc... navíc si mnoho borců při tomto typu úchopu v tlaku ohýbá zbytečně zápěstí až to hraničí se zlomením :) |
co sem slysel je to dano tlakem na nejakej receptor, nebo cidlo tlaku....pri bezpalcaku se ti zda pak ta cinka ,,jakoby,, lehci _________________ Dej blbovi funkci ...
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 12:33 pm Předmět: |
|
|
o tom jsem nikdy neslyšel.. ale vím třeba že když jedeš tlaky na ramena na multipressu a sparing ti zmáčkne takovej ďůlek pod dlouhou tricepsovou hlavou tak ti to pomůže jako kráva aniž by zabral do rukou směrem nahoru.. ale tak možné je všechno no..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 3:11 pm Předmět: |
|
|
Petey, ale ja nejsu psychous, abych resil tvoje mentalni pochody, tak si me nevsimej ty analni horolezce oki ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 3:29 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | nikdo ti neříká jak to MÁŠ držet, ale z hlediska bezpečnosti je to lepší, navíc není snad žádná studie na to, že se s bezpalcovým a tím pádem i riskantním úchopem dá zvednout víc... navíc si mnoho borců při tomto typu úchopu v tlaku ohýbá zbytečně zápěstí až to hraničí se zlomením :) |
Tak s tímhle nevím (nemluvím o bezpečnosti). Naopak, když nemůžu někoho odnaučit klopit ruce při normálním držení, tak ho chvíli nechám tlačit dlaněma bezpalcově. To samé, když při benči zlobí zápěstí. Osa musí samozřejmě ležet kolmo v prodloužení kosti loketní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Libor90
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 5:10 pm Předmět: |
|
|
Dneska mrtvola 140kg - 25op
230kg - po 3op 2 rérie
|
|
| nahoru |
|
 |
Bolfis

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 6:26 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| muscle3 napsal: | ajáj teď mám strach abych tu nikoho nezklamal
dám sem odkaz na youtube kde mám dvě videjka..
pokus č.1 : se moc nezdařil..šel jsem na 200 Kg hned po tréninku prsou
pokus č.2 : odpočinul jsem si asi 5-10 minut a bylo to super :-)
P.S.: u prvního pokusu co moc nevyšel jsem se trošku nas... prostě takovej hec k výkonu následujícímu, že to musím dát (i po tréninku prsou)..obě videa jsou neplánované, prostě byla chut a brácha dostal nápad to natočit (za nápad jsem vděčen, je na co vzpomínat)..spontální nápad
tu váhu jsem zvedal lépe "lehčejš" když to bylo plánované..to mi nemusíte věřit..jistě |
to jsou zase benche
|
|
| nahoru |
|
 |
muscle3
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 3:04 am Předmět: Re: ... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
muscle3
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 3:29 am Předmět: .. |
|
|
jinak jsem tedy zkoušel bench s palcem a vůbec nechápu, jak to někdo může takhle jezdit..měl jsem na bench lehkejch 140 a za prvé mi přišlo, že činka mi vyjede každou chvilkou z ruky a za druhé jsem u toho zatínal celou paži..výsledek: vytlačil jsem to jednou a vrazil činku do stojanu z5, takhle bych si nezacvičil řekl jsem sparingovi (který jezdí s palcem mimo jiné), eště jsem to zkoušel na spodky a výsledek to samé :-)
bezpalcákem se mi jezdí mnohem lépe a jistěji, nezatínám ruku v pěst a ani celou paži..jezdim tak od doby kdy jsem jel první bench a nemám s tím problém..ta činka nevyjede jen tak někomu si myslím :-))
bench s palcákem pro mě nepoužitelné _________________ muscle3
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 10:22 am Předmět: |
|
|
nekdy natoc, jak jedes sam serii treba se 180x6 opakovani a ty drepy bych chtel videt, peknou serii s 220ti, to by nemel byt problem, kdyz si drepl v 18cti 230kg ne ? :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|