|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 1:36 pm Předmět: |
|
|
zavedl bych to pravidlo a ještě bych mazal příspěvky bez důkazu aby se zabránilo flamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Culda13
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 1:39 pm Předmět: |
|
|
já bych se asi nikdy ve svém věku už v posilce nenatáčel , to bych tam musel mít na bench aspoň 200 kg a na dřep 250 kg a MT 300 kg ,ale takle budu rád když dokážu něco zvednout pro sebe a né ostatní
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | já bych se asi nikdy ve svém věku už v posilce nenatáčel , to bych tam musel mít na bench aspoň 200 kg a na dřep 250 kg a MT 300 kg ,ale takle budu rád když dokážu něco zvednout pro sebe a né ostatní |
no a právě ti co se chějí chlubit bud budou mít důkaz, nebo budou mlčet
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 1:50 pm Předmět: |
|
|
až budou starší ,budou na to koukat jinak , ale já dal včera EZ 4op. závaží na čince 50kg + tyč , prej má 15kg i se zámkama
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 1:58 pm Předmět: |
|
|
Culdo tak to kecas neverim, takze butto to natocis, nebo to radsi smazni :))
Jinak s kazdyma vykonama video a uvidite, jak sem bude psat nekdo jednou max za mesic :)) Protoze kdo je zvedavej na to, ze ma nekdo blbej den, tak sem neco napise a pak jen ceka, jak ho budou vseci chvalit a placat po ramenou... :)
Naposledy upravil hovnival dne pá prosinec 17, 2010 2:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 2:01 pm Předmět: |
|
|
taky nevěřím ,že má ta tyč 15kg  ,
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 2:07 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | co mu prosimtě nevěříš na 4 opáčcích s 50ti kily | tady nejde o 50 kg ale o 65...
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 5:02 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | já tyče nikdy nepočítám , jen závaží , kámoš jel na multipresu dřep 100 kg v závažích a říkal jak dává 130kg , ten stroj tolik pre váží . vzal jsem váhu a ejhle ono to má 5kg |
To ale byl multipress s dopomoci ne?
Na klasickym multaku je standardni osa + ještě takovy ty nesmysly co vedou tu cinku, takze si myslim, ze tech 20kg to snad dá.
Multipress s dopomocí nebrat - průběh odporu je díky tomu protizávaží naprosto nepřirozenej
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 5:33 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem dal 130kg x 6 na drep :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 5:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 5:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 6:22 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | takovou cepicku do posilovny |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|