|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 7:06 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | takovou cepicku do posilovny |
netopi se tam a jsou tam vymlaceny dvere ;]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
No_pain

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | badevil napsal: | takovou cepicku do posilovny |
netopi se tam a jsou tam vymlaceny dvere ;] |
Kde cvičíš??? vypadá to nehorázně krásně!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 8:56 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | Majesty napsal: | | badevil napsal: | takovou cepicku do posilovny |
Kde cvičíš??? vypadá to nehorázně krásně!!! |
zejo :] genesis gym v londyne-wembley
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 11:45 am Předmět: |
|
|
Majesty: vypadá to fakt dobře ten gym, je tam určitě 70kg?Jestli jo tak dobrá práce, ale nepřijde mi to (nechci rejt, ten log vypadá dost malej a to provedení kdy si to bez techniky házíš skoro na hrudník taky  ) _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 11:47 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | badevil napsal: | takovou cepicku do posilovny |
Ja uz si to precetl v tvym logu pak, dobry posilky maji v anglii teda..
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 11:54 am Předmět: |
|
|
| keba napsal: | Majesty: vypadá to fakt dobře ten gym, je tam určitě 70kg?Jestli jo tak dobrá práce, ale nepřijde mi to (nechci rejt, ten log vypadá dost malej a to provedení kdy si to bez techniky házíš skoro na hrudník taky ) |
Ono se to nezda ale ten log samotnej ma petatricet, je hodne tezkej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 1:27 pm Předmět: |
|
|
maj v anglii lbs nebo kg? asi lbs ze j?nepisou to v lbs?70kg je fakt dost uz.. :P _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Emtik napsal: | | maj v anglii lbs nebo kg? asi lbs ze j?nepisou to v lbs?70kg je fakt dost uz.. :P |
Ty jsi uplny debil, ze? Ne jako sorry ale uz me z tema tvyma naprosto idiotskyma postama vazne seres.
Samozrejme ze je to v kilech, zaprve jsem se na to ptal majitele [protoze naapsany to tam nikde neni, je to homemade log] a za druhy, myslis ze nepoznam rozdil mezi 70kg a 31,5kg [coz je 70lbs] ?
70kg s tim ze normalni vyrazovy tlak mam maximalku kolem 95-100 neni hodne, to mozna tobe prijde hodne protoze jsi slaba zena
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 3:22 pm Předmět: |
|
|
idiotskejma postama myslis ten prispevek do tvyho logu, ze ti ta vaha sla dost do tuku?Mno naky lidi snasej spatne kritiku, ale kritika vetsinou prispiva k lepsimu zhodnoceni sama sebe..
mno asi sem slaba zena,zda se mi to dost no... _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Kublejz

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 12:05 pm Předmět: |
|
|
Bench - 85kg
Dřep - 115kg
Mrtvola - ta se pohybuje kolem 120-130kg bez trhaček jelikož mám strašně slabý uchop
17let 77kg 186cm :O
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 12:08 pm Předmět: |
|
|
| Kublejz napsal: | Bench - 85kg
Dřep - 115kg
Mrtvola - ta se pohybuje kolem 120-130kg bez trhaček jelikož mám strašně slabý uchop
17let 77kg 186cm :O |
a co video , takle ti to nikdo nebude věřit
|
|
| nahoru |
|
 |
Kublejz

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 12:09 pm Předmět: |
|
|
ne-e :-D nechci si udělat ostudu , ještě by si někdo v posilce řekl , kdo to tam natáčí toho mrzáka :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Kublejz napsal: | | ne-e :-D nechci si udělat ostudu , ještě by si někdo v posilce řekl , kdo to tam natáčí toho mrzáka :-D |
taky to tak beru zatím bench 105 kg ,dřep 120 kg , MT 150 kg ,ale pomalu se zase dostávam tam kde jsem byl v září bench 130kg ,dřep 160 kg ,MT 165 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
parez
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 12:20 pm Předmět: |
|
|
moje předvánoční slabota: bench: 100, dřep: 115, mrtvola: 160, hmotnost 70kg
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 12:45 pm Předmět: |
|
|
parez: já myslím, že je to moc dobrý _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|