|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 12:49 pm Předmět: |
|
|
na 70kg jsou to vazne moc pekne vykony, tak si nech prosimte tu falesnou skromnost _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
danny1744

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 1:05 pm Předmět: |
|
|
| parez napsal: | | moje předvánoční slabota: bench: 100, dřep: 115, mrtvola: 160, hmotnost 70kg |
To jsme na tom podobně, já vážim 72kg bench 3x85 (max nevim), dřep 110 a mrtvola 2x170 :) kolik ti je?
|
|
| nahoru |
|
 |
parez
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 1:27 pm Předmět: |
|
|
| parez napsal: | je mi 17, falešná skromnost to není, proti tomu s čím cvičí můj nynější sparing je to fakt hovno |
a kolik vazi tvuj sparing a jak dlouho cvici? a jak dlouho cvicis ty? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
parez
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 1:30 pm Předmět: |
|
|
no vazi asi 98kg, a cvici dyl no asi 6let, ja zrhuba rok, ale je to docela motivujici cvicit s nekym vetsim silnejsim..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 1:35 pm Předmět: |
|
|
| parez napsal: | | no vazi asi 98kg, a cvici dyl no asi 6let, ja zrhuba rok, ale je to docela motivujici cvicit s nekym vetsim silnejsim.. |
aha takze to, co zvedas ty v 17 letech po 1 roce cviceni se 70kg je uplny hovno ve srovnani s tim co zveda on po 6 letech s 98kg ??? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 1:37 pm Předmět: |
|
|
kubaz co jak ? Ty 2 vety se nejak vylucujou ? Proc jako ? :)) Jinak ta falesna skromnost je fakt trapna, jo ses hrozne slabej ubozaku, takove vahy zvedaj 60kg jedinci, tos chtel slyset parez ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 1:39 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | kubaz co jak ? Ty 2 vety se nejak vylucujou ? Proc jako ? :)) Jinak ta falesna skromnost je fakt trapna, jo ses hrozne slabej ubozaku, takove vahy zvedaj 60kg jedinci, tos chtel slyset parez ? |
jojo ja tu vetu prvne blbe precetl , edt : příspěvek je smazán
|
|
| nahoru |
|
 |
BartoSKo
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 2:42 pm Předmět: |
|
|
bench 130
mrtvola 2x 160 (trhacky)
81 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 12:42 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | splnil sem si sen, už víc benčuju, než dřepuju a tahám |
ROFL
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 1:01 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | keď ťahá a drepuje 200+ tak je |
no ještě 2 roky dozadu jo ale moje poslední dřepy a MT byly 31.1.2009 takže přebenčovat to není zase taková dřina, ikdyž benčuju s 90 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|