|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 4:54 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
26. 12. sa chystám zúčastniť súťaže "pohni riťou" v bratislavskom Vassal gyme, kde pojde o všestrannosť a disciplíny sa budú robiť s činkou hmotnosti vlastnej váhy + sa pojdu kliky na bradlách a zhyby, od toho sa odvíjal moj dnešný trenál. Nedopadlo to však až tak dobre, ako by som si predstavoval.
moja hmotnosť, s ktorou rátam na súťaž 82,5
drepy
60 x 10
60 x 10
82,5 x 25 reps, spokojnosť, ešte som mal tak 5 rezervu, ale jak som odložil činku, tak bum hovadná bolesť do hlavy, skoro som odpadol a to poznačilo totálne dalsie cvičenie
100 x 5
100 x 5
zhyby nadhmat naširoko
ja x 25 reps PR , ked toto zopakujem, tak budem rád
kliky na bradlách
ja x 40 reps, pokúsim sa o 50 na súťaži
bicepsové zdvihy s 1/3 hmotnosti
27,5 x 25 reps, tiež rezerva tak 5 - 8, ale bolesť hlavy ma dalej nepustila
na záver trošku dopumpovať bicepsové zdvihy s jednoručkami v stoji
12,5ky x 3 serie x 8 reps v každej
prinožovanie s oporou o rebriny
3 serie
prednožovanie s oporou o rebriny
3 serie
pojde sa aj mrtvy ťah a benče, tak tie ešte skúsim cez týden dalej, uvidíme jak to pojde a dúfam, že sa dá hlava do kopy, ak sa zúčastním, tak dám zo seba všetko. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spekounP
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 5:04 pm Předmět: |
|
|
Jak se ti to stalo s tou hlavou?
Muze to byt od krcni patere. Neco zablokovaneho.
Ja jsem si kdysi nekolikrat hnul s krkem pri legpressu. Pri maximalnich vahach, kdy to clovek rve, co to jde, jsem mel tendenci tlacit hlavu na prsa. Dvakrat se mi stalo, ze vzadu jakoby v tylu mi neco kruplo v hlave a zespoda do lebky mi projela hlavou priserna bolest, jako kdyby mi tam nekdo vrazil kudlu.
Chce to zajit k nejakymu doktorovi , aby to odblokoval a dat si voraz. Jinak za chvili budes mlatit hlavou do zdi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 5:15 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Jak se ti to stalo s tou hlavou?
Muze to byt od krcni patere. Neco zablokovaneho.
Ja jsem si kdysi nekolikrat hnul s krkem pri legpressu. Pri maximalnich vahach, kdy to clovek rve, co to jde, jsem mel tendenci tlacit hlavu na prsa. Dvakrat se mi stalo, ze vzadu jakoby v tylu mi neco kruplo v hlave a zespoda do lebky mi projela hlavou priserna bolest, jako kdyby mi tam nekdo vrazil kudlu.
Chce to zajit k nejakymu doktorovi , aby to odblokoval a dat si voraz. Jinak za chvili budes mlatit hlavou do zdi. |
heh nemyslím, že by dačo kruplo, skor išlo o tlak z vysokého počtu opakovaní, teraz je to v pohode už, mal som niečo pred rokmi, na súťaži sa budem snažiť dať drep nakoniec, a či bude nebude bolieť, už na tom budem kašlať, proste či tam exnem či nie, chcem ísť na max. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 5:22 pm Předmět: |
|
|
Přesně takováhle bolest hlavy mě provázela při první zkušenosti s kreatinem monohydrát. Nebereš ho teď? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 5:25 pm Předmět: |
|
|
nie:) takúto bolesť ja mávam, ked to hrotím a nesledujem dýchanie, je to o tlaku, si na to musím dať´pozor, ale kurnik, musím sa snažiť na max. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 5:36 pm Předmět: |
|
|
Výkony máš fakt dobré na to, že se na takovéhle vytrvalecké počty opakování nezaměřuješ. 40 kliků a 25 shybů naširoko, to je výborný. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 5:43 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Výkony máš fakt dobré na to, že se na takovéhle vytrvalecké počty opakování nezaměřuješ. 40 kliků a 25 shybů naširoko, to je výborný. |
dakujem len to zopakovať aj v ten den, bo trému dosť cítim a na súťaže nie som zvyknutý, aj ked ide hlavne o zábavu v tomto prípade, ale ja to beriem vcelku vážne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 5:44 pm Předmět: |
|
|
Mají nějaké ceny? Jaké byly výkony vloni? Aspiruješ na horní příčky? :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 5:49 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Mají nějaké ceny? Jaké byly výkony vloni? Aspiruješ na horní příčky? :-) |
ceny budú pre prvých troch v kategórii chlapi/ženy, proteíny a pod., je to premiérový ročník, pre daný gym a portál fitmagazin.sk, ja som sa vždy chcel niečoho podobného zúčastniť a všeobecne súťažiť, ale výkony na trojboj či strongman mám slabé a som naturál, takže toto je taká stredná cesta. Kamoš ide tiež, tak uvidíme ako obstojíme, jedine sa obávam veslovania a bicyklu na 3 minúty obe na max vzdialenosť, čo som nerobil v živote:)) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
firebody
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 8:09 pm Předmět: |
|
|
no skúsim zajtra, nemám tušenie o tom, koľko padne, nemože však byť použité magnézko, tak pojdem reverse grip, až pokým ma z tej činky neodlepia. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 8:17 pm Předmět: |
|
|
Jasné, dáva to zmysel, ale je to už 26., trénovať budem naposledy asi 23., takže nejaká príprava odpadá, bude to o tom, holt, čo tam už je . _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|