Aktuální formy VI.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 230, 231, 232  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VI.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majesty

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomt3 napsal:
11let cvičení ? tak to si to za takovou dobu představuju jinak, než tvojí formu

typicky idiot
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a to vidíš jen malý zlomky , v reálu mám strije přes celý biceps , polovinu zad .. ale strije sem měl ještě předtím , než jsem začínal cvičit , od narození mám nepřizpůsobivou kůži , exémy , akné od 12ti let , takže tohohle se nezbavím
Majesty

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
17let/180cm/107kg/rok a pul cviceni

nejake miry
prsa 118
ruce 43
stehno 73
pas 101cm

tuku fura, na leto budu 20kg shazovat

ty ale ten pas 101 cm...
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BartoSKo napsal:
Tomt3 napsal:

ja stym celkom suhlasim...

Jak se to vezme, zalezi jestli je natural, jaky je somatotyp, jestli rychle nabira atd, jake ma cile a ambice, jak tech 11 let cvicil, myslim ze psal neco o zraneni, takze tim padem jde cviceni stranou. NAvic zacinal cvicit nekdy ve 14 letech, takze tech nekolik prvich let clovek neroste jako treba kdyz ma 20 a vic. Vetsinou maji vsichni zkreslene predstavy, vidi formy nasypanych zavodnich kulturistu a s nema to srovnavaji. Pokud Koudy cvici naturalne, coz verim ze jo pak si nemyslim ze je to spatny progres.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tommy - blbost. V 15 jsem vážil 65 kg a v 17ti 123,5 kg. Znamená to, že po 20ce bych rostl ještě rychleji ???

Občas z Tebe vypadne něco minimálně kontroverzního.
Majesty

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
tommy - blbost. V 15 jsem vážil 65 kg a v 17ti 123,5 kg. Znamená to, že po 20ce bych rostl ještě rychleji ???

Uz jsem to psal jednou, deadlift neni clovek

ale tady se musim tommyho zastat, je to opravdu nezmenitelny fakt ze ve ctrnacti ti koule jeste nepracujou tak jako ve veku pres dvacet, kdy muz dosahuje vrcholu hladiny testosteronu.
Takze ano, kdyz clovek zacne cvicit ve dvaceti tak pravdepodobne nejakou dobu poroste rychleji nez kdyby zacal cvicit ve ctrnacti
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Proto pisu ze je to individualni, ty treba nabiras rychle, nekdo jiny zas minimalne. Jinak ten tvuj progres je teda ale extremni, to je ovsem vyjimka, malokdo tak nabere si myslim.
A nemyslel jsem to jako ze kazdy rok budes nabirat vic a vic, ale od urciteho veku
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ve 20 letech můžeš mít denně tak 10 mg testosteronu / den. Ve čtrnácti je to o trochu míň ( individuální ). Pokud budeš mít průpravu z jiných sportů - tak můžeš v 17 ti vypadat svalově jako závodník lehké váhovky v mužích ( viz. nedávno zmiňovaný Tomáš Kaštánek ).
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud to cos nabral nebylo z poloviny sadlo :D
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to mam zas opacne v 16 kdy jsem zacal poprve cvicit jsem za 3 mesice nenabral prakticky nic. Ve 22 letech jsem za rok nabral cca 25 kg
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Deadlift napsal:

Uz jsem to psal jednou, deadlift neni clovek

ale tady se musim tommyho zastat, je to opravdu nezmenitelny fakt ze ve ctrnacti ti koule jeste nepracujou tak jako ve veku pres dvacet, kdy muz dosahuje vrcholu hladiny testosteronu.
Takze ano, kdyz clovek zacne cvicit ve dvaceti tak pravdepodobne nejakou dobu poroste rychleji nez kdyby zacal cvicit ve ctrnacti

kazdej to ma jinak, nekdo ma bradku a chlupaty kozy uz v 15cti a nekdo vypada jak decko aj v 25ti :))
tofaneK

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se byl, na základě vašich komentářů přeměřit u sportovní doktorky a naměřila mi necelých 13% tuku..omlouvám se že jsem psal jinou hodnotu měřenou amatérsky kamarádem, a aktuálku asi nepostnu protože ať dělám co dělám nechce se mi načíst paměťovka ve čtečce , hodim jí sem hned jak budu moct :)
dasty-carp

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dám také dnešní foto,,sice nic moc ale aspon něco)))))))
CIZO

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tofaneK:

13% zní docela reálně i na tu výšku a váhu, ale to bylo jasné od začátku, že tenhle údaj byl asi chybně vyhodnocený

Derek Poundstone
koudy.

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomt3 napsal:

Neříkám, že by to nemohlo být lepší, ale já mam do toho i dost jiných zájmů a hodně sportů ... fotbal, lyžování, tenis, turistika, kolo a hraju golf. Před rokem jsem měl zranění zad, a tak se pořád ještě víc věnuju kompenzačním cvičením, strečinku apod. Když jsem ve 14ti (skoro 15)začal cvičit .. měl jsem už hodně přes 180cm a vážil jsem 73kg. Minulý rok jsem ve "formě" měl 102kg .. takže jsem nějakých 29kg přibral ... i když něco bych přibral i kdybych necvičil. V únoru otvírám nový fitko, včera jsem dodělal trenérskou školu Petra Stacha. Soustředím se hlavně na tyhle věci. Přikládám koláž z minulýho roku, kdy jsem byl relativně ve formě. Myslím, že zas tak hrozný to neni. I když to budeš za 11 let cvičení určitě lepší .. to je jasný. Ale každej má jiný cíle .. né každej chce mít 120kg .. takže nemůžeš soudit když nevíš, jak chce kdo vypadat

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 230, 231, 232  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: