|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | | 11let cvičení ? tak to si to za takovou dobu představuju jinak, než tvojí formu |
typicky idiot
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 7:37 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | 17let/180cm/107kg/rok a pul cviceni
nejake miry
prsa 118
ruce 43
stehno 73
pas 101cm
tuku fura, na leto budu 20kg shazovat
 |
ty ale ten pas 101 cm...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 7:44 pm Předmět: |
|
|
| BartoSKo napsal: | | Tomt3 napsal: | | 11let cvičení ? tak to si to za takovou dobu představuju jinak, než tvojí formu |
ja stym celkom suhlasim... |
Jak se to vezme, zalezi jestli je natural, jaky je somatotyp, jestli rychle nabira atd, jake ma cile a ambice, jak tech 11 let cvicil, myslim ze psal neco o zraneni, takze tim padem jde cviceni stranou. NAvic zacinal cvicit nekdy ve 14 letech, takze tech nekolik prvich let clovek neroste jako treba kdyz ma 20 a vic. Vetsinou maji vsichni zkreslene predstavy, vidi formy nasypanych zavodnich kulturistu a s nema to srovnavaji. Pokud Koudy cvici naturalne, coz verim ze jo pak si nemyslim ze je to spatny progres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 7:54 pm Předmět: |
|
|
tommy - blbost. V 15 jsem vážil 65 kg a v 17ti 123,5 kg. Znamená to, že po 20ce bych rostl ještě rychleji ???
Občas z Tebe vypadne něco minimálně kontroverzního.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | tommy - blbost. V 15 jsem vážil 65 kg a v 17ti 123,5 kg. Znamená to, že po 20ce bych rostl ještě rychleji ???
Občas z Tebe vypadne něco minimálně kontroverzního. |
Uz jsem to psal jednou, deadlift neni clovek
ale tady se musim tommyho zastat, je to opravdu nezmenitelny fakt ze ve ctrnacti ti koule jeste nepracujou tak jako ve veku pres dvacet, kdy muz dosahuje vrcholu hladiny testosteronu.
Takze ano, kdyz clovek zacne cvicit ve dvaceti tak pravdepodobne nejakou dobu poroste rychleji nez kdyby zacal cvicit ve ctrnacti
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | tommy - blbost. V 15 jsem vážil 65 kg a v 17ti 123,5 kg. Znamená to, že po 20ce bych rostl ještě rychleji ???
Proto pisu ze je to individualni, ty treba nabiras rychle, nekdo jiny zas minimalne. Jinak ten tvuj progres je teda ale extremni, to je ovsem vyjimka, malokdo tak nabere si myslim.
A nemyslel jsem to jako ze kazdy rok budes nabirat vic a vic, ale od urciteho veku
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 8:07 pm Předmět: |
|
|
ve 20 letech můžeš mít denně tak 10 mg testosteronu / den. Ve čtrnácti je to o trochu míň ( individuální ). Pokud budeš mít průpravu z jiných sportů - tak můžeš v 17 ti vypadat svalově jako závodník lehké váhovky v mužích ( viz. nedávno zmiňovaný Tomáš Kaštánek ).
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 8:07 pm Předmět: |
|
|
Pokud to cos nabral nebylo z poloviny sadlo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 8:15 pm Předmět: |
|
|
Ja to mam zas opacne v 16 kdy jsem zacal poprve cvicit jsem za 3 mesice nenabral prakticky nic. Ve 22 letech jsem za rok nabral cca 25 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 8:47 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Deadlift napsal: | tommy - blbost. V 15 jsem vážil 65 kg a v 17ti 123,5 kg. Znamená to, že po 20ce bych rostl ještě rychleji ???
Uz jsem to psal jednou, deadlift neni clovek
ale tady se musim tommyho zastat, je to opravdu nezmenitelny fakt ze ve ctrnacti ti koule jeste nepracujou tak jako ve veku pres dvacet, kdy muz dosahuje vrcholu hladiny testosteronu.
Takze ano, kdyz clovek zacne cvicit ve dvaceti tak pravdepodobne nejakou dobu poroste rychleji nez kdyby zacal cvicit ve ctrnacti |
kazdej to ma jinak, nekdo ma bradku a chlupaty kozy uz v 15cti a nekdo vypada jak decko aj v 25ti :))
|
|
| nahoru |
|
 |
tofaneK
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:01 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se byl, na základě vašich komentářů přeměřit u sportovní doktorky a naměřila mi necelých 13% tuku..omlouvám se že jsem psal jinou hodnotu měřenou amatérsky kamarádem, a aktuálku asi nepostnu protože ať dělám co dělám nechce se mi načíst paměťovka ve čtečce , hodim jí sem hned jak budu moct :)
|
|
| nahoru |
|
 |
dasty-carp

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:04 pm Předmět: |
|
|
tofaneK:
13% zní docela reálně i na tu výšku a váhu, ale to bylo jasné od začátku, že tenhle údaj byl asi chybně vyhodnocený _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | | 11let cvičení ? tak to si to za takovou dobu představuju jinak, než tvojí formu |
Neříkám, že by to nemohlo být lepší, ale já mam do toho i dost jiných zájmů a hodně sportů ... fotbal, lyžování, tenis, turistika, kolo a hraju golf. Před rokem jsem měl zranění zad, a tak se pořád ještě víc věnuju kompenzačním cvičením, strečinku apod. Když jsem ve 14ti (skoro 15)začal cvičit .. měl jsem už hodně přes 180cm a vážil jsem 73kg. Minulý rok jsem ve "formě" měl 102kg .. takže jsem nějakých 29kg přibral ... i když něco bych přibral i kdybych necvičil. V únoru otvírám nový fitko, včera jsem dodělal trenérskou školu Petra Stacha. Soustředím se hlavně na tyhle věci. Přikládám koláž z minulýho roku, kdy jsem byl relativně ve formě. Myslím, že zas tak hrozný to neni. I když to budeš za 11 let cvičení určitě lepší .. to je jasný. Ale každej má jiný cíle .. né každej chce mít 120kg .. takže nemůžeš soudit když nevíš, jak chce kdo vypadat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|