Muscle women

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 260, 261, 262 ... 450, 451, 452  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Muscle women  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> Muscle women
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Má 16ti letá neteř přišla ze školy s tím, že jen 1/3 dívek chodí na tělocvik. Když jsem se ptala, proč nechodí i ostatní, tak mi řekla, že je to nebaví a že jsou po tělocviku unavené...........

Jsou to chytrý holky, já to dělal zrovna tak !

BTW ... školní TV je víc než co jiného o přístupu učitele, s někým to je prostě paráda a s jiným asi stejná zábava, jako kdysi stepování na buzerplace .
pstruh103

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Diana napsal:
Má 16ti letá neteř přišla ze školy s tím, že jen 1/3 dívek chodí na tělocvik. Když jsem se ptala, proč nechodí i ostatní, tak mi řekla, že je to nebaví a že jsou po tělocviku unavené...........

BTW ... školní TV je víc než co jiného o přístupu učitele, s někým to je prostě paráda a s jiným asi stejná zábava, jako kdysi stepování na buzerplace .

Souhlasím s yggem.. náš školní tělocvik co se týka gymnastiky a tak je celkem paráda... ale co se týká kolektivních her... tak je to uplnej vůl.. něco nám vysvětlí mi pak hrajeme někdo udělá chybu a 5 minut to tam řešíme a z tělocviku je hovno... taky nesnáším když skončíme tak v posledních 3 minutách musíme dělat ještě nějaký kliky lehsedy přeskoky a pak naklušeš do šatny a převlíkáš se a zima ti opravdu není... (všechno dělat na poslední chvíli)

aha já budu mít šišky s mákem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

katushka napsal:
Spazik napsal:
Kdy to většina těch dnešních pipin pochopí, že se stačí trochu hejbat a nežrat sračky a budou pak 10x víc sexy, než když utrátí jenom tisice za serepetičky a píčoviny typu gelový nehty, krémy, barvy atd. který 99% chlapů vůbec nezajímají.

pokud je to žena/přítelkyně podnikatele či někoho vysoce postaveného, tak ten ji má většinou jako doplněk a ten musí dobře vypadat..
zase kdyby se to tolika chlapům elíbilo, tak si to ženské nenechávají dělat

Ta moje poznámka byla myšlena a mladý holky, co dávají tisíce za tyhle krámy, aby byly "hezčí, víc sexy" a přitom v tomhle kontrastu mají horší postavu jak zasloužilá matka po 3 dětech... Protože jejich hlavní zábavou je válení se, fast food a chlast.
Chlapy jdou po podstatě věci a celku jako takovém - tzn. pěkná postava ženy osloví každého muže. Gelové nehty - neznám nikoho, chlapy na takový detaily nekoukají, většina si ani nevšime že byla ženská u kadeřníka a nechala tam 1000,- Ženy jdou po detailech, chlapy ne, thats it.
zzdenika

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle hodně můžou ovlivnit rodiče...

Polovina rodičů nemá tisíce aby platila zájmové (sportovní kroužky) protože tam se předpokládá většinou nějaká výstroj atd... Kdežto v nějaké keramice se zaplatí Dům dětí a mládeže na rok za 1000 a děcka patlaj jedna radost...

Takže nejsou peníze - dítě necvičí a mnohdy ani nedělaná nic jinýho...
Jsou peníze - děcko cvičí - rodiče na něj ale nemají čas - děcko začne v 16 chlastat, kouřit - strhává na sebe pozornost...

Já vyrůstala ještě nedávno a teď si mám všechno platit sama...
Holka po maturitě - práce (před maturitou - brigády) ale 700 za měsíc? Dost peněz...
Jinde je to 2900 na půl roku jednou týdně (kde mám vzít volný 3000 nárazově) Jednou týdně je málo tak aspoň dva nebo tři sporty a 3UP jsme na 9000 na počátku pololetí...

Ale je to o přístupu rodičů a po letech samotných lidí...

Kdo nechce hledá výmluvy kdo chce hledá cesty, že?
Diana

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Diana napsal:

Chytré??? Vyčůrané jako mraky. Já bych jim ukázala únavu
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
ygg

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Chytré??? Vyčůrané jako mraky. Já bych jim ukázala únavu

Obávám se, že tvá ukázka by byla nejen v rozporu s etikou pedagoga, ale možná i na (za ) hraně zákona . Byť jinak tomu samozřemě věřím
kubaz

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to já se přiznám, že mě učitel tělocviku ani nezná , sem tam byl za 3 roky tak 2x ... a co slýchávám , tak o nic nepřicházím .. super fotbálek s IT nemehlama ze třídy mi nic neříká
cocman

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
to já se přiznám, že mě učitel tělocviku ani nezná , sem tam byl za 3 roky tak 2x ... a co slýchávám , tak o nic nepřicházím .. super fotbálek s IT nemehlama ze třídy mi nic neříká
Tak to ma pan ucitel stesti, ze tam zatim neprisla inspekce
prochm

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je hrozné co si ti mladí dnes dovolují Za nás by za to byla neomluvená hodina a dvojka z chování.Nechápu jak si někdo vůbec může dovolit prostě nechodit na tělocvik.A většinou se tomu tělocviku vyhýbají ti co by to nejvíc potřebovali.
kubaz

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky z toho budu mit neomluvene hodiny a trojku z chovani , ale koho to dneska na stredni skole sere holt soukroma škola se vyplati , vsichni drzi hubu , hlavne když platíš
Zacharo

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
holt soukroma škola se vyplati , vsichni drzi hubu , hlavne když platíš

Co z takového člověka vyroste? Tatínkův věčný mazánek.
kubaz

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
kubaz napsal:

chlape vubec me neznas , od 14ti pracuju , vsechno si platim sam , takze u me jsi v tomhle naprosto vedle
NBD

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maria

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ide o to správne vyčistiť, dobrá postava bude dobrá postava
Zacharo

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Zacharo napsal:
kubaz napsal:

chlape vubec me neznas , od 14ti pracuju , vsechno si platim sam , takze u me jsi v tomhle naprosto vedle

Reagoval jsem vůči tvému názoru, ne tvé osobě.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Muscle women Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 260, 261, 262 ... 450, 451, 452  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: