|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 5:11 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | Já si myslim, že
1 - John to myslel opravdu ,,upřímně,, ale pak tvrdě narazil. Ani post ministra mu nezaručí, že může strkat nosánek do určitých věcí
2 - Dostal se tam na tlačenku a ted dělají na oko bububu
3 - Myslel si, že na to má a ono ejhle exrement ...exkrement...exkrement |
mě by fakt zajímalo, jestli ti zavolají třeba Langrovi lidi a řeknou, podpoř vládu nebo jsi mrtvej, já to nechápu, oni asi John s Bártem nebudou úplní kamarádi
myslel jsem, že Bárta, jako bývalý majitel, nebo spíše pořád majitel, nebo bratr majitele velké bezpečnostní agentury si může dovolit zavolat bráchovi a vyčlenit na svoji ochranu, nebo ochranu kohoholiv třeba 20-30 lidí, tak, aby byl nejstřeženější osobou v ČR, asi prostě na to kluci nemají koule..., nebo, že to zkusil Langr na holky z VV? je jich tam hodně, ženy se dají zastrašovat daleko lépe..., ty mají rodiny, děti a odpovědnost za ně si asi uvědomují více než Michálek, který je teď akorát největší kokot ve státě..., za dobrotu na žebrotu stále platí... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lalala
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 5:18 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | Já si myslim, že
1 - John to myslel opravdu ,,upřímně,, ale pak tvrdě narazil. Ani post ministra mu nezaručí, že může strkat nosánek do určitých věcí
2 - Dostal se tam na tlačenku a ted dělají na oko bububu
3 - Myslel si, že na to má a ono ejhle exrement ...exkrement...exkrement |
mě by fakt zajímalo, jestli ti zavolají třeba Langrovi lidi a řeknou, podpoř vládu nebo jsi mrtvej, já to nechápu, oni asi John s Bártem nebudou úplní kamarádi
myslel jsem, že Bárta, jako bývalý majitel, nebo spíše pořád majitel, nebo bratr majitele velké bezpečnostní agentury si může dovolit zavolat bráchovi a vyčlenit na svoji ochranu, nebo ochranu kohoholiv třeba 20-30 lidí, tak, aby byl nejstřeženější osobou v ČR, asi prostě na to kluci nemají koule..., nebo, že to zkusil Langr na holky z VV? je jich tam hodně, ženy se dají zastrašovat daleko lépe..., ty mají rodiny, děti a odpovědnost za ně si asi uvědomují více než Michálek, který je teď akorát největší kokot ve státě..., za dobrotu na žebrotu stále platí... |
vole, to nemůže být tak hrc-prc
a Michálek rozhodně není za kokota (možná je, ale jen pro skalní příznivce ODS)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
nemůže? si nepamatuješ volbu prezidenta, jak se posílaly kulky v obálkách?, sem tam se někdo tak trochu ztratí... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 6:33 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Deadlift napsal: | no tak lékaži mají na vš povinné kurzy cizího jazyka se závěrečnou zkouškou ( tak na úrovni maturity - tj - měli b být alespoň středně pokročilí). S tím, že romové neumí česky - bych jim při pracáku udělal pravidelné kurzy češtiny - pro tyto typy co nerozumí. Chodili by tam denně na tři...čtyři hodiny ( beztak nepracují - času mají dost ) a po čtvrt roce by museli udělat nějakou zkoušku. Pokud by nechodili na ty kurzy nebo neudělali test - tak bych jim ty dávky sebral - ať jsem lidumil jaký jsem |
ty kurzy by platil kdo ? Nikde nemáme psanej zákon, že cigán nesmí do školy. Naopak, docházka je tuším povinná. Takže žádnej kurz a tahání státních peněz. | To je vlastně pravda
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 6:35 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | nemůže? si nepamatuješ volbu prezidenta, jak se posílaly kulky v obálkách?, sem tam se někdo tak trochu ztratí... |
znáš to o tom Hurvínkovi a o té válce? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 6:35 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | | Tak VV vyměkly... a je to zase s ptákama a STOPkou jedna banda kamarádů - kurev. |
Hele, teď upřímně .... ty jsi fakt VĚŘIL, ne jen tajně v skrytu duše doufal, že veverky nechají vládu padnout? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | Deadlift napsal: | no tak lékaži mají na vš povinné kurzy cizího jazyka se závěrečnou zkouškou ( tak na úrovni maturity - tj - měli b být alespoň středně pokročilí). S tím, že romové neumí česky - bych jim při pracáku udělal pravidelné kurzy češtiny - pro tyto typy co nerozumí. Chodili by tam denně na tři...čtyři hodiny ( beztak nepracují - času mají dost ) a po čtvrt roce by museli udělat nějakou zkoušku. Pokud by nechodili na ty kurzy nebo neudělali test - tak bych jim ty dávky sebral - ať jsem lidumil jaký jsem |
ty kurzy by platil kdo ? Nikde nemáme psanej zákon, že cigán nesmí do školy. Naopak, docházka je tuším povinná. Takže žádnej kurz a tahání státních peněz. | To je vlastně pravda |
ty už nezachraňuješ ronkův svět?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 6:36 pm Předmět: |
|
|
S VV to bylo janý - vsadil bych na to barák  . Populisté
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 6:46 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | lalala napsal: | | Tak VV vyměkly... a je to zase s ptákama a STOPkou jedna banda kamarádů - kurev. |
Hele, teď upřímně .... ty jsi fakt VĚŘIL, ne jen tajně v skrytu duše doufal, že veverky nechají vládu padnout? |
jo, myslel jsem si to... teď vidím, že to bylo naivní, ale předpokládal jsem, že by z toho VV případně těžily
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 6:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 7:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 7:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 7:46 pm Předmět: |
|
|
sleduji to velmi pečlivě, ten Jandák má pravdu, tímto John pohřbil VV... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|