Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipinek

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
Já si myslim, že

1 - John to myslel opravdu ,,upřímně,, ale pak tvrdě narazil. Ani post ministra mu nezaručí, že může strkat nosánek do určitých věcí
2 - Dostal se tam na tlačenku a ted dělají na oko bububu
3 - Myslel si, že na to má a ono ejhle exrement ...exkrement...exkrement

mě by fakt zajímalo, jestli ti zavolají třeba Langrovi lidi a řeknou, podpoř vládu nebo jsi mrtvej, já to nechápu, oni asi John s Bártem nebudou úplní kamarádi
myslel jsem, že Bárta, jako bývalý majitel, nebo spíše pořád majitel, nebo bratr majitele velké bezpečnostní agentury si může dovolit zavolat bráchovi a vyčlenit na svoji ochranu, nebo ochranu kohoholiv třeba 20-30 lidí, tak, aby byl nejstřeženější osobou v ČR, asi prostě na to kluci nemají koule..., nebo, že to zkusil Langr na holky z VV? je jich tam hodně, ženy se dají zastrašovat daleko lépe..., ty mají rodiny, děti a odpovědnost za ně si asi uvědomují více než Michálek, který je teď akorát největší kokot ve státě..., za dobrotu na žebrotu stále platí...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lalala

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Já si myslim, že

1 - John to myslel opravdu ,,upřímně,, ale pak tvrdě narazil. Ani post ministra mu nezaručí, že může strkat nosánek do určitých věcí
2 - Dostal se tam na tlačenku a ted dělají na oko bububu
3 - Myslel si, že na to má a ono ejhle exrement ...exkrement...exkrement

mě by fakt zajímalo, jestli ti zavolají třeba Langrovi lidi a řeknou, podpoř vládu nebo jsi mrtvej, já to nechápu, oni asi John s Bártem nebudou úplní kamarádi
myslel jsem, že Bárta, jako bývalý majitel, nebo spíše pořád majitel, nebo bratr majitele velké bezpečnostní agentury si může dovolit zavolat bráchovi a vyčlenit na svoji ochranu, nebo ochranu kohoholiv třeba 20-30 lidí, tak, aby byl nejstřeženější osobou v ČR, asi prostě na to kluci nemají koule..., nebo, že to zkusil Langr na holky z VV? je jich tam hodně, ženy se dají zastrašovat daleko lépe..., ty mají rodiny, děti a odpovědnost za ně si asi uvědomují více než Michálek, který je teď akorát největší kokot ve státě..., za dobrotu na žebrotu stále platí...

vole, to nemůže být tak hrc-prc
a Michálek rozhodně není za kokota (možná je, ale jen pro skalní příznivce ODS)
cipinek

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemůže? si nepamatuješ volbu prezidenta, jak se posílaly kulky v obálkách?, sem tam se někdo tak trochu ztratí...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
no tak lékaži mají na vš povinné kurzy cizího jazyka se závěrečnou zkouškou ( tak na úrovni maturity - tj - měli b být alespoň středně pokročilí). S tím, že romové neumí česky - bych jim při pracáku udělal pravidelné kurzy češtiny - pro tyto typy co nerozumí. Chodili by tam denně na tři...čtyři hodiny ( beztak nepracují - času mají dost ) a po čtvrt roce by museli udělat nějakou zkoušku. Pokud by nechodili na ty kurzy nebo neudělali test - tak bych jim ty dávky sebral - ať jsem lidumil jaký jsem

ty kurzy by platil kdo ? Nikde nemáme psanej zákon, že cigán nesmí do školy. Naopak, docházka je tuším povinná. Takže žádnej kurz a tahání státních peněz.
To je vlastně pravda
lalala

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
nemůže? si nepamatuješ volbu prezidenta, jak se posílaly kulky v obálkách?, sem tam se někdo tak trochu ztratí...

znáš to o tom Hurvínkovi a o té válce? :D
ygg

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lalala napsal:
Tak VV vyměkly... a je to zase s ptákama a STOPkou jedna banda kamarádů - kurev.

Hele, teď upřímně .... ty jsi fakt VĚŘIL, ne jen tajně v skrytu duše doufal, že veverky nechají vládu padnout?
lalala

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Deadlift napsal:
no tak lékaži mají na vš povinné kurzy cizího jazyka se závěrečnou zkouškou ( tak na úrovni maturity - tj - měli b být alespoň středně pokročilí). S tím, že romové neumí česky - bych jim při pracáku udělal pravidelné kurzy češtiny - pro tyto typy co nerozumí. Chodili by tam denně na tři...čtyři hodiny ( beztak nepracují - času mají dost ) a po čtvrt roce by museli udělat nějakou zkoušku. Pokud by nechodili na ty kurzy nebo neudělali test - tak bych jim ty dávky sebral - ať jsem lidumil jaký jsem

ty kurzy by platil kdo ? Nikde nemáme psanej zákon, že cigán nesmí do školy. Naopak, docházka je tuším povinná. Takže žádnej kurz a tahání státních peněz.
To je vlastně pravda

ty už nezachraňuješ ronkův svět?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S VV to bylo janý - vsadil bych na to barák . Populisté
lalala

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
lalala napsal:
Tak VV vyměkly... a je to zase s ptákama a STOPkou jedna banda kamarádů - kurev.

Hele, teď upřímně .... ty jsi fakt VĚŘIL, ne jen tajně v skrytu duše doufal, že veverky nechají vládu padnout?

jo, myslel jsem si to... teď vidím, že to bylo naivní, ale předpokládal jsem, že by z toho VV případně těžily
U.B0B

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ještě aby jim to povolili Tyhle státy nemají v EU stejně co dělat, Rumunsko v EU je výsměch
ygg

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ještě aby jim to povolili Tyhle státy nemají v EU stejně co dělat, Rumunsko v EU je výsměch

Když tam může být Maďarsko v totálních sračkách ... jinak o Bulharsku vím prd, ale ekonomicky vzato není Rumunsko vůbec marné a má v rámci EU velmi slušnou perspektivu.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ekonomicky vzato = levná pracovní síla, daňový prázdniny a pobídky megafirmám ? Tak to potom jo. Jak je to tam v ostatních parametrech si udělá obrázek ten, kdo tam aspoň jednou byl ( a rychle se odtam pakoval pryč )
lalala

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sledujte ČT24, je to lepší než večerníček
cipinek

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sleduji to velmi pečlivě, ten Jandák má pravdu, tímto John pohřbil VV...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: