|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Culda13
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 10:52 am Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | http://www.novinky.cz/krimi/220204-hladova-duchodkyne-plakala-na-schodech-domu-v-olomouci.html
...hyenismus |
nečetl jsem to ,ale já pláču doma na židli pořád ,že mám hlad
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 11:53 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | tysonek napsal: | normálně bych napsala , že mám radost ze své nové obrovské lednice, kdybych si ji při vyrovnávání do vodováhy nepustila na palec od nohy kterej jsem měla před měsícem naraženej , takže nanovo , holt to musím brát pozitivně fialová prý letos na vánoce frčí tak jdu v barvách |
Doufám, že ho nemáš zlomený... |
to snad ne, ale noha jako koule a bolest nehorázná asi opět naražený , ale krásně barevný :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Zítra poprvé letadlo |
tak bacha, tyhle podvodní finanční hry sou záludný
|
|
| nahoru |
|
 |
Wasabi

|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 8:18 pm Předmět: |
|
|
To je nějaká novinka, že poslední post na stránce se objeví jako první na nové? Nebo blbne forum?
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 12:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 12:46 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | tysonek napsal: | ...otevřete si profil balantinky aktualizovaný každý den a klikněte na její profil na lide.cz, víc ani není potřeba psát |
Hele, buď na ni hodná jo? Vždyť třeba nic jiného krom toho netu na světě nemá !
A nebo si vem příklad a zkus ji trumfnout |
mě to jen nebere hlava , takovou zamilovanost do sebe sama jen tak neuvidíš fotky ze všech úhlů .
Trumfovat ji není třeba a navíc mám jakousi soudnost .
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 12:50 pm Předmět: |
|
|
doufam, ze budou novy fotky s vanocnim stromkem, letosni .. a taky naky novy ze Silvestra. Vlastne to pekne flaka, kdyz kazdy den neni nova fotka ..
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 12:52 pm Předmět: |
|
|
hehe ja nechapu co vas na tom sere, kdo vas nuti se na to divat? Uz jen to, ze vas to sere a divate se na ty fotky neco naznacuje , protoze normalni clovek si toho nevsimne a kdyby jo, prejde to bez povsimnuti :)
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 12:54 pm Předmět: |
|
|
tipuju nový fotky před stromečkem, u stromečku, pod stromečkem, za stromečkem , poloha vismo nad stromečkem a nejlíp tak ve spodním prádle s vánoční tematikou a pořádně vyretušovat
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 8:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|