11. Ročník Vánočního poháru při klubu silového trojboje Herakles
Cílů sem měl několik:
1) Dát 175 na dřep
2) Dát 130 na bench press
3) Překonat svůj loňský výkon, tedy 500kg+
Dřep: 1x160, 1x170, 0x175
Bench press: 1x120, 1x125, 1x128,5 mimo soutěž 0x130
Mrtvola: 1x190, 1x202,5, XXX
pozn: Dřep mě zklamal a vím že sem měl na víc možna vlivem špatné rozcvičky nebo nevim čim sem zopakoval jen osobák z treninku, ale i tak je to stejně jako sem dřepl před mým půlročním dýchankem v nemocnici takže spokojenost.
Bench press: 120 sem vystřelil jak raketa a s dobrym pocitem sem dal 125. Bylo to o fous ale vytlačil sem to a zklamanej že nedám 130 sem nahlasil 128,5 jako pokus o vytvoření rekordu školy. 128,5 sem vytlačil jak nic ale 130 nepadlo myslím kvuli únavě. že tam byla ještě rezerva můžete posoudit podle videa. Každopádně radost jako Prase:). Nedávno sem říkal co bych dal za to kdybych stratil na mrtvole a dostal to na benči. A tak se stalo. Moc se mi líbí že co si poslední dobou zamanu to mám:) stačí jen jít za tím :)!!!!
Mrtvej tah: V tomhle cviku sem ztratil jako prase a tak sem nahlasil 190 ktery sem dal ale citil sem že to neni ono. Vypočital sem si vahu abych překonal svých loňských 500kg a nahlásil sem 202,5 Kg. To sem zvedl a o třetí pokus se ani nesnažil! Nebyla motivace a nebylo proč. Vize toho že sem se za ten rok zlepšil byť o debilní kilo i přesto že sem se půl roku lečil se zhoubnou rakovinou mě naplňuje tak že sem sám na sebe hrdej!!! :)
Zmíněné video Bench pressu:
Naposledy upravil Ernandes dne st prosinec 22, 2010 8:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru