|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
setny
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 8:45 pm Předmět: |
|
|
Když přijdu do restaurace a dostanu bramborové pyré neposolené a sůl bůh ví kde...
Když hovězí steak bez jediné otázky přinesou krvavej a ještě se tváří, že se ptát vůbec nemají. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 8:55 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | Když přijdu do restaurace a dostanu bramborové pyré neposolené a sůl bůh ví kde...
Když hovězí steak bez jediné otázky přinesou krvavej a ještě se tváří, že se ptát vůbec nemají. |
já jsem byl taky teď v restauraci Grosseto na Brumlovce a číšník se mě nezeptal, jak to chci, tak jsem počkal a byl medium, tak jak jsem chtěl... , čekal jsem od toho masa ale něco více, bylo to tady:
http://www.grosseto.cz/brumlovka-jidelni-listek-masa
v sekci masa jídlo 171 300g Rib-eye con fagioli
za ty prachy by mě osobně to určitě nestálo, byla to firemní večeře:-))), když natrefím na opravdu dobré hovězí zadní v libovolném řeznictví, tak se to prostě blíží ta chuť, nemůžu si pomoct, opravdu zásadní rozdíl tam fakt nebyl...
prostě jsem se z toho neposadil na prdel...
je to ale pizzerie, plánuji už dlouho návštěvu nějakého opravdického steak-hauzu, třeba tomu masu tam dávají tou přípravou jiný rozměr chuti, tak že se z toho člověk na prdel posadí..., ale stejně bych tomu moc nevěřil, je to pořád maso...
myslím si, že je stejně lepší krvavej než úplně propečenej... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 8:59 pm Předmět: |
|
|
Cena stejná jak v cafe imperial a otázka nemohla padnout?
Poslal sem ho zpět dodělat, protože byl tak krvavej, že o rozkrojení tím co mi dali za příbor jsem se mohl pokoušet třeba ještě nyní. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 9:31 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | když mi blond paní nabourá mé 2 měsíce nové BMW, jak se někomu může ztratit ve zpětném zrcátku coupe zaparkované podleně to asi vůbec nepochopim. Je to jen kus plechu a nic vážného, ale zbytečné tahanice a komplikace pře Vánoci |
přesně to samý se mi stalo 2 dny předem , samozřejmě mám bílý audi a ona kráva blbá červený punto takže mám od ní lak na půlku zadku , a samozřejmě nemám řidičák tak sem ju poslal domů , že je to dobrý
Naposledy upravil kubaz dne st prosinec 22, 2010 9:36 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 9:36 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | tysonek napsal: | když mi blond paní nabourá mé 2 měsíce nové BMW, jak se někomu může ztratit ve zpětném zrcátku coupe zaparkované podleně to asi vůbec nepochopim. Je to jen kus plechu a nic vážného, ale zbytečné tahanice a komplikace pře Vánoci |
přesně to samý se mi stalo 2 dny předem , samozřejmě mám bílý audi a ona kráva blbá červený punto takže mám od ní lak na půlku zadku , a samozřejmě nemám řidičák tak sem ju poslal domů , že je to dobrý |
no počkat ta moje "kráva" měla červený punto taky!!! bohužel teda fiaťácká kvalita se ukázala ona má rozsekanej celej zadek a SPZtku teměř na zadních sedačkách a já promáčklinu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 9:38 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | kubaz napsal: | | tysonek napsal: | když mi blond paní nabourá mé 2 měsíce nové BMW, jak se někomu může ztratit ve zpětném zrcátku coupe zaparkované podleně to asi vůbec nepochopim. Je to jen kus plechu a nic vážného, ale zbytečné tahanice a komplikace pře Vánoci |
přesně to samý se mi stalo 2 dny předem , samozřejmě mám bílý audi a ona kráva blbá červený punto takže mám od ní lak na půlku zadku , a samozřejmě nemám řidičák tak sem ju poslal domů , že je to dobrý |
no počkat ta moje "kráva" měla červený punto taky!!! bohužel teda fiaťácká kvalita se ukázala ona má rozsekanej celej zadek a SPZtku teměř na zadních sedačkách a já promáčklinu |
nejsi z ostravska ze by to byla ta samá nána ?
no me sice jen skrabla lak promacklina vubec , ale ona tam nemela uz vubec nic , takhle me nekdo skrabnul jen lak snad uz po 3. tak si uzij krasny papirovani pri tech vanocich , muzes poslat aktualni bouračkaformu toho bmwčka do příslušného topicu , pokud teda už není v servisu
ps : a taky me pekne mrda ze sem koupil nahovno vodu do odstrikovacu , nejakou zlutozelenou a vypada to jak bych se na predni sklo vyblil a vysmrkal najednou
Naposledy upravil kubaz dne st prosinec 22, 2010 9:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 9:40 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | tysonek napsal: | když mi blond paní nabourá mé 2 měsíce nové BMW, jak se někomu může ztratit ve zpětném zrcátku coupe zaparkované podleně to asi vůbec nepochopim. Je to jen kus plechu a nic vážného, ale zbytečné tahanice a komplikace pře Vánoci |
nemáš papíry a jezdíš? to jsi tak trochu pička, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 9:43 pm Předmět: |
|
|
žlutozelenou ? ....letní ?
bez papírů bych to neriskoval - to je o hubu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 9:44 pm Předmět: |
|
|
bmw papíry začínám dělat za pár týdnů , sem tam se projedu abych pak nezmatkoval v autoškole , a jinak se o tom uz dal nehodlam bavit
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 9:44 pm Předmět: |
|
|
zatim na to radši ani nekoukám, i když mi jí nakonec bylo dost líto, pže zavolala manželovi a ten ji tam sreřval přes celý parkoviště a před lidma , že brečela , v tu chvíli mi to nabouraný auto přišlo jako poslední problém, kor když jsem to brala v klidu a chtěla jen vypsat záznam o nehodě a pokračovat si dál po svých
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 9:48 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | zatim na to radši ani nekoukám, i když mi jí nakonec bylo dost líto, pže zavolala manželovi a ten ji tam sreřval přes celý parkoviště a před lidma , že brečela , v tu chvíli mi to nabouraný auto přišlo jako poslední problém, kor když jsem to brala v klidu a chtěla jen vypsat záznam o nehodě a pokračovat si dál po svých |
ten její manžel musel být nějakej imbecil , v dnešní době pojistek se takhle nervovat .. ikdyž pochybuju že na nějaký 10+ let starý punto měla havaryjní no ..
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 9:52 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | tysonek napsal: | | zatim na to radši ani nekoukám, i když mi jí nakonec bylo dost líto, pže zavolala manželovi a ten ji tam sreřval přes celý parkoviště a před lidma , že brečela , v tu chvíli mi to nabouraný auto přišlo jako poslední problém, kor když jsem to brala v klidu a chtěla jen vypsat záznam o nehodě a pokračovat si dál po svých |
ten její manžel musel být nějakej imbecil , v dnešní době pojistek se takhle nervovat .. ikdyž pochybuju že na nějaký 10+ let starý punto měla havaryjní no .. |
takovej blbeček malinko, poprvé jsem viděla mít chlapa hysterickej záchvat.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 9:52 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | bmw papíry začínám dělat za pár týdnů , sem tam se projedu abych pak nezmatkoval v autoškole , a jinak se o tom uz dal nehodlam bavit |
Ještě že je Praha tak daleko .... a bavit se není tak nějak o čem, prostě jsi bez pardonu hovado. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|