|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 9:56 pm Předmět: |
|
|
yggu aby ses nedivil kolik lidí bez papírů brouzdá silnicema
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 9:58 pm Předmět: |
|
|
Za tohle fakt zabavit to auto, ty papíry se asi nedělají pro srandu. Jasně že kopyto může být i někdo kdo má řidičák dvacet let, ale "jít se projet aby pak člověk nezmatkoval v autoškole" ... no tak to taky může dotyčný omylem někoho třeba zabít. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:00 pm Předmět: |
|
|
cízo ono bude rozdíl to jet projet celým městem a nebo to vzít 3x kolem baráku a zpět
Naposledy upravil kubaz dne st prosinec 22, 2010 10:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:02 pm Předmět: |
|
|
No já sice nevím kde jezdíš a nevím jak se stal ten tvůj ťukanec, ale jak vidíš, tak náhoda je blbec a něco se může přihodit i hned za barákem... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:06 pm Předmět: |
|
|
radši bych lidem vysvětlila v autoškole, k čemu slouží takový součásti auta jako třeba zpětná zrcátka, nebo že když někdo couvá , nemaj lézt za něj a ukazovat mu kolik tam má místa páč ho zaberou senzory a řvou jako kráva a a můžete tak akorát víte co, v tu chvíli máte sto chutí chlapovi přejet pazoury aby věděl , že tam nemá lezt, oni ty trapný kolečka na spojleru asi na něco jsou
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:08 pm Předmět: |
|
|
tysonek : kdyz je nekdo debil tak mu ani ridicak nepomuze , jak vidis
ps : senzory nevypinas ? vzdyt to nejde poslouchat  český oči vidí , naco senzory
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:10 pm Předmět: |
|
|
kubaz: můj otec řidičák má a pocit při jízdě s ním můžu popsat asi takto: KAMIKAZE
mimochodem se 158cm v kupátku vidíš fakt prd, na to tam ty senzory jsou . A naprostej luxus je kamera. Jak vidíš český oko vidí a já měla blondýnu málem v kufru. Kdyby jí řval senzor nestalo se to.
Naposledy upravil tysonek dne st prosinec 22, 2010 10:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:24 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | | Když hovězí steak bez jediné otázky přinesou krvavej a ještě se tváří, že se ptát vůbec nemají. |
A proč by se tě měl ptát? Pokud si zákazník neřekne, jak jej chce upravit, tak ti jej standardně připraví jako medium rare... _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:39 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | yggu aby ses nedivil kolik lidí bez papírů brouzdá silnicema |
Iluze si nedělám, můj názor na to je ale pořád stejný. Každý kdo řídí bez papírů v běžném provozu je u mě jednoduše a bez pardonu zmrd. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:41 pm Předmět: |
|
|
| Tojotomi napsal: | | setny napsal: | | Když hovězí steak bez jediné otázky přinesou krvavej a ještě se tváří, že se ptát vůbec nemají. |
A proč by se tě měl ptát? Pokud si zákazník neřekne, jak jej chce upravit, tak ti jej standardně připraví jako medium rare ... |
No vidíš a proč ho tak teda neudělali? _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:42 pm Předmět: |
|
|
| Tojotomi napsal: | | setny napsal: | | Když hovězí steak bez jediné otázky přinesou krvavej a ještě se tváří, že se ptát vůbec nemají. |
A proč by se tě měl ptát? Pokud si zákazník neřekne, jak jej chce upravit, tak ti jej standardně připraví jako medium rare... |
Tak tady musím jednoznačně nesouhlasit .... pokud obsluha nestojí úplně za hovno, tak se AUTOMATICKY hosta zeptá. Mimo jiné i pro to, že stát se to mně, tak jí ten steak hodím na hlavu, a mohou si ho v kuchyni sežrat sami ... ale za svý. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:53 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | | Tojotomi napsal: | | setny napsal: | | Když hovězí steak bez jediné otázky přinesou krvavej a ještě se tváří, že se ptát vůbec nemají. |
A proč by se tě měl ptát? Pokud si zákazník neřekne, jak jej chce upravit, tak ti jej standardně připraví jako medium rare ... |
No vidíš a proč ho tak teda neudělali? |
A jsi si úplně jistý, že byl rare a ne medium rare?
| ygg napsal: | | Tak tady musím jednoznačně nesouhlasit .... pokud obsluha nestojí úplně za hovno, tak se AUTOMATICKY hosta zeptá. Mimo jiné i pro to, že stát se to mně, tak jí ten steak hodím na hlavu, a mohou si ho v kuchyni sežrat sami ... ale za svý. |
Tohle je moje zkušenost a když oba pohledáte na netu, tak i zjistíte, že je to opravdu zaběhnutá záležitost. Btw už u několika steakhousů jsem viděl v menu poznámku, že je steak připraven jako medium rare, pokud si host sám neřekne jinak.
Nevím v jaké restauraci setny byl a ani jsem neviděl jejich jídelníček. Jen píšu, že se restaurace mohla řídit touhle zvyklostí. A pokud nesouhlasil, tak se samozřejmě mohl ozvat. On je platící zákazník. Na druhou stranu jsem toho názoru, že steak připavený jinak než rare, medium rare (ještě toleruji medium) už není steak...
EDIT: Ok, v tom případě jsi jim to měl vrátit.
Už to tu dál nebudu zasírat, protožě mě nic nesere, tak tu v tomhle vláknu nemám co dělat. _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
Naposledy upravil Tojotomi dne st prosinec 22, 2010 11:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:55 pm Předmět: |
|
|
Rare poznám a tohle bylo jak krvavá fontánka. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|