|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:59 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | yggu aby ses nedivil kolik lidí bez papírů brouzdá silnicema |
Nejmenovat proboha
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 11:06 pm Předmět: |
|
|
" Tohle je moje zkušenost a když oba pohledáte na netu, tak i zjistíte, že je to opravdu zaběhnutá záležitost. Btw už u několika steakhousů jsem viděl v menu poznámku, že je steak připraven jako medium rare, pokud si host sám neřekne jinak. "
Pokud je to jsaně uvedeno v menu, pokud možno u steaků, a ne někde vzadu u názvu tiskárny, tak je to samozřejmě jiná pohádka. Jinak prostě obsluha je tam od toho, aby se hosta ptala, nabízela mu, doporučovala, inspirovala jej atd. ... DOBRÁ obsluha. Pokud tak nečiní, je to špatně. V hospě kde si dám hotovku do kila to samozřejmě neřeším, někde, kde si dám steak za víc jak tři kila už to považuji za samozřejmost.
A hřeje mě u srdce, že i "Ano šéfe" Zdenda na to vyjádřil v jednom díle zcela stejný názor
BTW ... ona to navíc není ani tak od obsluhy slušnost, jako pud sebezáchovy. Pokud mi bez ptaní steak přinesou jinak než chci, mají velkou šanci že se stane jedna ze dvou věcí. Nacpu to nasraně do sebe, zaplatím a už se nikdy nevrátím a ještě je právem pomluvím u známých. Hodím jim to na hlavu a oni mi jednak musí udělat nový, jednak ten starý mohou odepsat...navíc opět riskují, že si tu veselou historku nenechám pro sebe. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 11:15 pm Předmět: |
|
|
Tak tak yggu já, protože již hlady šilhavý jsem to do sebe nacpal a při placení jsem se zeptal jestli by pyré nemělo být náhodou slané a steak dělaný déle než 30 sekund.
Odpověď byla, že příště to bude lepší...
O čemž pochybuji a proto se tam už neobjevím. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 11:23 pm Předmět: |
|
|
od doby co se divam na ten porad toho plesateho kuchare Polrajcha, nemam vubec chut nekam jit na jidlo, kdyz vidim jak to nekde vypada a abych mel jistotu, ze to je udelany na urovni, tak to bych musel jit tam, kde to stoji trochu jiny prachy, takze si to hovezi udelam radsi pekne doma a mam jistotu, ze tam nemam chlup z neci prdele :))
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 12:10 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Pokud je to jsaně uvedeno v menu, pokud možno u steaků, a ne někde vzadu u názvu tiskárny, tak je to samozřejmě jiná pohádka. |
Naposledy jsem viděl tuto informaci na první straně před nabídkou všech steaků včetně možných stupňů propečení. Pořád upozorňuji jen na skutečnost, že to je zvyklost udělat steak jako medium rare, pokud si to zákazník nepřeje jinak. Stejně tak je tomu u piva či slivovice. Když si objednáš pivo, tak ti automaticky donesou desítku (pokud mají jednu značku). Pokud mají více značek, tak se maximálně zeptají jakou značku chceš a ne kolika stupňové pivo chceš. Když si objednám slivovici, tak chci pálenku ze švestek a ne, jak si někteří mylně myslí, pálenku z jakéhokoli ovoce ze zahrady...
| ygg napsal: | | A hřeje mě u srdce, že i "Ano šéfe" Zdenda na to vyjádřil v jednom díle zcela stejný názor |
Na tohle můžu těžko reagovat, protože Ano šéfe jsem viděl jednou v životě a pochybuju, že bych trefil tenhle díl.
Můžu tě ujistit, že jako celiak se v restauracích vyptávám hodně často a na poměrně velké detaily, ale zrovna u steaku by mě nenapadlo tohle řešit.
PS: Pokud chcete pokračovat dál v diskusi, tak poproste moderátora ať to tu odstřihne a přesune do nového topiku. Sem už přispívat nebudu, protože jsme s touhle diskuzí úplně mimo mísu a stejně to nikam nepovede . V tomhle threadu si mají lidi ulevit a ne se tu zbytečně nasrat nedejbože něco nového dozvědět...
PPS: Setny pošli mi prosím PM s odkazem na danou restauraci. Dík
EDIT:
| ygg napsal: | | Kam to proboha chodíš ? |
Zpravidla tam, kde mají výběr kvalitních vín. Ale chápu, že to musí být hrozné pomyšlení, když v hospodě je na výběr jen jedna značka piva . V Praze to možná není tak zaběhnuté, protože Pepíci jsou "jiní", ale v menších městech to normálně funguje nemluvě o vesnicích. Ale moje poslední zkušenost je i tak z Prahy. Bylo to toto úterý po hokeji. Stačilo říct tři piva a donesla nám desítky. Mě teda ne, já pivo z jistých důvodů nepiju, objednal jsem si džus. _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
Naposledy upravil Tojotomi dne čt prosinec 23, 2010 7:29 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne prosinec 26, 2010 7:30 pm Předmět: |
|
|
mam dneska nejaky problemy se strankama, nekdy na me pri otvirani topicu vyskoci tohle:
phpBB : Critical Error
Error clearing sessions table
DEBUG MODE
SQL Error : 126 Incorrect key file for table './ronnie_forum/z_forum_sessions.MYI'; try to repair it
DELETE FROM z_forum_sessions WHERE session_time < 1293384286 AND session_id <> '053f92c0fa7d631c74508e3422483346'
Line : 517
File : sessions.php
kdyz dam obnovit, tak je to pak uz vetsinou v klidu..
dalsi vec je, ze se mi nejak nezobrazujou novy prispevky v diskuznim foru na hlavni strance, tak nevim jestli je chyba u me, nebo tady na strankach
edit: ted pri odesilani zas tohle:
Could not insert new word
DEBUG MODE
SQL Error : 145 Table './ronnie_forum/z_forum_search_wordlist' is marked as crashed and should be repaired
INSERT IGNORE INTO z_forum_search_wordlist (word_text, word_common) VALUES ('126', 0), ('517', 0), ('1293384286', 0), ('a16', 0), ('and', 0), ('chyba', 0), ('clearing', 0), ('critical', 0), ('dalsi', 0), ('dam', 0), ('debug', 0), ('delete', 0), ('diskuznim', 0), ('dneska', 0), ('error', 0), ('file', 0), ('for', 0), ('foru', 0), ('from', 0), ('hlavni', 0), ('incorrect', 0), ('jestli', 0), ('kdyz', 0), ('key', 0), ('klidu', 0), ('line', 0), ('mam', 0), ('me', 0), ('mode', 0), ('myi', 0), ('nebo', 0), ('nejak', 0), ('nejaky', 0), ('nekdy', 0), ('nevim', 0), ('nezobrazujou', 0), ('novy', 0), ('obnovit', 0), ('otvirani', 0), ('pak', 0), ('php', 0), ('phpbb', 0), ('pri', 0), ('prispevky', 0), ('problemy', 0), ('repair', 0), ('ronnieforum', 0), ('se', 0), ('sessionid', 0), ('sessions', 0), ('sessiontime', 0), ('sql', 0), ('strance', 0), ('strankach', 0), ('strankama', 0), ('table', 0), ('tady', 0), ('tak', 0), ('to', 0), ('tohle', 0), ('topicu', 0), ('try', 0), ('vec', 0), ('vetsinou', 0), ('vyskoci', 0), ('where', 0), ('zforumsessions', 0)
Line : 234
File : functions_search.php
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2010 7:31 pm Předmět: |
|
|
tu na strankach bude chyba, ja mam ten isty problem _________________ ''Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek.''
Mario Andretti
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2010 7:31 pm Předmět: |
|
|
tu na strankach bude chyba, ja mam ten isty problem _________________ ''Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek.''
Mario Andretti
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2010 7:32 pm Předmět: |
|
|
Mario Andretti
|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2010 7:38 pm Předmět: |
|
|
Nelezie mi to na nervy, pretoze sem nechodim casto s vynimkou posledných dni - ale mal by sa tu spravit poriadok a nepovolovat zakladanie dupliticitných tém dokola . Napriklad na protein je tu hlavna tema.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 12:52 pm Předmět: |
|
|
Hodně mě mrzí, že na mainwebu se stále méně objevují cizopasníkovy články, které jsou fakt naprosto skvělé a naopak stále přibývají články pana Smejkala, které jsou ve většině případů jako vystřižené z MF a úplně k ničemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 12:56 pm Předmět: |
|
|
| Partridge napsal: | | Hodně mě mrzí, že na mainwebu se stále méně objevují cizopasníkovy články, které jsou fakt naprosto skvělé a naopak stále přibývají články pana Smejkala, které jsou ve většině případů jako vystřižené z MF a úplně k ničemu. |
jj
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|