|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
NBD
|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 4:04 pm Předmět: |
|
|
Zila aj na trapeze, velke objemy pri minime tukov. Necakal som takeho hromotlka. A tych 1000 sachrov a podobne, tie fotky su z toho obdobia?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 4:07 pm Předmět: |
|
|
Na to jak Tě nemám rád, musím smeknout před Tvoji kondicí. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 4:09 pm Předmět: |
|
|
| NBD napsal: | | Zila aj na trapeze, velke objemy pri minime tukov. Necakal som takeho hromotlka. A tych 1000 sachrov a podobne, tie fotky su z toho obdobia? |
fotky jsou z obdobi uzivani AS, kazdodennich minimalne 2hod trenincich v posilovne, kdy jsem daval 30-40 serii na partii + hodinu veslovani po treninku. Nic z toho ovsem nikomu nedoporucuji. 1000 sachru jsem tenkrat nezral, to bylo tak okolo 600g
Esko: jenze fotky jsou stare, ted vazim zhruba stejne, ale forma ponekud odlisna _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
parez
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 4:27 pm Předmět: |
|
|
Diky, ale nema cenu to hodnotit, je to minulost..... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 4:58 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | -predevcirem me tak strasne bolel loket, ze jsem se ani nebyl schopnej poskrabat na hlave a myslel jsem, ze mam dotlakovano, vcera o 50% lepsi a dnes uz skoro bez bolesti, ale i tak jsem snizil vahu a dal 10x10 s kratkyma pauzama | Drapere, předevčírem tě bolel loket, tak jsi dnes vybenchoval přesně 2,52x víc než předevčírem :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 5:01 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
Ale o to víc by za celým úspěchem stála dřina, dřina a jenom dřina. A zažít pak ten pocit, že jsi porazil někoho, kdo má větší talent než ty jenom díky tvému poctivému trénování, to je potom něco úžasnýho. Dnes už se AS bere jako samozřejmost, člověk se raduje z vítězství úplně stejně když vyhraje s AS nebo bez, protože ví, že to berou i ostatní okolo, tak proč by měl mít výčitky svědomí, a to je ta chyba. Kdyby na to byly prostředky a finance, tak by nebylo od věci testovat sportovce během celé sezóny, pak by se možná odhodlali soutěžit i ostatní, kteří by rádi něco dokázali na profi úrovni ale naturálně.
EDIT: Jinak nemyslím pouze AS, ale veškeré anabol. látky, které se ve sportu užívají, ať už jsme korektní, když se tu rozebírá tohle téma. |
=>
| Majesty napsal: | Me tady nejvic bavi ze tu mudrujou padesatikilovi kluci kteri zadnej poradnej objem nikdy nevybudujou, a i kdyz by chteli poradnou formu [vetsinou takovou ktera se da udelat jen s AS] tak ji proste naturalne neudelaji, takze breci a stezujou si jak je to strasne nefer ze ti borci ktere obdivujou jaky maji buchty na brise jsou nasypani, a motaji tady veci jako laska ke sportu |
=>
| eSko napsal: | | Draper napsal: |
fotky jsou z obdobi uzivani AS,
| Na to jak Tě nemám rád, musím smeknout před Tvoji kondicí. |
Patetictnost na konci dne je to stejne prene tak, jak jsem rekl ze to je
Naposledy upravil Majesty dne čt prosinec 23, 2010 5:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 5:01 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Draper napsal: | | -predevcirem me tak strasne bolel loket, ze jsem se ani nebyl schopnej poskrabat na hlave a myslel jsem, ze mam dotlakovano, vcera o 50% lepsi a dnes uz skoro bez bolesti, ale i tak jsem snizil vahu a dal 10x10 s kratkyma pauzama | Drapere, předevčírem tě bolel loket, tak jsi dnes vybenchoval přesně 2,52x víc než předevčírem :-) |
at se ti zitra nezapichne v krku kost az budes zrat kapra _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem rád, že se ti u "nás" líbilo.  Ty prohlé osy jsou nepříjemné, ale je tam jedna lehčí celkem rovná a ta těžší kratší je rovná, takže se to nějak dá přežít. Třeba nám tam někdy udělaj radost pod stromeček a koupí novou osu.... Zaujalo mě, jak jsi psal, že se ti ta osa přetáčela v ruce. S tímhle já problémy nemám, asi jsem už zvyklej ty osy chytit tak, aby to ohnutí bylo nahoře... Balóny na zkracovačky jsou fajn, přesně jak píšeš, ne všude je mají, což je škoda.
Co se té zimy týče, dneska to asi ušlo, ale když bylo před pár dny venku -10°C, tak ve Valcu bylo 18°C, a to už teda není moc příjemné. Nicméně normálně je tam tepleji a v létě je naprosto super, když se roztáhnout ta velká okna, takže krásně luftuje čerstvej voňavej vzduch.
Fotky supr - těším se, až sem na jaře prdneš nějakou fotku z naturální top formou.
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 7:05 pm Předmět: |
|
|
Stravuješ se nějak během toho tréninku,protože je to fakt mazec a nedokážu si představit jakou bych asi v půlce tréninku chytnul žravku?:o) _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | eSko napsal: |
Ale o to víc by za celým úspěchem stála dřina, dřina a jenom dřina. A zažít pak ten pocit, že jsi porazil někoho, kdo má větší talent než ty jenom díky tvému poctivému trénování, to je potom něco úžasnýho. Dnes už se AS bere jako samozřejmost, člověk se raduje z vítězství úplně stejně když vyhraje s AS nebo bez, protože ví, že to berou i ostatní okolo, tak proč by měl mít výčitky svědomí, a to je ta chyba. Kdyby na to byly prostředky a finance, tak by nebylo od věci testovat sportovce během celé sezóny, pak by se možná odhodlali soutěžit i ostatní, kteří by rádi něco dokázali na profi úrovni ale naturálně.
EDIT: Jinak nemyslím pouze AS, ale veškeré anabol. látky, které se ve sportu užívají, ať už jsme korektní, když se tu rozebírá tohle téma. |
=>
| Majesty napsal: | Me tady nejvic bavi ze tu mudrujou padesatikilovi kluci kteri zadnej poradnej objem nikdy nevybudujou, a i kdyz by chteli poradnou formu [vetsinou takovou ktera se da udelat jen s AS] tak ji proste naturalne neudelaji, takze breci a stezujou si jak je to strasne nefer ze ti borci ktere obdivujou jaky maji buchty na brise jsou nasypani, a motaji tady veci jako laska ke sportu |
=>
| eSko napsal: | | Draper napsal: |
fotky jsou z obdobi uzivani AS,
| Na to jak Tě nemám rád, musím smeknout před Tvoji kondicí. |
Patetictnost na konci dne je to stejne prene tak, jak jsem rekl ze to je |
jen pro upresneni to co esko napsal bylo pred tim nez draper napsal ze to bylo pri uzivani AS...to jen pro korektnost..
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Moc diky. Vahy nejsou samozrejme nic moc (zatim :-) ) ale to tempo, treninkovy objem a vydrz si celkem chvalim a mozna to bude znit trochu moc sebevedomne, ale jeste jsem nevidel timhle zpusobem nikoho ve svem okoli cvicit a pochybuji, ze by to moc lidi vydrzelo . Ovsem je to jen o treninku, pred par lety bych toho nedal ani polovinu. |
Prčesně to jsem měl na mysli ... a já ti klidně upřímě řeknu, že bych celej trénink s tebou nejspíš nedal, resp. určitě bych to nezvdal, ale s těma váhama v tomhle tempu bych to nedal 100%, takže proto máš muj obdiv a i když já cvičim za jiným účelem, tim pádem jinak, tak i tak je tohle pro mě motivující ;) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 11:58 pm Předmět: |
|
|
Super, já budu od teď hlídanej a bude prověřeno vše co napíšu. Ale Majesty, jestli Tě můžu poprosit, přenech tu práci někomu schopnýmu, takhle to vypadá spíš, že si děláš prdel sám ze sebe  Mimochodem, drejp je teď čistej, a proto má můj obdiv, že přesto zvládá tréninky, které měl i na anabolikách, takže Tvé patlání s těmi mými příspěvky a drejpovým dohromady byla ztráta času, mezitím jsi mohl udělat něco pro své tělo, třeba se jít ven provětrat, protože Ti ty AS nějak vlezly na hlavu
Další reakce kdyžtak do PM, drejpovi to tu zasírat nebudem, na to ho moc nemám rád. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 4:11 am Předmět: |
|
|
ING: jo jo libilo se mne tam a obcas tam asi zavitam, opravdu sympaticke fitko a zvlast vcera dopoledne, kdy tam celou dobu opravdu nikdo nebyl az na par lidi, kteri se v tech velkych prostorach ztratili :) Take se mne tam libi ty jednorucky, ty jsou naprosto skvely. A co se tyka tech os, mas pravdu, ze zalezi, jak to chytnes, pokud jsem to chytl blbe, tak se mne to protacelo, pokud dobre, tak ne.
redvous: posledni jidlo pred treninkem je tak minimalne 3-4 hodiny, behem treninku nic jen voda, po treninku zadne PTN a az prijdu domu, tak ovesna kase a protein, pak nejaky zeleninovy salat s cottage a sunkou, pak zase ovesna kase a protein a takhle porad dokola :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|