Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 306, 307, 308 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
Inception u někoho doplatil na to, že rozhodně nebyl očekávanej jako klasická střílečka, ten myšlenkovej podtext tam - se vší úctou - hraje až druhý housle. Nicméně mně se to líbilo hafa :-)

to je fakt, tim to asi bude.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
c87

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
hovnival napsal:
guruhonza napsal:
Inception.... hehe... DiCapria (taky) rád nemám, mám stejněj problém jako někdo výše. Tenhle herec mi do těchto filmů nesedí.... ale tady problém nebyl v tomhle.
Pro mě to je film s zajímavou myšlenkou (samozřejmě proti Matrixu slabší), bohužel se ale ten film postupně stává americkou střílečkou, což je škoda... ten film je pro mě tak na 75-80%
Ještě je škoda, že se ten film podělá až na konci, většinou to bejvá naopak...
hm na csfd to ma 90 tku a hodne lidi tam tvrdi, bez debat nejlepsi film 2010 ... :) Jinak ctete na tom csfd ty komentare ? Nektery ty komenty, jak dokazou ten film paradne rozlozit, ja to uplne zeru, jednou sem ty posrany komenty cetl 2 hodiny v kuse :))

na imdb to má 9,0 ... každopádně tohle je mi uplně jedno =)
Pro mě to nejlepší film rozhodně není, každopádně je určitě lepší, než loňský oskarový Hurt locker (pro mě odpad), ale letos tenhle film poráží například Black Swan... (famozní Natali Portman)... i Shutter Island je lepší
Jinak letošek byl spíš průměrnej, příští rok by mělo být víc filmových pecek

edit: ... ještě Alenka, Prince of Persia a The Town považuju za povedenější

dufam ze toto myslis len ako megaIRONIU, tieto 3 sracky mali k prepracovaniu asi tak daleko ako ja na severny pol...

Pociatok pre mna vytaz i preto ze nieje fakt tento rok z coho vyberat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alenka byl teda totální odpad.. Princ budiž, hru mám rád a nebýt toho, že máme tak dementní kino (2x skočil v ději o pár minut náhodně vpřed; nepočítám skoro 2měsíční zdržení od premiéry v ČR do uvedení filmu v mém městě), tak bych ten film hodnotil velmi kladně.. ač jako nenáročný divák
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alenka je neskutečně vtipnej film... tenhle žánr uplně nesnáším, každopádně nejen Johnny dokázal tenhle film vytáhnout ...

Prince of Persia - proti Titánům absolutní špička, a i proti ostatním fantasy špička... za poslední dobu sem neviděl lepší film tohodle ražení
Jake fantastickej, což je teda vždycky... ono pokud dokáže zahrát Donnieho Darka, tak pak je všechno snadný

The Town - z absolutně neoriginálního nápadu udělanej originální film, kterej není jen otom, očem jsou ostatní podobný filmy... režírovanej Affleckem, kterej ukázal, že i jako režisér má neskutečnej talent
Jinak největší překvapení roku
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tu Alenku sem nevidel, ale tet sem juknul trailer a podivam se na to, protoze presne takove ulety Johny dokaze zahrat neskutecne, aj v tovarne na cokoladu byl paradni a to je podobne trhla role :)
Bombay

PříspěvekZaslal: ne prosinec 26, 2010 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
Bombay napsal:
Tak konečně shlédnut Počátek. Dobrý film, má slabší chvilky , ale obecně 9/10.

ja som teda ziadne nepostrehol

Jsou to jen mušky, nepodstatné pro děj. Jako střelce mě sere, že se při hromadné přestřelce do jejich auta/autobusu nestal z auta šrot, ale zvesela odrážel střelbu. Takže pičovina

Kdo odmítá Lea jako charakterního herce, ten dle mě žije ještě v minulosti a Bravíčkách. Di Caprio je již dlouho výborný herec (viz. komenty výše).

A že by to byl akční film, to mi moc nepřijde. Až do závěrečné trochu zbytečně dlouhé akční dobývačky pevnosti tam moc rušivé střelby není.
Bombay

PříspěvekZaslal: ne prosinec 26, 2010 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
Bombay napsal:
Tak konečně shlédnut Počátek. Dobrý film, má slabší chvilky , ale obecně 9/10.

ja som teda ziadne nepostrehol

Jsou to jen mušky, nepodstatné pro děj. Jako střelce mě sere, že se při hromadné přestřelce do jejich auta/autobusu nestal z auta šrot, ale zvesela odrážel střelbu. Takže pičovina

Kdo odmítá Lea jako charakterního herce, ten dle mě žije ještě v minulosti a Bravíčkách. Di Caprio je již dlouho výborný herec (viz. komenty výše).

A že by to byl akční film, to mi moc nepřijde. Až do závěrečné trochu zbytečně dlouhé akční dobývačky pevnosti tam moc rušivé střelby není.
Bombay

PříspěvekZaslal: ne prosinec 26, 2010 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smazáno podruhé.
Bombay

PříspěvekZaslal: ne prosinec 26, 2010 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ku*va co to je??? Ted mám vlastní stránku, bo mi jebe počítač
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 26, 2010 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Death Race 2
herecký obsazení docela zajímavý, ikdyž uplně jiný, než v jedničce... čekal jsem smutnou nepovedenou dvojku, ostatně jak to normálně bejvá... ale zklamanej z toho filmu nakonec nejsem, navíc konec byl špičkovej ;)
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 26, 2010 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Death Race 2
herecký obsazení docela zajímavý, ikdyž uplně jiný, než v jedničce... čekal jsem smutnou nepovedenou dvojku, ostatně jak to normálně bejvá... ale zklamanej z toho filmu nakonec nejsem, navíc konec byl špičkovej ;)

Dík za tip, stahuju a těším se, tenhle žánr můžu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 26, 2010 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
guruhonza napsal:
Death Race 2

Dík za tip, stahuju a těším se, tenhle žánr můžu

GL já to stáhl až napočtvrté se zvukem a celkově se mi daří poslední dobou stahovat filmy bez zvuku = (
Bombay

PříspěvekZaslal: po prosinec 27, 2010 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak po shlédnutí Kick Ass začínám pociťovat jistou přitažlivost k brutálním jedenáctiletým holčičkám s fialovou parukou
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po prosinec 27, 2010 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Tak po shlédnutí Kick Ass začínám pociťovat jistou přitažlivost k brutálním jedenáctiletým holčičkám s fialovou parukou

kulinsky je prej venku na propustku, tak mu zavolej a muzete pokecat
Marky V.

PříspěvekZaslal: po prosinec 27, 2010 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden z nejlepších filmů z vězeňského prostředí:
http://www.csfd.cz/film/267462-cela-211-vezenske-peklo/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 306, 307, 308 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: