|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | Inception u někoho doplatil na to, že rozhodně nebyl očekávanej jako klasická střílečka, ten myšlenkovej podtext tam - se vší úctou - hraje až druhý housle. Nicméně mně se to líbilo hafa :-) |
to je fakt, tim to asi bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
c87

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 9:32 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | hovnival napsal: | | guruhonza napsal: | Inception.... hehe... DiCapria (taky) rád nemám, mám stejněj problém jako někdo výše. Tenhle herec mi do těchto filmů nesedí.... ale tady problém nebyl v tomhle.
Pro mě to je film s zajímavou myšlenkou (samozřejmě proti Matrixu slabší), bohužel se ale ten film postupně stává americkou střílečkou, což je škoda... ten film je pro mě tak na 75-80%
Ještě je škoda, že se ten film podělá až na konci, většinou to bejvá naopak... | hm na csfd to ma 90 tku a hodne lidi tam tvrdi, bez debat nejlepsi film 2010 ... :) Jinak ctete na tom csfd ty komentare ? Nektery ty komenty, jak dokazou ten film paradne rozlozit, ja to uplne zeru, jednou sem ty posrany komenty cetl 2 hodiny v kuse :)) |
na imdb to má 9,0 ... každopádně tohle je mi uplně jedno =)
Pro mě to nejlepší film rozhodně není, každopádně je určitě lepší, než loňský oskarový Hurt locker (pro mě odpad), ale letos tenhle film poráží například Black Swan... (famozní Natali Portman)... i Shutter Island je lepší
Jinak letošek byl spíš průměrnej, příští rok by mělo být víc filmových pecek
edit: ... ještě Alenka, Prince of Persia a The Town považuju za povedenější |
dufam ze toto myslis len ako megaIRONIU, tieto 3 sracky mali k prepracovaniu asi tak daleko ako ja na severny pol...
Pociatok pre mna vytaz i preto ze nieje fakt tento rok z coho vyberat
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 9:50 pm Předmět: |
|
|
Alenka byl teda totální odpad.. Princ budiž, hru mám rád a nebýt toho, že máme tak dementní kino (2x skočil v ději o pár minut náhodně vpřed; nepočítám skoro 2měsíční zdržení od premiéry v ČR do uvedení filmu v mém městě), tak bych ten film hodnotil velmi kladně.. ač jako nenáročný divák
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 10:02 pm Předmět: |
|
|
Alenka je neskutečně vtipnej film... tenhle žánr uplně nesnáším, každopádně nejen Johnny dokázal tenhle film vytáhnout ...
Prince of Persia - proti Titánům absolutní špička, a i proti ostatním fantasy špička... za poslední dobu sem neviděl lepší film tohodle ražení
Jake fantastickej, což je teda vždycky... ono pokud dokáže zahrát Donnieho Darka, tak pak je všechno snadný
The Town - z absolutně neoriginálního nápadu udělanej originální film, kterej není jen otom, očem jsou ostatní podobný filmy... režírovanej Affleckem, kterej ukázal, že i jako režisér má neskutečnej talent
Jinak největší překvapení roku
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 10:17 pm Předmět: |
|
|
tu Alenku sem nevidel, ale tet sem juknul trailer a podivam se na to, protoze presne takove ulety Johny dokaze zahrat neskutecne, aj v tovarne na cokoladu byl paradni a to je podobne trhla role :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne prosinec 26, 2010 10:33 am Předmět: |
|
|
Smazáno podruhé. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2010 2:07 pm Předmět: |
|
|
Death Race 2
herecký obsazení docela zajímavý, ikdyž uplně jiný, než v jedničce... čekal jsem smutnou nepovedenou dvojku, ostatně jak to normálně bejvá... ale zklamanej z toho filmu nakonec nejsem, navíc konec byl špičkovej ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne prosinec 26, 2010 2:14 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Death Race 2
herecký obsazení docela zajímavý, ikdyž uplně jiný, než v jedničce... čekal jsem smutnou nepovedenou dvojku, ostatně jak to normálně bejvá... ale zklamanej z toho filmu nakonec nejsem, navíc konec byl špičkovej ;) |
Dík za tip, stahuju a těším se, tenhle žánr můžu _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2010 4:03 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | guruhonza napsal: | Death Race 2
herecký obsazení docela zajímavý, ikdyž uplně jiný, než v jedničce... čekal jsem smutnou nepovedenou dvojku, ostatně jak to normálně bejvá... ale zklamanej z toho filmu nakonec nejsem, navíc konec byl špičkovej ;) |
Dík za tip, stahuju a těším se, tenhle žánr můžu |
GL já to stáhl až napočtvrté se zvukem a celkově se mi daří poslední dobou stahovat filmy bez zvuku = (
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 2:17 pm Předmět: |
|
|
Tak po shlédnutí Kick Ass začínám pociťovat jistou přitažlivost k brutálním jedenáctiletým holčičkám s fialovou parukou _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 2:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|