2/ kliky na bradlech + mini band bench v supersérii:
4x8 + 4x12-15
3/ upažování s JR
15x10kg
12x12,5kg
10x15kg
8x17,5kg
6x20kg + 20x5kg
4/ JR biceps + fr. tlaky s EZ v leže v supersérii:
5x10kg + 6x30kg
5x15kg + 6x35kg
5x20kg + 5x40kg
5x25kg + 5x45kg
5x30kg + 5x50kg
4x35kg + 5x55kg
+ další estetické pumpování bicepsů a tricepsů - asi 4 série
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
- 20 minut intervalovka na elipticalu (5 minut zahřátí a pak itervaly 30s těžce / 60s lehce, TF do 180 v těžkym intervalu, v lehkym dolu na cca 150-155)
- 15 sérií na záda (lehce, různý pumpování na kladkách)
- 3x 500m veslo (cca 2:30, 2:20 a 2:05)
strečink
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
2/ cg bench s pauzou na hrudníku:
3x60kg
3x80kg
3x90kg
3x100kg
3x110kg
3x120kg
7x100kg
...poctivý pauzy, žádný ojebávky :)
3/ tlaky s VČ za hlavou ve stoje:
5x40kg
5x45kg
5x50kg
5x55kg
5x60kg
3/ EZ biceps + EZ fr. press triceps:
8+8x30kg
8+8x35kg
8+8x40kg
8+8x45kg
8+6x50kg
+ zdravotní pumpin bicepsu na scotovce a tricepsu na kladce: 2 série po 30-50 opakováních
Všechno bez bandáží, od 170 pásek. Silově byla rezerva ještě docela slušná, minimálně 10-15kg na tři opakování by ještě přihodit šlo, ale úpony kvadricepsů se po několika měsících bez poctivého těžkého dřepování tvářily poněkud rozpačitě, takže jsem se spokojil s tímhle. Dřepovat budu spíš lehčí váhy a do intenzity vyjedu tak maximálně jednou za měsíc. Evidentně to k rozumný silový formě bohatě stačí.
2/ shyby:
6x5
S úplným vyvěšením v dolní pozici, pohyb začínal stáhnutím lopate, vynikající věc na spodní fixátory, díky za tip grime :)
3/ JR pullover:
5 sérií po 8-10 opakování se 30-40kg
Snaha o vyřazení prsních svalů a tricepsů, se zaměřením na latissimy a serratus.
4/ přítahy horní klady s lanem vleže na balónu:
4x15-20
5/ lýtka + břicho:
6 supersérií + 2 série šikmý břicho (přehazování kotouče přes hlavu, tuším že to má i nějaký název, ale neznám ho)
hodně strečinku
...a motivační video
1/ JR tlaky incline:
5x30kg
5x35kg
5x40kg
2x5x45kg
5x50kg
12x40kg
2/ supermini band bench:
6x do selhání (25-15 opakování v sérii)
3/ JR biceps + kliky na bradlech v supersérii:
6x15kg + 8
6x20kg + 8
6x25kg + 8
6x30kg + 8
4x35kg + 8
4/ Biceps na scotovce + extenze JR za hlavou v sedě v supersérii:
15x něco + 12x30kg
15x něco + 12x35kg
12x něco + 12x40kg
10x něco + 12x45kg
10x něco + 12x50kg
10x něco + 8x55kg
10x něco + 8x60kg
završeno sérií na biceps a triceps na kladce po cca 60 opakováních
Do 185 nadhmatem bez pásku. Bylo to nějaké líné, ala na jedničce s 220 se konečně dostavil pocit lehkého explozivního provedení, tak jsem zkusil 235. Bylo to už docela vydřený, rezerva minimální. 160 bez pásku a dvacka zase nevyšla, pěknej opruz :)
3/ předkop levá a pravá na střídačku:
5x10
břicho 5 sérií na balónu
strečink důkladně
Příjemné, ale na víc nebyla energie, tak jsem se omezil na nezbytné minimum, co bych se dřel :)
A zas jedno motivační:
Po čtvrtečních mrtvolách jsem byl dneska docela rozbitej (vzpřimovače, nohy) a navíc jsem mírně nachcípanej, takže energie a síla se vytratily neznámo kam. Tak jsem alespoň vydatně pumpoval ruce v rámci projektu "ruce jako Poundstone"
jen lehce s trochu pozměněnou technikou - širší úchop, osa výš, lokty víc dopředu, snaha o výraz do polo (pokud se tak dá nazvat to zhoupnutí z výponu do neznatelně pokrčených kolen) .... nebylo to špatný, dám tomu šanci
2/ cg bench s pauzou na hrudníku:
3x60kg
3x80kg
3x90kg
3x100kg
3x105kg
3x110kg
3/ JR tlaky incline:
6x30kg
6x35kg
6x40kg
6x45kg
10x35kg
5 supersérií výponů + břicho na balónu
3 série těžkejch - úklonů s JR (40-60kg)
hodně strečinku
Dřep příjemnej, rezerva, tahy taky
2/ supermini band bench:
25, 25, 20 a 15 opakování
3/ kliky na bradlech:
15,15,12,12
4/ upažování:
20,20,20 supermini band
40 mini band
5/ biceps s VČ + EZ fr. press na střídačku
4x 20-25 opakování
+ 1 série kladka na triceps cca 80 opakování
Pain tolerance training ve stylu Poundstona :) Bolelo fakt všechno
Michale chci se zeptat. Vždy když koukám na ty tréninky tvoje nebo teď sleduju třeba Kennetha Nowickise na MM a ten taky jezdí "jen" například trojky do určité váhy, ale nikdy jsem neviděl že byl třeba up to 3x3 nebo tak něco. Není to moc malej objem tréninku ? :)
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Michale chci se zeptat. Vždy když koukám na ty tréninky tvoje nebo teď sleduju třeba Kennetha Nowickise na MM a ten taky jezdí "jen" například trojky do určité váhy, ale nikdy jsem neviděl že byl třeba up to 3x3 nebo tak něco. Není to moc malej objem tréninku ? :)
Zjistil jsem že čím víc let mám odcvičeno, tím míň mi stačí abych se třeba na dřepu a tahu dostal do slušný formy. Nevýhoda je ta, že čím víc zvedám, tím rychleji mě to odpálí, když to s tim tréninkovym objemem přeženu. Ale taky jsem si řikal že to trochu šidim, tak asi budu ob týden střídat trénink up to 3RM a 5x3 nebo něco na ten způsob.
cizo zlenivel, ale je dobre ze si to vie aspon zdovodnit
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru