Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sloty

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere kouknul jsem ti po 100 letech do logu a zase jsem o něco přišel ty si měl nějaký další zranění ještě po tom koleni?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty napsal:
Drapere kouknul jsem ti po 100 letech do logu a zase jsem o něco přišel ty si měl nějaký další zranění ještě po tom koleni?

omg nastesti ne, jen to koleno porad.....
Sloty

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je dobře, ale jakto že zvedáš tak málo teda? Pamatuju si že si vždycky zvedal docela váhy...
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty napsal:
Tak to je dobře, ale jakto že zvedáš tak málo teda? Pamatuju si že si vždycky zvedal docela váhy...

Ja si nemyslim ze to jsou hovno vahy, kdyz se podivas dozadu v logu tak mel celkem dlouhou pauzu, takze je jasne ze hned po pauze nebude davat to co predtim. Navic uz nesype.
Paye

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty napsal:

protože je naturál.
keba

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:
Sloty napsal:

protože je naturál.

člověk co bral už nikdy naturál nebude čistej bejt ale může!
Paye

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Paye napsal:
Sloty napsal:

protože je naturál.

člověk co bral už nikdy naturál nebude čistej bejt ale může!

v podpisu má, že je naturál
Sloty

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to nemyslel zle jen mi přišlo že dřív zvedal hodně prostě a ted mi přijde že zvedá málo což je divný tak jsem myslel jestli neměl zas nějakou pauzu kvůli dalšímu zranění třeba
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty napsal:
Já to nemyslel zle jen mi přišlo že dřív zvedal hodně prostě a ted mi přijde že zvedá málo což je divný tak jsem myslel jestli neměl zas nějakou pauzu kvůli dalšímu zranění třeba

NAvic sam rikal ze ty maxka mel v dobe kdy byl juiced a navic mel jeste v poradku tu nohu, to ti taky udela dost. Hlavne treba u MT se dost nohy pouzivaji.
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:
Sloty napsal:

protože je naturál.

to neni ten hlavni duvod. (btw zvlastni, ze cokoliv se tyka AS, tak se vzdy ozves jako prvni pokud zrovna Supporter neni u PC )

Sloty: zvedam ted co zvedam, beru to cviceni trochu jinak nez vetsina vas tady, mam ruzna obdbi, kdy chci mit svaly a silu a nebo nechci a jsem schopnej ztratit skoro vse a vubec mne to nevadi a podle toho mam i kolisajici vysledky, vic to prosim neres a prestante mne tu prosim dal rozebirat picoviny
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 06, 2011 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

6/1 TRENINK c. 32

bench press
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5
-sice jsem mel puvodne v planu nechat vahu z minule stejne tak jako u nasledujicich 2 cviku, ale citil jsem se vyborne a tak jsem pridal na cilenych 5x5x100kg, cimz jsem vyrovnal sve naturalni maximum pro 5 opakovani cca 3 roky zpet a s potesenim musim rict, ze krome posledni serie, ktera uz byla na krev, to nebylo ani moc tezke. Take jsem zmenil techniku oproti drivejsku, kdy jsem cinku odrazel od hrudniku, coz jsem se ted odnaucil, dolu to jedu pomalu, dotku se hrudniku, ale neodrazim cinku a nahoru rychleji.

mrtvy tah
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
-bench me neskutecne nakopl, a tak jsem pridal i tady 155 nebo 160, to uz je fuk, Predminule ty 5ky se 155kg nebyly nejhorsi, a tak jsem vedel, ze 160 musi jit taky. Prvni serie hodne lehka, pak to tezklo, ale ani tady, krome 5. serie, ktera se nejak nepovedla technicky, vse relativne v pohode. Myslim, ze sila roste i proto, ze uz podstatne vice muzu pokrcit nohy (nohu) a tlacit tak prdel vic dolu, coz se na sile hodne projevi. I uchop prekvapive celkem v pohode a zatim vse bez pasu. Sice jsem chtel skoncit na 5kach se 160kg, ale tady mam pocit, ze bych to mohl jeste posunout, zvlast pokud budu moct vice zapojovat nohy. Zatim jsem ale stale 20kg pod maximem pro 5x5, i kdyz tenkrat jsem cinku odrazel od zeme, ted vse poctive pokladam a kdo to nedela, tak doporucuji se to naucit

premisteni a tlak
70kg x 6
70kg x 6
70kg x 6
70kg x 6
70kg x 6
70kg x 6
70kg x 6
-po mrtvolach jeste vic nabuzenej nez po benchu:) takze i tady pridano 2,5kg a naprosto super. Sice tezke, ale dnes to technicky sedlo snad jeste lepe a porad nechybi dynamika. Jen u poslednich 2 serii u posl. opakovani mne cinka vypadavala z rukou, a tak jsem si ji musel polozit a znovu chytit.

bicepsovy zdvih VC
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
-pridal jsem jedno opakovani do kazde serie a stale celkem v pohode, ale je zvlastni, ze kdyz si tam nalozim 15kg zavazi + zbytek, tak je to celkem vyrazne lehci, nez kdyz si tu samou vahu nalozim treba z 10kg a mensich zavazi, coz mne potvrdilo uz hodne lidi :)

kliky na bradlech
Drejprd + 5kg x 10
Drejprd + 5kg x 10
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
-dnes jsem zkusil pridat, mezi chodidla jsem si dal 5kg jednorucku, prvni serie s malou rezervou, ostatni uz nadoraz. 3. serie asi nejhorsi, to jsem tech 8 opakovani malem ani nedal a ani jsem nedoufal, ze dam pak jeste dalsi 3 po 8, no ale dal, i kdyz pauzy byly delsi. Sedlo to ale pekne

pritahy VC
90kg x 9
90kg x 9
90kg x 9
90kg x 9
90kg x 9
-minule ty 95ky nebyly zrovna nejhezci, tak jsem 5kg ubral a slo to mnohem lepe

tlaky JR hlavou nahoru
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
-po delsi dobe za jednorucky, zrovna moc v oblibe tneto cvik nemam, protoze sila odchazi hodne rychle a take ze odchazela, ale sedlo to pekne, posledni ale ultra na krev.

superserie: uzky bench + bicepsovy zdvih JR v sede
70kg x 10 + 17,5kg x 10
70kg x 10 + 17,5kg x 10
70kg x 10 + 17,5kg x 10
70kg x 10 + 17,5kg x 10
70kg x 10 + 17,5kg x 10
-i u doplnku je potreba jednou za cas neco prihodit, a tak jsem to zkusil a naprosto v pohode. Nevim proc, je bicepsovy zdvih JR v sede mne vzdy pripada lehci nez ve stoje a i to lepe bere

upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
10kg x 17
10kg x 17
10kg x 17
10kg x 17
10kg x 17
-rychlovka, pauzy jen par sekund,super cvik na zadni delty

pullover
30kg x 20
30kg x 20
30kg x 20
30kg x 20
30kg x 20
-vahal jsem, jestli nejakou ss na prsa a zada na kladkach nebo pullover a preci jen pullover je komplexnejsi cvik pro cely vrsek tela, takze vyhral. Dokonale protazeni na zaver treninku.

kolo
30 minut
-paradni tempo, uvidime, kdy se to zacne negativne projevovat na sile Nevim, jestli je to tim, ale kdyz jsem to dal minle po treninku, tak jsem dalsi den nemel vubec zadnou svalovku

TIME: 130 minut + 30 minut kolo

-trenink bez jednine chyby. Nevim, co delam jinak nez drive, ale takhle krasne mne sila snad nikdy bez "pomocniku" nerostla a asi i proto me to ted tak strasne bavi. V lete, kdy jsem mel o 10kg mene jsem mel bench 7x5x90kg (ted to same se 100kg), mrtvolu 5x5x140kg na krev (ted 7x5x160 v pohode) a premisteni a tlak 10x6x60kg (ted 7x6x70kg), takze to zase az takove zlepseni neni,kdyz tak na to koukam a kdyz vezmu v potaz, ze ted mam o 10kg vice, ale jeste bych to nekde rad posunul, tak uvidime. Ted asi 2 dny volna preci jen cvicim zakladni cviky obden a kdyz mne sice nic neboli, tak tu rege nechci podcenovat, hlavne zada asi dostavaji zabrat, ale jak rikam, nic nastesti neboli. Jen kardio alespon 1 den.

Naposledy upravil Draper dne čt leden 06, 2011 11:32 am, celkově upraveno 1 krát
Culda13

PříspěvekZaslal: čt leden 06, 2011 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kde na to bereš sílu ?
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 06, 2011 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
kde na to bereš sílu ?

v hlave a v jidle :) ale zadne extra vykony to zatim nejsou, jedine co si sam pochvalim je to, ze tyhle 2-3 hodinove treninky vydrzim na jeden zatah a ani nemam pocit, ze jsem znicenej, naopak z posilovny odchazim s vetsi energii nez se kterou do ni jdu :)

Jak uz jsem nedavno psal, na podzim jsem mel velkou krizi, sila sla dolu, nebavilo me to, mel jsem ke cviceni vylozene odpor, a tak jsem se na to na par tydnu vykaslal a zacal zrat, pak jsem zmenil fitko, vse jsem silene podsekl, bench jsem zacinal na nejakych 50kg, mrtvolu na 80kg, premisteni a tlak na 40kg podobne i doplnky a postupne jsem pridaval bud v kazdem treninku nebo obtrenink, nekdy vahu, nekdy pocet opakovani atd a takhle jedu porad a zatim to funguje perfektne. Take je samozrejme fakt, ze uz jsem tyhle vahy i vetsi zvedal, takze svalova pemet hraje take roli a posledni vec je strava, jim mnohem vic nez predtim.
nanobeast

PříspěvekZaslal: čt leden 06, 2011 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejdřív sem byl dost skeptický..ale docela ti fandim poslední dobou^^
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 06, 2011 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
Nejdřív sem byl dost skeptický ..ale docela ti fandim poslední dobou^^

a procpak? :)
jinak diky

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: