|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spekounP
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 2:01 pm Předmět: |
|
|
Ono to je u zakladnich cviku jen o 2,5-5kg vic nez minule, ale takto na pohled to vypada lepe, protoze jsou to cela zaokrouhlena cisla :)) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
benchpress se 100kg
mrtvola se 160kg
premístění a tlak se 70kg
přítahy v předklonu s 90kg
kliky na bradlech pri TH nad 100kg s přídavnou zátěží
atd
všechno v X sériích a v jednom trenálu
z toho bych se já asi posral
to uz neni lidskej trenink
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | nanobeast napsal: | | Nejdřív sem byl dost skeptický ..ale docela ti fandim poslední dobou^^ |
a procpak? :)
jinak diky |
no me osobne odrovna hodina ve fitku..a nezeru malo a pribiram tezko..takze predstavit si tvuj trenink tak sem asi po 14 dnech vysekanej na kost^^ ale libi se my jak ti to sedi a bavi te to..
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 3:21 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: |
benchpress se 100kg
mrtvola se 160kg
premístění a tlak se 70kg
přítahy v předklonu s 90kg
kliky na bradlech pri TH nad 100kg s přídavnou zátěží
atd
všechno v X sériích a v jednom trenálu
z toho bych se já asi posral
to uz neni lidskej trenink |
To víš, návštěvníci z jiné galaxie mají jiná měřítka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 4:06 pm Předmět: |
|
|
me by zajimalo co tak zazracneho papka, ze mu to tak jde. Nedavno jsi myslim psal, ze jen dve veci ( ovesnou kasu a druhou nevim ). _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
| elnino napsal: | me by zajimalo co tak zazracneho papka, ze mu to tak jde. Nedavno jsi myslim psal, ze jen dve veci ( ovesnou kasu a druhou nevim ). |
ovesnou kasi s proteinem (hodne kase, hodne proteinu ), kila zeleniny (zeleninove salaty do toho vzdy prdnu nejake tvarohove pomazanky, pripadne trochu cottage a kureci sunku nebo tak neco). _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 4:24 pm Předmět: |
|
|
takze Tvuáj celodenni prijem bilkovin je z vetsi casti pouze z protejnaku? _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
hmm.. tazka mrtvola a tazky bench v jednom treningu je fakt sila. Pocuj, tu mrtvolu chodis akym uchopom? A fakt vazis 100?
slusna vaha..to by som musel byt na infuziach cely den aby som sa dokazal tak vyzrat. Good for you :)
Naposledy upravil seeya dne čt leden 06, 2011 4:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | hmm.. tazka mrtvola a tazky bench v jednom treningu je fakt sila. Pocuj, tu mrtvolu chodis akym uchopom? A fakt vazis 100? |
prave ze mrtovla a bench se vyborne doplnuji a po benchu se mne vzdy taha velmi dobre, dokonce lepe nez, kdybych ho nejel
predminuly tyden jsem se vazil, mel jsem 111kg ale chci tak 106-107 max _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 4:40 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | seeya napsal: | | hmm.. tazka mrtvola a tazky bench v jednom treningu je fakt sila. Pocuj, tu mrtvolu chodis akym uchopom? A fakt vazis 100? |
prave ze mrtovla a bench se vyborne doplnuji a po benchu se mne vzdy taha velmi dobre, dokonce lepe nez, kdybych ho nejel
predminuly tyden jsem se vazil, mel jsem 111kg ale chci tak 106-107 max |
a tu mrtvolu tahas fakt nadhmatom alebo sa mi to len zdalo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
nene nadhmatem nikdy, to bych neudrzel. Leva nadhmat, prava podhmat, vim, ze by se to melo alespon stridat, ale vzdy to delam takto a zadnou svalovou disfunkci nepozoruji _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Draper napsal: | | nene nadhmatem nikdy, to bych neudrzel. Leva nadhmat, prava podhmat, vim, ze by se to melo alespon stridat, ale vzdy to delam takto a zadnou svalovou disfunkci nepozoruji |
Mám tě prohlídnout? |
ty ne, ale nejaka tvoje kolegyne by mohla :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|