|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: st leden 05, 2011 6:15 pm Předmět: |
|
|
Zkouška z fyziky materiálů, náš profesor se asi zbláznil a chce po nás každou hovadinu, z prvního termínu udělali zkoušku 2 lidi xD z 13 _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dzilek

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
Když polykám tabletky s kloubní výživou, občas mi uvázne v krku. Nechuť. Vždy přemýšlím zda půjde konečně do žaludku a nebo s obědem ven ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Čebyšev
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 8:26 pm Předmět: |
|
|
| Čebyšev napsal: | ti_dva_nad_mablungem: hoši, to chce jenom překonat tu lenost a aspoň chvilku se učit |
Co to po nich chceš? Studenti mají prohánět sukně, chlastat, vyvádět blbosti a vydělávat si na všechny tyhle věci. Kde mají vzít na učení čas? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 10:39 pm Předmět: |
|
|
Leze mi na nervy tréninkové volno... když já bych trénoval pořád :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Čebyšev
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Mablung napsal: | | Čebyšev napsal: | ti_dva_nad_mablungem: hoši, to chce jenom překonat tu lenost a aspoň chvilku se učit |
Co to po nich chceš? Studenti mají prohánět sukně, chlastat, vyvádět blbosti a vydělávat si na všechny tyhle věci. Kde mají vzít na učení čas? :-) |
Takhle jsem se neučil už hodně dlouho a při tom stíhám plnit i Mablungův scénář:D |
mablung: to je jenom výsada, která plyne z toho, že máš čas mezi učením nemůžeš to zas tak ojebávat (tzn. chce to najít i trošku času na učení)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 10:46 pm Předmět: |
|
|
Taky musím napsat, že mě sere zkouškový... bohužel je to moje první zkouškový, takže absolutně netuším, co mám očekávat od těch zkoušet.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 10:50 pm Předmět: |
|
|
když už si všichni stěžujete na školu....mě poslední dobou taky sere ještě víc než obvykle (se divim že to ještě de)
|
|
| nahoru |
|
 |
Čebyšev
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 10:53 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | když už si všichni stěžujete na školu....mě poslední dobou taky sere ještě víc než obvykle (se divim že to ještě de) |
ty neser, jseš v prváku nebo v druháku na střední... to je, jak se v Brně říká, "Lygracy"
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 10:57 pm Předmět: |
|
|
| Čebyšev napsal: | | grogy napsal: | | když už si všichni stěžujete na školu....mě poslední dobou taky sere ještě víc než obvykle (se divim že to ještě de) |
ty neser, jseš v prváku nebo v druháku na střední... to je, jak se v Brně říká, "Lygracy" |
v prváku....ty neser, prvák je horší jak vejška...
btw. to video v tvým popisu mě začíná srát...
|
|
| nahoru |
|
 |
Čebyšev
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 10:59 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Čebyšev napsal: | | grogy napsal: | | když už si všichni stěžujete na školu....mě poslední dobou taky sere ještě víc než obvykle (se divim že to ještě de) |
ty neser, jseš v prváku nebo v druháku na střední... to je, jak se v Brně říká, "Lygracy" |
btw. to video v tvým popisu mě začíná srát... |
jestli budeš někdy na vejšce, tak si tyo zrekpituluj
a kuk VVV na podpis
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 11:00 pm Předmět: |
|
|
| Čebyšev napsal: | | grogy napsal: | | Čebyšev napsal: | | grogy napsal: | | když už si všichni stěžujete na školu....mě poslední dobou taky sere ještě víc než obvykle (se divim že to ještě de) |
a kuk VVV na podpis |
já se tam nechystám, takže rekapitulace asi nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
Čebyšev
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 11:02 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Čebyšev napsal: | | grogy napsal: | | Čebyšev napsal: | | grogy napsal: | | když už si všichni stěžujete na školu....mě poslední dobou taky sere ještě víc než obvykle (se divim že to ještě de) |
a kuk VVV na podpis |
já se tam nechystám, takže rekapitulace asi nebude |
nemrkej, jak kdybys sežral Hovno Moudrosti... jako jeden nejmenovaný admin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|