|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 2:26 pm Předmět: |
|
|
7/1 KARDIO
kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 39,11km
rychlost: 39,11km/h
RPM: okolo 105 (kolisalo to od 104 do 106, ke konci i 110)
zatez 7/8 od 30. minuty 8/8 (jeste je tam jeden stupen HI+ ten jsem jel jen poslednich 30 sekund  )
kalorie 891
-konecne na svem domacim rotopedu, naprosto skvely a neni to takovej bolprdel jako ty spinnery, jen nevim, kam ho dam, asi budu muset vystehovat nejaou spolubydlici :D
Jeste co se tyka tepovky, tak to podle snimacu na rukojetich ukazovalo porad mezi 140-160/min, coz nevim, jestli je objektivni ukazatel, ale vzhledem k tomu, ze mluvit bych u toho schopnej normalne nebyl, tak to mozna taknejak bude. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 2:59 pm Předmět: |
|
|
Nevim, tomuhle nerozumim, ale ten ukazatel vzdalenosti a rychlosti mne pripada nesmyslny, sice jedu v peknem tempu (umerne zatezi samozrejme), ale v realu bych takto jel maximalne z kopecka i kdyz asi je blbost srovnavat realnou jizdu a rotoped _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 3:05 pm Předmět: |
|
|
S normál kolem to určitě srovnávat nelze, tady máš ideální "povrch" celou dobu atd., ale ta rychlost a vzdálenost se bude počítat stejně, z obvodu kola, takže nějakou výpovědní hodnotu to má, pro mě = masakr :D _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 08, 2011 4:13 pm Předmět: |
|
|
8/1 TRENINK c.33
bench press
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
-minule byly zakladni cviky tezce, takze dnes opet "lehce" tzn. 5x10. Vahu tady pridavat nema cenu, protoze je to vzdy nadoraz a i kdyz je to lehci vaha, tak u vyssich poctu opakovani ta sila odchazi mnohem rychleji. Minule 10ky na BP trochu tuzsi, dnes to bylo lepsi, pauzy u prvnich 3 serii kratke cca minuta, u poslednich 2 neco nad, posledni serie tak akorat, celkove spokojenost.
mrtvy tah
130kg x 10
130kg x 10
130kg x 10
130kg x 10
130kg x 10
-to same jako u predchoziho cviku, dnes "lehce" (to lehce ovsem v uvozovkach) protoze pocitove je mnohem lehci jet 5ky se 160kg viz minule nez 10ky se 130kg jako dnes, no ale dal jsem to. Prvni serie rezerva tak pro 12-13op, pak uz kazda dalsi tezsi (hlavne uchop u posl. dvou serii ke konci neni tak pevny), ale dal jsem to celkem s prehledem a bylo to velmi prijemne. Ovsem to nejhorsi me teprve cekalo
premisteni a tlak
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
-minule jsem psal, ze tohle uz nikdy nechci zazit a ja blbec jsem si to dnes dal znovu. Myslel jsem, ze to nemuze byt horsi nez minule, ale bylo to asi tak 3x horsi  Uz prvni serie ke konci kua tezka, zvlast kdyz jsem chtel udrzet dynamiku a predstava dalsich 4 po 10 ve me vyvolala znacnou skepsi, no ale rekl jsem si, ze dam, co dam, druha nadoraz, treti vydrena a 4. a 5. mysli nemusim popisovat  vubec nechapu, jak jsem to ze sebe vymackl. Ono 60kg se zda hovno, ale ta sila a dech ke konci odachazi silene rychle a obzvlast po 10kovych mrtvolach a benchu. A dnes jsem take citil vetsi unavu v trapezech. Kdyby tomu BP a MT nepredchazely, tak by to asi bylo v pohode. I kdyz to byl hnus, ktery me na chvili totalne vycucl, tak z toho mam ale stenjne radost, priste zase tezce, coz je paradoxne lehci :)
bicepsovy zdvih EZ - skotovka
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10
-sice jsem byl po to predchozim cviku silene KO, tak jsem se tomu nechtel poddat a jel jsem dal a celkem rychle jsem se vzpomatoval. Vaha tak akorat pro 5x10, prijemny pumping
kliky na bradlech
Drejprd x 16
Drejprd x 13
Drejprd x 11
Drejprd x 10
Drejprd x 10
-energie uz byla zpet, takze jsem mohl vesele pokracovat, i kdyz od mrtvol az do konce treninku ze me valil pok jako snad nikdy. Tady dnes opet v kazde serii na max a vsude jsem pridal 1 opakovani, myslim, ze jsem konecne nasel tu spravnou tricepsovou techniku a prijemne jsem ho citil.
pritahy JR
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
-opet trochu narocnejsi cvik hlavne proto, ze se jede kazda strana tela zvlast, ale sedlo to krasne. Pridavat zatim nema cenu
sikmy bench na MP
70kg x 10
70kg x 10
75kg x 10
75kg x 10
70kg x 10
-prvni 2 moc lehke, tak jsem pridal 5 kg, ta 3. usla, 4: totalne na krev a ani jsem to posledni nedotlacil, takze jsem na posledni zase ubral. Ovsem kozy pekne napumpovany
superserie: bicepsovy zdvih JR - kladivo + extenze JR ve stoje
17,5kg x 12 + 30kg x 11
17,5kg x 12 + 30kg x 11
17,5kg x 12 + 30kg x 11
17,5kg x 12 + 30kg x 11
17,5kg x 12 + 30kg x 11
-loket ted par dni moc neboli asi proto, ze jsem prestal cvicit vsechny extenze, takze jsem to dnes opatrne zkusil. Nejprve nekolik serii zahrivacich, kdy loket bolel, pak bolest celkem odeznela. Uvidime, jestli se mne z toho bolest vrati. Frnacii bych si ale jeste netroufl, protoze ta mne kiluje lokty nejvice. Bicepsy celkem easy.
upazovani s JR ve stoje
10kg x 15
10kg x 15
10kg x 17
10kg x 17
10kg x 17
-opet ta "jina" technika a opet nadherne prociteny ramena. 10ky uplne akorat, s vyssi vahou jde technika znacne do haje a ramena tolik necitim
swing
20kg x 17
20kg x 17
20kg x 17
20kg x 17
20kg x 17
-uf narocne. Minule to litalo samo, dnes byla znacne znat unava v nohou (asi z rotopedu) a nebylo to zdaleka tak lehke, no ale soustredil jsem se a celkem to uslo jen se mi u toho chtelo vrhnout
svicka (mirne naklonena lavicka)
15
15
15
15
15
-nevim jestli je to primo svicka nebo obracene zkacovacky a nebo mozna nejaky hybrid mezi tim, kazdopadne pro me jeden z nej cviku na bricho
kolo
30 minut
-zpocatku jsem myslel, ze to zabalim, ale prekonal jsem se, ovsem vubec jsem nestacil s dechem, poslednich 10 minut jsem zacinal videt rozmazane a pripadal jsem si jak ozralej , nohy byly trochu unavene, protoze preci jen nebyly zvykle a ted jsem jim nasadil celkem velky zaprah. Vetsi masakr jsem na kole od doby, co jsem s nim zase zacal, nezazil. Pomohlo mne jen to, ze jsem si rikal ze je to jen blbych 30 minut a ze jsem se necumel na cas na displeji a nemyslel na to jen jsem si sledoval tempo :)
TIME 119 minut (60 serii) + 30 minut kolo
-po minulem treninku mirna rozbitost, ale nic hrozneho, jit jsem sice nemel no ale nakonec jsem to riskl, bud to pujde nebo n :) a i kdyz to byl asi jeden z nejnarocnejsich treninku, co jsme kdy zazil, tak byl naprosto vynikajci.
-minule to byly sice vyssi cisla, co se vahy na cince tyka, ale ve srovnani s dneskem, kdy byly vahy nizsi, ale jednou takovy pocet opakovani v serii, to minule byl celkem odpocinkovy trenink :) Priste ale zase vse heavy, uz se na to tesim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: so leden 08, 2011 4:40 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Drapere. Tvoje tréninky a výdrž jsou pro mě inspirací. Sám mám v tréninku většinou taky vyšší počty cviků než je běžným zvykem, ale ty jsi opravdu machr.
Zajímalo by mě, jak dlouho posiluješ a s kolika gramy sacharidů na den tyto tréninky absolvuješ. Ještě jednou - jsi fakt borec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 08, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | Ahoj Drapere. Tvoje tréninky a výdrž jsou pro mě inspirací. Sám mám v tréninku většinou taky vyšší počty cviků než je běžným zvykem, ale ty jsi opravdu machr.
Zajímalo by mě, jak dlouho posiluješ a s kolika gramy sacharidů na den tyto tréninky absolvuješ. Ještě jednou - jsi fakt borec. |
cau Princi (skoda ze nejsi princezna )
zadnej machr ani borec nejsem, to slyset nepotrebuji a proto si log nepisu, jsem mozna tak akorat blazen :) , no ale i tak dik :) Takhle jsem se behem poslednich 2 let nejak naucil trenovat a vyhovuje mne to a hlavne me to bavi. Co se tyka tech sachru, tak nevim, nepocitam to, do ted jsem zral odhadem okolo 1000, pekne jsem se zprasil, ted jsme zase zacal s aerobkou, coz me zaroven motivuje mimo jeste jinych motivaci k tomu, abych se zbytecne nepreziral, takze ty sachry muzou byt okolo 600-700g, ale fakt nevim.
kazdopadne dik za prispevek _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so leden 08, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
To přemístění po tom benču ještě jo, ale po mrtvolách to je zabijárna. Necítím se moc jistě, když to jedu (jen military press) a mám unavený záda. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 08, 2011 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | To přemístění po tom benču ještě jo, ale po mrtvolách to je zabijárna. Necítím se moc jistě, když to jedu (jen military press) a mám unavený záda. |
ono po tech tezkych 5kovych mrtvolach to celkem jde, ale po 10kach, tam je to docela znat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: so leden 08, 2011 5:22 pm Předmět: |
|
|
Drape jak si připravuješ ty vločky s proteinem ? Dostal jsem na to hroznou chuť  ... normál rozmícháš protein do vody a do toho nasypeš vločky nebo máš nějaký triky ? _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 08, 2011 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | Drape jak si připravuješ ty vločky s proteinem ? Dostal jsem na to hroznou chuť ... normál rozmícháš protein do vody a do toho nasypeš vločky nebo máš nějaký triky ? |
1) vlocky se sladidlem zaleji horkou vodou, necham vodu nasat, zchladit a dam do lednicky aby to bylo uplne ledove
2) vyndam z lednicky, jelikoz je to ztuhle, tak trochu naredim mlekem (mleko opet ledove treba i trochu zmrzle, protoze vic peni), promicham, aby z toho byla takova nadychana kase, pripadne pridam jeste tekute sladidlo
3) pridam nekolik odmerek Pharma Whey coko, vse promicham a snim. Pokud se mne to zda v prubehu konzumace malo cokoladove, primichavam tam jeste protein _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so leden 08, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
Ja nevim ale me ty vlocky nikdy nejeli,maj hnusnou chut.To si radeji udelam ryzi na sladko,uvarenou ji dam do mlika jeste povarit a dam tam banany dva a jine ovoce,to je parada  a chutove mnohem lepsi.No a ten protein tam muzu taky dat,kdybych ho pouzival.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: so leden 08, 2011 6:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 08, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
Ale nejsou vlocky jako vlocky, ja si navykl na EMCO jemne s vlakninou a kdyz bych se mel vratit ke klasickym levnym marketovym, tak je to celkem znatelny rozdil. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|